Fruntaşii aripilor din PNŢCD Victor Ciorbea, Aurelian Pavelescu, Vasile Lupu şi Marian Miluţ au fost la Palatul Cotroceni

Fruntaşii aripilor din PNŢCD Victor Ciorbea, Aurelian Pavelescu, Vasile Lupu şi Marian Miluţ au fost joi de la Palatul Cotroceni unde au discutat peste două ore cu preşedintele Traian Băsescu.

Vizita celor patru vine la doar două zile de la declaraţia făcută de Rege în Parlament şi de la care Traian Băsescu şi PDL au lipsit premeditate. Cum PNŢCD este principalul partid care susţine întoarcerea la monarhie, întâlnirea de la Cotroceni lasă loc la tot felul de interpretări. Cu atât mai mult  cu cât la plecare, ţărăniştii au spus că au discutat cu Traian Băsescu despre ‘problemele ţării’.

‘O vizită de toamnă. Eu i-am prezentat nişte probleme ale ţării, corupţia din Justiţie, problema fondului bisericesc ortodox din Bucovina, problema agriculturii şi altele. Pe plan politic, noi ne ocupăm de Opoziţie, domnul preşedinte ţine tonul majorităţii şi mai mult nu avem ce spune’, a afirmat Vasile Lupu, la plecarea de la Cotroceni.

Întrebat dacă preşedintele Băsescu le-a propus ţărăniştilor să se alăture ‘mişcării populare‘, Vasile Lupu a răspuns: ‘Nici într-un caz’, menţionând că nu el a cerut primirea la Cotroceni. Victor Ciorbea şi Aurelian Pavelescu au fost rezervaţi în ceea ce priveşte declaraţiile la plecarea de la Palatul Cotroceni.

‘Tot timpul venim şi suntem optimişti’, a afirmat Pavelescu, care a mai fost văzut la Palatul Cotroceni şi săptămâna trecută. El a completat că nu există mai multe aripi în PNŢCD şi speră să se înţeleagă că este vorba despre un singur partid, transmite Agerpres. Pe programul oficial al preşedintelui Traian Băsescu nu figura o astfel de întâlnire cu vreunul dintre fruntaşii ţărănişti.

AGERPRES

Reclame

Etichete:

Un răspuns to “Fruntaşii aripilor din PNŢCD Victor Ciorbea, Aurelian Pavelescu, Vasile Lupu şi Marian Miluţ au fost la Palatul Cotroceni”

  1. Manole Benieamin Says:

    Fruntasii „aripilor” pentru mine nu mai valoreaza nici macar cat o aripa de gaina moarta. Sictir!

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: