Alex Ştefănescu: „Asocierea PNŢCD-PDL, o combinaţie din care sper că va ieşi o echipă puternică”

Preşedintele PNŢCD Bucureşti, Alex Ştefănescu, a declarat marţi, după semnarea protocolului de susţinere pentru alegerile locale cu liderul Organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, că acest parteneriat reprezintă „o asociere complementară” dintre „un burghez eficient şi o aristocrată săracă”, combinaţie din care speră că va ieşi o echipă puternică.

„PDL vine cu un capital de eficienţă, de acţiune. Eu cred foarte mult în eficienţa acestui partid, în hotărârile energice şi în modul decis de a acţiona. Nu este o declaraţie făcută din politeţe, ci chiar cred în această chestiune. Iar PNŢCD vine cu un capital de nobleţe de care este foarte mare nevoie în politica românească”, a declarat Alex Ştefănescu.

Potrivit acestuia, PNŢCD este „esenţă de spirit românesc”. „De asta sunt optimist. Şi în momentul în care a intrat în declin în viaţa politică românească, am ştiut de la început că acest partid, dacă s-ar desfiinţa, s-ar reînfiinţa de la sine. (…) Este în acelaşi timp o rezervă de oameni de caracter. (…) Asocierea noastră nu este o acţiune politică de mare anvergură, dar în afară de valoarea ei practică, are şi o valoare simbolică. Este bine să mai credem şi în valori nemercantile. Mai există şi alte valori pe lume. (…) Banii merită tot respectul, dar mai sunt şi alte valori care merită respectate”, a subliniat liderul PNŢCD Bucureşti.

Ştefănescu şi-a exprimat convingerea că asocierea celor două organizaţii bucureştene va da naştere unei echipe puternice. „Din această combinaţie, cred, va ieşi o echipă puternică”, a afirmat el. AGERPRES

Reclame

Etichete: ,


%d blogeri au apreciat asta: