Victor Ciorbea (PNŢCD) la congresul Partidului Popular European (PPE)

Dl preşedinte Victor Ciorbea a reuşit astăzi, 6 decembrie, luând cuvântul în cadrul şedinţei Adunării Politice a PPE, să evite suspendarea PNŢCD din Partidul Popular European. Discuţia referitoare la situaţia partidului se va relua în următoarea şedinţă, programată la începutul lunii februarie 2012.

La solicitarea dlui Wilfried Martens, dl Victor Ciorbea va participa mâine, 7 decembrie, la şedinta plenară a Congresului PPE unde va prezenta situaţia PNŢCD. Mâine, 7 decembrie, Victor Ciorbea nu va putea fi prezent la procesul de la Curtea de Apel, unde se va cere o amânare. Din acest motiv prezenţa masivă a membrilor PNŢCD la Curtea de Apel nu mai este necesară iar cei care au facut eforturi pentru mobilizarea în acest sens vor trebui să contramandeze acţiunea.

 

Anunțuri

Etichete: , ,

3 răspunsuri to “Victor Ciorbea (PNŢCD) la congresul Partidului Popular European (PPE)”

 1. tonycriste Says:

  una buna, alta amara… Iarasi amanare…

 2. Quinn Mascomb Says:

  Foarte bine ca s-a dus la Bruxelles ca sa scoata PNTCD-ul din aceasta mizerie pe care tot el a facut-o trimitand zeci de scrisori conducerii PPE,plangandu-se in aceste scrisori ca justitia romana „ca nu incalca” legile tarii pentru a-l numi presedinte suprem al PNTCD.
  Acest Victor Ciorbea a adus numai deservicii PNTCD-ului si ca dovada aceasta actiune indreptata cu buna stiinta impotriva partidului prin repetatele plangeri adresate PPE.

 3. Fanel Stefan Says:

  DOMNULE QUINN ca bine ziceti sa se duca sa scoata pntcd-ul din mizeria in care tot ei l-au bagat si sa nu creada ca PNTCD-UL e a unuia s-au altuia ci e a celor multi care cred in morala Crestina si care au murit pentru acest Partid

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: