Victor Ciorbea, Gheorghe Ciuhandu – Apel către ţărănişti

Dragi Colegi şi Prieteni din PNŢCD,

Demersul nostru porneşte din convingerea că, indiferent de facţiunea în care se găseşte, orice ţărănist este de bună credinţă .

… Toţi am făcut greşeli, mai mici sau mai mari, aşa cum noi toţi am dovedit, chiar în adversitate, că subscriem aceleiaşi credinţe, unice, în destinul acestui partid.
Suntem la capătul unui conflict pustiitor în care s-au făcut sacrificii şi s-au consumat energii, care nu ne-au adus mai multe rezultate.

Ne apropiem de rezolvarea în instanţă a diferendului dintre noi.

El va lăsa inevitabil în urmă răni care se vor adânci sau frustrări ce se pot perpetua şi în viitor.

În perspectiva anului 2012 nu ne putem permite luxul de a mai pierde nici un om, nici o credinţă, nici o pasiune.

De aceea, în ceasul al 12-lea al existenţei noastre, ne manifestăm totala deschidere şi disponibilitate de la nivelul BNC-ului şi până la nivelul organizaţiilor judeţene, pentru dialog şi înţelegere cu toţi cei din grupările Lupu, Pavelescu şi Moiescu.

Ii aşteptăm pe toţi colegii noştri să caute si să găsească, în cel mai scurt timp, soluţii şi posibilităţi de aplanare a problemelor dintre noi.

Aşa cum noi vom persevera în a găsi o rezolvare cu domnii Lupu, Pavelescu şi Moiescu, îi rugăm pe liderii din teritoriu să ia în considerare doleanţele altor colegi din grupările desemnate anterior.

Acesta este motivul pentru care anunţăm convocarea unui CNC pentru sâmbătă, 5 noiembrie a.c., ora 11, la Asociaţia “ 21 Decembrie “ din Bucureşti.

Dacă şefii grupărilor mentionate vor refuza invitaţia noastră, facem un apel insistent la reprezentanţii judeţeni ai respectivelor grupări să participe la CNC, prin convocare realizată de “ jos în sus “.

Ei nu vor fi doar invitaţi, ci colegi ale căror opinii şi solicitări vor fi discutate şi luate în considerare în modul cel mai serios.

BNC-ul şi echipa sa de negociere, ca şi echipele de negociere de la nivel judeţean, sunt la dispoziţia colegilor din celelalte grupări, 24 de ore din 24, pentru ca până sâmbătă, 5 noiembrie, să fie soluţionate toate diferendele care ar mai putea persista.

Din CNC, în afara membrilor de onoare şi a reprezentanţilor organizaţiilor speciale fac parte componenţii BNC şi liderii organizaţiilor judeţene.

Ne aflăm foarte aproape de un moment important, ale cărui consecinţe vor influenţa politica naţională.
Să nu îl irosim !

28 octombrie 2011
Victor Ciorbea Preşedinte al PNŢCD
Gheorghe Ciuhandu Preşedinte al CNC al PNŢCD

Anunțuri

5 răspunsuri to “Victor Ciorbea, Gheorghe Ciuhandu – Apel către ţărănişti”

 1. Ioan Furtuna Says:

  Iudo-ciuhando-apostato-ciorbistii simtz duhoarea înfrângerii iminente… Ciuhandu trebuie îndepãrtat primu’ din PNTCD… el are trãdarea’n sângele bolshevick de-a lu’ tatic’su, cel care-a luptat în fierbintea si roshia-i tinerete pentru Republica Algerianã Democraticã şi Popularã!
  Ciorbea… ushier la Sediu’ Central, eventual, sefu’ pazei!! Din partea mea si câte 50 de mãtãnii de spãsire… pe coji de nuci!
  28 octombrie 2011
  Ioan Furtunã Tãlpash PNTzCD

 2. victorialiberalismului Says:

  PNŢCD: De la a treia cale la trei cărări
  Publicat la 28/10/2011 – 11:39 de Paul-Sorin Tiţa in anticomunism, comunism, Ion Diaconescu, PCR, PDL, PNŢCD, politică, PSD, Regele Mihai I, Securitate, Traian Băsescu
  ShareThis
  Am evitat să provoc scandaluri publice care să afecteze imaginea şi aşa şifonată a PNŢCD, deşi lucrurile nu au mers şi nu merg în direcţia corectă. Am evitat să condamn public păstrarea în funcţie la nivelul PNŢCD Cluj a unui personaj rămas fără susţinere în rândul membrilor propriului său Birou de Conducere Judeţean. Am evitat să condamn în partid încercarea de lichidare a Departamentului de Comunicare şi Imagine, unul dintre puţinele departamente care au mai rămas funcţionale. Am evitat să critic dezgroparea şi punerea în funcţii de conducere la nivel naţional a groparilor PNŢCD.

  S-a ajuns însă la o limită peste care nu pot trece şi peste care niciun ţărănist veritabil nu ar putea să treacă păstrându-şi integritatea morală: negocierile cu PD-L şi cu Traian Băsescu. De când a devenit mai frecventabilă aripa politică a Securităţii (PD-L) decât PCR-ul vopsit (PSD)? De când poate deveni un aliat de încredere o formaţiune politică fascistoidă care a falimentat şi a învrăjbit România?

  Nici nu s-a răcit bine trupul ultimului Senior al PNŢCD, că negustorii din templul politicii româneşti au găsit de cuviinţă să-l vândă cu tot cu moaştele luptătorilor pentru democraţie şi demnitate naţională. Nimic mai josnic şi mai trist decât renunţarea la principiile pentru care alţii şi-au dat viaţa şi pe care au fost capabili să le respecte şi în gulagul închisorilor comuniste.

  Cum poate sta, oare, o distincţie oferită de Majestatea Sa Regele Mihai I al tuturor românilor, pe un piept umflat de promisiunea unor aburi mucegăiţi ai puterii? Cum se împacă lupta pentru emanciparea naţională cu înhăitarea cu nişte pramatii politice care au adus un nou Ev Mediu în politica românească?

  Mă alătur glasurilor care s-au ridicat împotriva blasfemiei politice a mai-noilor gropari ai PNŢCD şi înţeleg să pun la temelia oricăror construcţii politice viitoare bazate pe umanismul creştin, antitotalitare şi democratice, DEMISIA mea din PNŢCD şi, pe cale de consecinţă, din toate funcţiile pe care le mai deţineam în acest partid.

  Rămân alături de cei care au luptat pentru o Românie mai bună şi şi-au jertfit tinereţea şi viaţa pentru crezul lor şi viitorul nostru, însă nu pot merge împreună cu cei care calcă alături.

  Paul-Sorin Tiţa
  Fost membru PNŢCD

 3. Ioan Furtuna Says:

  În sfârsit, Veveritzoiu’ Paulito si-a dat seama, cam târziu, cã defila într-o gashcã de oportunisti vânzãtori/trãdãtori. Faptul cã a închis ochii la trãdãciunea securisticã a iudei-Ciuhandu l-a costat acest rãstimp de limpezire a gãndurilor.
  Vorbeste de principii acum: dar de schimbarea denumirii PNTCD, din martie 2005, nu prea l-am auzit vãitându-se sau condamnând-o… Nu l-am auzit sã propunã excluderea iudei-Ciuhandu din PNTCD-ul pe care-l urãste mortal. Acest Ciuhandu care a asezonat conditii prielnice pentru ca partidul sã ajungã în acest hãu de amoralitate, de dezvoltare a unei faune pofticioasã, obisnuitã de trai în ticãlosie… în perplexitatea si dispretul din final al putinilor national-tãrãnisti onesti.
  Sincer??! Imi pare rãu de aceastã pierdere.
  (Smiorcãindu-mã prezidential:) „Sã-ti fie rusine, Paul-Sorin Tiţa!..”

 4. Fanel Fanelz Says:

  Nene Furtuna CIUHANDRU e mare om cu raspundere la Partid la TIMISOARA primul edil mai dal la Domnul lasal ca nu e el care a afacut raul cel mare**O fi nu-o fi Taranist dar cand zici TIMISOARAzici CIUHANDRU**

 5. Ioan Furtuna Says:

  Sunt prea multi „cu rãspundere la Partid” care nu’s national-tãrãnisti si deaceea a ajuns PNTCD în acest hal… mai ales de când acestã iudã a fost ales si la centru, în ultimii 11 ani!! Este bun… pentru interesele personale si-ale camarilei lui.
  Mai documenteazã-te:
  http://nelufurtuna.blogspot.com/2011/10/o-noua-etapa-in-istoria-pntcd_30.html

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: