Comunicat PNŢCD – Încheierea din 16 noiembrie 2011

„În baza art.151 Cod pr.civilă. Repune cauza pe rol în vederea discutării în contradictoriu cu părţile a înscrisului depus la data de 15.11.2011 reprezentând copia Ziarului „România Liberă” din data de 17.08.2010. Dispune din oficiu adresă la redacţia Ziarului „România Liberă” pentru a se comunica dacă în numărul din data de 17.08.2010 la rubrica Mica Pu.blicitate a apărut anunţul privind depunerea cererii de înregistrare în Registrul Partidelor Politice al Tribunalului Bucureşti, a lucrărilor Congresului PNŢCD din data de 17.07.2010. În temeiul art.108 indice 1 pct.2 lit.e din Codul de procedură civilă dispune amendarea domnului Pavelescu Aurelian cu suma de 500 lei. Cu drept de reexaminare a amenzii în în termen de 15 zile de la comunicarea încheierii. Termen, cu citarea părţilor la 14.12.2011, ora 12,00. Fără cale de atac. – TAD/ŞP”

Stimaţi colegi,
Mai sus aveţi citat de pe ECRIS (aplicaţia informatică a instanţelor de judecată) şi din condica de şedinţă, încheierea pronunţată ieri, 15.11.2011, de Curtea de Apel Bucureşti, privind aşa zisul congres al PNŢCD – Aurelian Pavelescu

EXPLICAŢII
1. Aurelian Pavelescu şi Vasile Lupu au continuat să acţioneze în stilul caracteristic al manevrelor şi infracţiunilor nesfârşite comandate politic de către adversarii noştri actuali, pentru a împiedica PNŢCD să candideze la alegerile din 2012. Astfel, marţi, 15.11.2011, Aurelian Pavelescu, la concluziile scrise formulate, conform celor stabilite de instanţă la termenul din 11 noiembrie, se pare că a ataşat şi copia anunţului său din ziarul România Liberă de la data de 17 aug. 2010, referitor la cererea de inregistrare a lucrărilor pretinsului congres din 17 iulie 2010, copie pe care avea obligaţia, potrivit legii, să o depună încă de la început la Tribunalul Bucureşti.

2. Instanţa a repus cauza pe rol pentru a fi discutat acest înscris (copia ziarului) în contradictoriu cu părţile (noi şi ei, in principal) şi a dat termen la 14 dec.2011.

3. Noi am dovedit clar completului de judecată al Curţii de Apel Bucureşti, între altele, că aceste adunări ale grupării Pavelescu, acum destrămată prin ruperea facţiunii Moiescu, respectiv: congrese, CNC-uri şi chiar BNC-uri, sunt absolut toate, falsuri grosolane, ca urmare a participării la aceste reuniuni a unor persoane lipsite de orice calitate. În cazul pretinselor congrese majoritatea participanţilor nu au fost nici măcar membri PNŢCD şi cu atât mai puţin delegaţi aleşi prin vot secret de către organizaţiile judeţene sau de sector Bucureşti. De asemenea, am demonstrat în mod indubitabil că dosarul pretinsului congres din 17 iulie 2011 nu conţine nici hotărârile privind ponderile criteriilor de desemnare a delegaţilor, calculul normelor de reprezentare statutare, respectiv calculul numărului de delegaţi care revine fiecărei organizaţii judeţene şi de sector, nici documentele de la organizaţiile judeţene de delegare prin vot secret a participanţilor cu drept de vot şi nici lista de intrare şi participare efectivă a acestora la respectivul congres.

4. Procurorul de şedinţă, însuşindu-şi susţinerile noastre, a arătat că nu se poate admite o cerere de inscriere in Registrul Partidelor Politice a unei noi conduceri a unui partid, fără a şti cine a participat la congresul la care acest nou organism executiv pretinde că a fost ales. Prin urmare, a pus concluzii de admitere a recursului nostru, de casare a hotărârii instanţei de fond favorabilă lui Aurelian Pavelescu şi de trimitere a dosarului spre rejudecare la Tribunalul Bucureşti.

5. În aceste condiţii, noi, adevăraţii reprezentanţi ai veritabilului PNŢCD, continuăm să credem că la termenul de 14.12.2011 şi eventual următoarele, Curtea de Apel Bucureşti va ţine seama de toate aceste probe şi de multe altele pe care le-am administrat şi va pronunţa o soluţie dreaptă a cauzei, conformă cu adevărul şi cu dreptul european, Constituţia României, Legea 14/2003 a Partidelor Politice, alte dispoziţii legale, precum şi cu prevederile Statutului PNŢCD aplicabile în materie. Sperăm că repunerea pe rol nu va crea spaţiu pentru noi maşinaţiuni şi infracţiuni din partea grupării Aurelian Pavelescu -Vasile Lupu

CONCLUZII

Dragi colegi,

1. Partea plină a paharului constă în faptul că Aurelian Pavelescu nu a reuşit să-şi înscrie impostura in Registrul Partidelor Politice şi sperăm să nu o va putea face niciodată. Partea goală a paharului este aceea că nu a fost încă desfiinţată hotărârea pronunţată de către Tribunalul Bucureşti, într-un dosar despre care noi nu am avut cunoştiinţă, la data de 15 decembrie 2010, obţinută hoţeşte şi pe ascuns, nelegală şi contrară prevederilor aplicabile în materie din dreptul european, din dreptul intern, precum şi din Statutul PNŢCD. Aceasta a putut fi dată numai cu un ajutor ieşit din comun, pe care, dacă vom fi nevoiţi, il vom scoate în întregime la iveală, inclusiv autorităţilor competente şi opiniei publice interne şi internaţionale.

2. Pe de altă parte, avem convingerea că la termenul de la 30.11.2011, când Curtea de Apel Bucureşti va judeca recursurile (contestaţiile) formulate de Aurelian Pavelescu şi alţii împotriva hotărârii Tribunalului Bucureşti nr.21/P din 8.09.2011, va face dreptate. marionetele şi păpuşarii din spatele lor nereuşind să mai provoace vreo amânare, iar hotărârea, prin care se dispune înregistrarea în Registrul Partidelor Politice a deciziilor congresului nostru din 18.06.2011, inclusiv alegerea noii conduceri naţionale a PNŢCD pe Moţiunea Victor Ciorbea, va deveni astfel irevocabilă. De altfel, cauza în care s-a pronunţat această hotărâre este singura în care, după trei ani şi trei luni de paralizare a activităţii PNŢCD şi a instanţelor de judecată prin declaraţii calomnioase şi diverse alte fapte penale săvârşite de către cei mai sus menţionaţi, Tribunalul Bucureşti a administrat sute de pagini de probe, prin care am demonstrat în modul cel mai evident constituţionalitatea, conformitatea cu dreptul european şi cu dreptul intern, precum şi cu Statutul PNŢCD, a cererii noastre, stabilindu-se în sfârşit adevărul.

Preşedinte
Victor Ciorbea
Secretar general
Mihai Grigoriu

 

Anunțuri

Etichete:

6 răspunsuri to “Comunicat PNŢCD – Încheierea din 16 noiembrie 2011”

 1. stoicarodica2010 Says:

  Fac apel la toti romanii pentru a face un efort colectv de revenire la moralitate si la demnitate!Fiecare avem unele defectr de care trebuie sa ne debarasam urgent.Nu este greu!
  Ne luam ca reper de orientare modelul MS Regele Mihai si al segnorului Corneliu Coposu.
  .Repere morale sunt multiple si imi pare rau ca nu este loc si timp sa le pomenesc.
  In PNTCD trebuie sa se faca curatenie generala.Purificarea spirituala este absolut necesara.
  Tineri taranisti!,aveti onoarea de a stila organizatiile dv cu tot cu afiliati.Promovati cele mai puternice si curate caractere.!
  Hai Orastia!Hai Bacaul!.si toti ceilalti!
  Cei care se stiu ca au pus bete in roate in partidul taranesc care prin eroism a totalizat sute de ani de puscarie comunista ,sa se dea in laturi !Rusine!
  Cei slabi de inger !nu va mai lasati cumparati!Va faceti iremediabil de ras!Timpul vostru a trecut!
  Consultati-va activ si continu cu ocupantii Palatului Elisabeta din Bucuresti si ai Casei Regale.Este nevoie sa ne cizelam!Asa vom creste in ochii proprii si ai tuturor tarilor!Sa ni se duca veste ca suntem poporul cel mai cinstit,inteligent si harnic!
  Asa sa ne ajute Dzeu!

 2. tonycriste Says:

  Doamne ajuta!

 3. Fanel Fanelz Says:

  foarte bine spus Doamna Rodica trebuie purificat PNTCD de inportori si tradatori pentru ca Oamenii cu morala crestina vor bine acestui Popor badjocorit si chinuit de niste inpostorii*** RUSINE SA LE FIE NU POT FI NUMITI OAMENI

 4. Quinn Mascomb Says:

  Victor Ciorbea n-ar trebui sa vorbeasca despre celelalte congrese cum ca nu ar fi fost statutare si ca ar fi participat la aceste congrese persoane care nu sunt membre PNTCD deoarece la congresul lui din 18 iunie in proportie de 70 % dintre participanti au fost asa-zisi revolutionari ai Asociatiei 21 Decembrie.
  Noi majoritatea taranistilor nu putem sa uitam ca Victor Ciorbea a fost cell care a injunghiat pe la spate PNTCD-ul, fiind primul care l-a scindat in anul 2000.Urmatoarea palma data de Victor Ciorbea a fost dezastrul electoral de la Bucuresti unde aceasta nulitate politica numita Victor Ciorbea a luat un scor de 1.3 % dupa care a parasit PNTCD-ul timp de 7 ani de zile.Noi taranistii care am ramas si am luptat in PNTCD nu putem sa avem incredere in acest personaj negativ pentru PNTCD.

 5. stoicarodica2010 Says:

  Cu tot respectul fata de valorile reale din PNTCD sa iasa si sa scrie cine trebuie sa conduca PNTCD?..

 6. Fanel Fanelz Says:

  Adevarat valorile reale din PNTCD trebuie sa iasa in fata si sa conduca asa cum DUMNEZEU ne-a dat noua viata asa trebuie sa-i mai dam o sansa lui CIORBEA sa ne reprezinte parerea mea** DE data asta sant convins daca va fi ajutat va reusi**

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: