Pavelescu: Băsescu este interesat de situaţia PNŢCD. Crede că are şanse de a reintra în Parlament

Liderul PNŢCD Aurelian Pavelescu a declarat, joi, pentru NewsIn, că Traian Băsescu este interesat de situaţia PNŢCD, el precizând că preşedintele este de părere că ţărăniştii au şanse să intre în Parlament la următorul scrutin.

Aurelian Pavelescu a subliniat că întâlnirea avută la Palatul Cotroceni cu Traian Băsescu a venit „la iniţiativa şefului statului”. Ţărănistul a precizat că Băsescu a susţinut în cadrul întrevederii că „PNŢCD are şanse să revină în Parlament pentru că există bazin electoral creştin-democrat”. Pavelescu a mai spus că la întâlnirea cu şeful statului „a fost transmis şi un mesaj de reconciliere a PNŢCD”, nedorind să precizeze din partea cui a venit mesajul de împăcare.

Pavelescu a ţinut să sublinieze că nu s-a discutat despre „niciun fel de proiect politic între PDL şi PNŢCD”. Cu toate acestea, ţărănistul a precizat că nu exclude o alianţă a PNŢCD cu PDL, arătând faptul că cele două partide fac parte din PPE. În acest context, el a subliniat că exclude ca PNŢCD să se alieze cu PSD, chiar şi în contextul în care social-democraţii sunt într-o uniune cu un partid de dreapta, PNL. „O alianţă PNŢCD- PSD nu va fi agreată, chiar dacă fac parte dintr-o uniune cu un partid de dreapta”, a accentuat Pavelescu.

Liderii PNŢCD Victor Ciorbea, Vasile Lupu şi Aurelian Pavelescu au avut joi, la Palatul Cotroceni, o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu. În PNŢCD există două facţiuni, una condusă de Aurelian Pavelescu şi una patronată de Victor Ciorbea, care se lupta în justiţie pentru şefia partidului.

Anunțuri

Etichete: , ,

Un răspuns to “Pavelescu: Băsescu este interesat de situaţia PNŢCD. Crede că are şanse de a reintra în Parlament”

  1. Manole Benieamin Says:

    S-au intalnit hotu si cu prostu…bine i-ar mai placea lui Basescu sa aiba din nou pe ciorbagiu in parlament. SICTIR!

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: