Crin Antonescu despre eventuala colaborare cu PNŢCD: Să îşi vadă fiecare de treabă

Preşedintele liberal Crin Antonescu a declarat, vineri, la Braşov, că PNL şi PNŢCD nu mai pot colabora pentru că ţărăniştii l-au ales pe Traian Băsescu.

„Eu am considerat totdeauna, fiind, după cum aţi văzut şi din negocierea asta cu PC, un liberal foarte sentimental, nu de stânga, dar sentimental, că Partidul Naţional Ţărănesc măcar pentru suferinţa, pentru sutele de mii de ani de puşcărie, pentru rezistenţa pe care aceşti oameni au făcut-o împotriva comunismului imediat după război, pentru modul în care ne-am luptat cot la cot, împreună adică, cu acelaşi comunism, după 1990, merită să le întindem o mână”, a spus Antonescu.

El a adăugat că în 2009, Aurelian Pavelescu l-a anunţat că împreună cu Marian Miluţ vor face un congres la care se va hotărî să meargă cu Traian Băsescu. „Zic eu: ‘Aurelian, tu eşti avocat, mai ai de-a face cu borfaşi, totuşi, nu e o experienţă chiar aşa, în sine?. Miluţ, deh, om de afaceri, om ager, om umblat. Cu cine domne’? Nu ai povestit chiar pe la televizor, cine-i omu’? Treaba voastră, dar e păcat de partidul ăsta’. Deşi ştiam ce vor face, m-am dus, în calitate de preşedinte al PNL de data asta, la congresul lor, m-am expus acolo, cu bună-ştiinţă”, a mai spus preşedintele PNL.

Antonescu a adăugat că în campania electorală a făcut multe ”pentru cauză”, s-au întâlnit cu Victor Ciorbea şi el şi Victor Ponta, şi le-au cerut celor de la PNŢCD să vină alături de ei. „Domnul Ciorbea chiar se împrietenise cu domnul Ponta mai mult decât cu mine. Mă bucur, zic, ia uite! Imediat cum s-a rezolvat cât s-a rezolvat din jumătatea aia de proces, îl văd pe domnul Ciorbea care spune aşa: Nu, nu, dacă ar fi numai PNL-ul în USL, mai treacă-meargă, dar nu pot trece niciodată peste cine e PSD-ul ăsta. Îl lăsasem la uşă la Ponta ultima oară”, a mai spus Antonescu.

El a adăugat că a avut mâhnirea de a vedea că la catafalcul lui Ion Diaconescu „s-au călcat pe bombeu” Victor Ciorbea, Aurelian Pavelescu şi Dudu Ionescu, „care să-i ţină servieta lui Băsescu când a venit”. Prin urmare, Antonescu a spus că PNŢCD şi PNL ar trebui „să îşi vadă fiecare de treabă”.

AGERPRES

 

Reclame

Etichete: , , ,

2 răspunsuri to “Crin Antonescu despre eventuala colaborare cu PNŢCD: Să îşi vadă fiecare de treabă”

  1. Fanel Fanelz Says:

    TARANISTII nu au ales pe nimeni ci electoratu v-au ales pe DUMNEAVOASTRA nu pe Basescu PAVELESCU SI MILUT nu-s dePNTCD e clar au alte interese *DAR va aduc AMINTEca TARANISTII in 92 va intins mina si cadrept rasplata* NU trebuie sa ne rugam de nimeni sa fim primiti intr -o Alianta vom merge si singuri si o sa vedeti vom castiga datorita Martirilor si SENIORILOR care au luptat pina la sacrificiu pentru acest POPOR si chiar al DUMNEAVOASTRA

  2. Quinn Mascomb Says:

    frati Ciorbisti , ati fost aruncati pe feresta USL-ul de catre porumbac , asta si meritati , ati avut incredere in acest iuda liberala si acuma v-ati ars.Si la inmormantarea lui Ioan Diaconescu v-ati ceratat cu pavelisti ca tiganii , de ne-ati facut de tot rasul la tv . Singurii care sau comportat decent au fost cei din grupul Moiescu , care au dat dovada de decenta si de bun simt, restul ati facut de ras PNTCD-ul.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: