Victor Ciorbea despre discursul Regelui: Indiscutabil, un mesaj pentru Parlament şi pentru poporul român

Liderul PNŢCD Victor Ciorbea a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că mesajul Regelui Mihai din plenul Parlamentului a reprezentat “un moment istoric, care trebuie consemnat ca atare” şi a subliniat dimensiunea căldurii cu care a fost Majestatea Sa primit de către aleşi.

“A fost în mod indiscutabil un mesaj pentru Parlament şi pentru poporul român, pentru întreaga naţiune. De asemenea, am trăit cu toţii un moment istoric, pe care trebuie să-l consemnăm ca atare, indiferent de orientările noastre pro sau mai puţin pro-monarhiste. Într-adevăr, mesajul Majestăţii Sale a fost primit cu căldură extraordinară de întreaga sală, de absolut toată lumea, ceea ce cred eu că reflectă respectul faţă de istorie şi faţă de personalitatea dînsului, care este una cu totul deosebită. Trebuie să ne bucurăm şi să ne mîndrim că există şi că mai există şi sper să mai existe mulţi ani fiind cum bine ştim singurul lider supravieţuitor la cel de-al doilea război mondial, lider în funcţie la acea dată”, a spus Victor Ciorbea.

Potrivit acestuia, căldura cu care Regele a fost întîmpinat a fost extraordinară. “Căldura Parlamentului a fost şi pentru mine un pic, să spun aşa, aproape neaşteptată, dimensiunile ei. Mă aşteptam la o primire foarte călduroasă a Regelui, dar a fost una extraordinară. A întrecut prin dimensiuni tot ceea ce puteam să-mi imaginez”, a afirmat Victor Ciorbea.

Reclame

Etichete: ,

2 răspunsuri to “Victor Ciorbea despre discursul Regelui: Indiscutabil, un mesaj pentru Parlament şi pentru poporul român”

  1. Ioan Furtuna Says:

    Specialistilor ciorbea-ologi: este domnul Ciorbea cumva vãdanã??! Tocmai ce l-am vãzut pe Antena 3 c-a intrat singur la Operã… Arãta penibil rãu!!

  2. Fanel Fanelz Says:

    DOMNU FURTUNA cu tot respectu nu mai caracterizati ca toti avem defecte dar dumneata sinteti inrait pe unele Persoane din anumite motive dar in ziua MAJESTATI- SALE un pic de detenta

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: