Mesajul lui Vasile Lupu către naţional ţărănişti

CĂTRE NAŢIONAL ŢĂRĂNIŞTI

Deruta instituţiilor europene la degringolada şi corupţia din costituţionalul „stat de drept” românesc, blocajul Curţii Europene a Drepturilor Omului în judecarea plângerilor proprietarilor români jefuiţi de stânga comunistă au readus în memoria românilor lupta pentru proprietate, dreptate şi adevăr a PNŢCD, oferind o nouă şansă pentru relansarea partidului nostru. Relansarea nu poate fi însă decât reconstrucţie, de la organizaţiile teritoriale până la cele centrale, cu participarea tuturor celor vrednici şi demni de trecutul celui mai important partid istoric din România.

Suntem pe cale de a rata şi această şansă istorică cu un Aurelian Pavelescu, convocând un „congres ” de figuranţi, numiţi delegaţi doar pentru a alege unicul candidat, de neînlocuit în gândirea-i de acum bolnavă. Acceptând un preşedinte care ne-a înşelat şi minţit pe toţi, care vrea să fie aleşi doar de cei de către el numiţi, care bate din poartă în poartă doar de a găsi un cumpărător pentru ce a mai rămas din partid, să fiţi convinşi că naţional–ţăranismul s-a prăbuşit iremediabil.

Am revenit către Dumneavoastră, în aceste momente grele, să vă cer iertare pentru a-l fi susţinut cândva pe Pavelescu. Acest personaj m-a determinat să-mi calc pentru prima dată în viaţă cuvântul dat, mai ales în public. S-a întâmplat şi datorită unor prieteni lucizi, care m-au convins că respectul cuvântului dat unui impostor, în politică, poate duce la dezastru. Ei au venit cu exemplul mareşalului Ion Antonescu pe care Iuliu Maniu nu l-a putut convinge să calce cuvântul dat lui Hitler.

Dar dacă sunt vinovat că am crezut în Pavelescu, la fel de vinovat mă simt că am crezut în atâţia alţii care ne-au trădat. Cu toate dezamăgirile, nu pot să nu cred în viitorul poporului român, faţă de care mă simt dator cu ultima picătură de viaţă. Iată de ce vă cer să-l trimiteţi pe „aurelian pavelescu” la cei de teapa lui, de unde a venit, să boicotaţi întrunirea de la Piteşti, nestatutară şi nelegală din data de 20.04.2013, numită congres şi împreună să ne punem în slujba ţării, într-o structură democratic alcatuită, pe principiile şi valorile rînduite de marii înaintaşi naţional ţărănişti.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!
16.04.2013.
Al Dumneavoastră, Vasile Lupu

Etichete: ,


%d blogeri au apreciat asta: