Nota de informare a deciziei Biroului Naţional de Conducere PNŢCD privitoare la suspendarea domnului Aurelian Pavelescu din funcţia de preşedinte PNŢCD, adoptată în şedinţa din data de 1 iunie 2013

Stim ca se incearca dezinformarea voastra in continuare prin informatii gresite care va sunt transmise trunchiat, prin farame de adevar amestecate cu multa minciuna!

Decizia de suspendare din functia de presdinte PNTCD a domnului Aurelian Pavelescu a fost luata cu o majoritate de voturi, legal exprimate de catre membri Biroului National de Conducere inregistrat la Registrul Partidelor Politice de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Intre timp Pavelescu si acolitii lui, sub acoperirea unor explicatii puerile pe care incearca sa le prezinte opiniei publice, CONTINUA FARADELEGILE SI DEMERSURILE IN AFARA LEGII CARE PRIVESC SEDIILE PARTIDULUI!

In acest sens va prezentam un document, al carui continut nu doar ca situeaza partidul si asa- zisa lui conducere in afara legii, dar IMBRACA CHIAR UN ASPECT PENAL in ceea ce priveste masurile prin care SE incearca sa SE acapareze Corpul B din Sediul Central al partidului, PAVELESCU si asa-zisul prim-vicepresedinte care semneaza documentul ,, pentru cinformitate ” SUBSTITUINDU-SE AUTORITATII INSTANTEI DE JUDECATA SI AUTORITATII LEGALE DE EXECUTARE SILITA.

Chiar si daca este vorba de o simpla salubrizare a Corpului B CARE I SE CERUSE DE MULT TIMP, presedintele in prezent SUSPENDAT AVEA OBLIGATIA SA CONSULTE Biroul National de Conducere LEGAL INREGISTRAT LA REGISTRUL PARTIDELOR POLITICE, Biroul National de Conducere avand AUTORITATEA ORICARUI ACT DECIZIONAL CARE PRIVESTE PATRIMONIUL SI SEDIILE PARTIDULUI!

Pavelescu nu doar ca A INCERCAT SA CONDUCA PARTIDUL CU UN BIROU NELEGAL, neinregistrat, dar A INCERCAT SA CONDUCA PARTIDUL SI SA IA MASURI CARE PRIVESC SEDIILE PARTIDULUI FOLOSINDU-SE DE PERSOANE CARE NU AU NICI O CALITATE LEGALA IN PARTID SI NICI O AUTORITATE IN PARTID, FOLOSINDU-SE DE UN ASA-ZIS ,,birou” CARE NU VA FI NICIODATA INREGISTRAT LA REGISTRUL PARTIDELOR POLITICE!

La CNC din data de 25 mai 2013 ati fost mintiti si DEZINFORMATI!

Modificarile statutare pe care le-a incercat la CNC din luna martie 2013 desfasurat la Palatul Parlamentului AU FOST ANULATE IN INSTANTA!

NU POTI STABILI IN TIMPUL CONGRESULUI MODIFICARI CARE PRIVESC MODALITATEA DE DESEMNARE A DELEGATILOR ALESI SA PARTICIPE LA CONGRESUL AFLAT DEJA IN PLINA DESFASURARE!

In sala de congress au fost prezenti delegati desemnati dupa norme nestatutare, a caror inregistrare s-a incercat si a esuat, ASTFEL INCAT SANSELE DE INREGISTRARE ALE ASA-ZISULUI CONGRES DIN LUNA APRILIE 2013 SUNT UTOPICE.

SUNTETI DEZINFORMATI IN PRIVINTA FAPTULUI CA ,,LA EL ESTE STAMPILA”, o simpla metafora -care din punct de vedere juridic nu mai inseamna nimic- prin care a manipulat pana acum opinia publica in mod abuziv si in privinta careia el stie foarte bine ca nu mai poate avea nici o utilitate, nici macar pentru manipulare.

Epoca ,,presedintelui-STAMPILA” s-a incheiat!

Cine raspandeste dezinformarea?

TOATE ACESTE CHELTUIELI la care se refera domnul Mihai Gutanu intr-un soi de drept la replica pe care a gasit de cuviinta sa-l transmita in locul celor indrituiti sad ea explicatii partidului  PRIVESC SEDIUL CENTRAL AL PARTIDULUI SI IMPLICIT PATRIMONIUL PARTIDULUI, MOTIV PENTRU CARE ESTE NECESAR SI OBLIGATORIU SA FIE PREZENTATE  Biroului National de Conducere legal inregistrat la Registrul Partidelor Politice de pe langa Tribunalul Bucuresti.

In majoritatea lor, aceste cheltuieli au fost efectuate PENTRU AMENAJAREA SI SUSTINEREA CABINETULUI PARLAMENTAR AL DOMNULUI DEPUTAT Ioan Mihaila, instalat in incinta sediului central- de asemenea fara acordul BNC legal.

Sigur ca, in situatia in care sediul central al partidului se afla dupa cum se stie – dvs sunteti singurii care nu stiti niciodata nimic si sunteti dezinformati in permanenta de o conducere care deja nu mai are legitimitate- LA LIMITA DE A FI DECONECTAT DE LA UTILITATI, respectiv de la furnizoarea de nergie electrica, apa.

S-AU PLATIT IN ACEST CONTEXT NISTE FACTURI intrucat Cabinetul Parlamentar se afla in imposibilitate de a functiona.

De ce nu se spune nimic despre faptul ca SEDIUL CENTRAL ESTE IN PERICOL DE EVACUARE, PARTIDUL AVAND IN ACEASTA PRIVINTA PE ROLUL JUDECATORIEI SECTOR 2 BUCURESTI UN DOSAR CU ACEST OBIECT, respectiv dosar nr. 30145/3/2012 , in care PNTCD a fost chemat in instanta de catre Administratia Fondului Imobiliar pentru un debit rezultat din chirie restanta in cuantum de peste un milliard de lei vechi.

BNC nu a fost informat in privinta acestei chirii restante, in cazul in care s-ar fi facut intre timp o eventuala plata in ultima vreme. Cert este ca la ultimul termen nu s-a prezentat nici o chotanta de plata, IAR BNC VA V-A PREZENTA IN FOARTE SCURT TIMP O INFORMARE EXACTA A PLATILOR EFECTUATE IN REALITATE , INTRUCAT A CERUT PRIN ADRESA ADMINISTRATIEI FONDULUI IMOBILAR SITUATIA PLATILOR EFECTUATE.

In ceea ce priveste AUROLACII DIN INCINTA CORPULUI B, va precizam faptul ca PNTCD care este dator vandut la chirie , utilitati si taxe restante, ARE O FIRMA DE PAZA, PENTRU CARE PARTIDUL PLATESTE LUNAR 80 DE MILIOANE LEI VECHI, in baza unui contract pe care Pavelescu l-a incheiat de asemenea fara sa consulte pe cineva.

Pe cine pazeste FIRMA DE PAZA , DACA A LASAT CA SEDIUL SA FIE OCUPAT DE AUROLACI?

Membrii de partid sunt exclusi si tinuti la poarta-dupa cum stiti foarte bine ca se intampla- TOCMAI DE CATRE ACEASTA FIRMA DE PAZA care lasa Corpul B la indemana aurolacilor.

Analizati si dvs aceste considerente si judecati: CINE PE CINE DEZINFORMEAZA?

In dosarul de evacuare mai sus mentionat termenul este pe data de 19 iunie 2013.

BIROUL NATIONAL DE CONDUCERE-PNTCD

Etichete:


%d blogeri au apreciat asta: