Victor Ciorbea îi promite lui Ion Diaconescu, în cartea de condoleanţe, că nu va lăsa PNŢCD să moară

Liderul PNŢCD Victor Ciorbea a promis, miercuri, în mesajul pe care l-a scris în cartea de condoleanţe deschisă în memoria lui Ion Diaconescu, că nu va lăsa partidul să moară sau „să cadă în rândurile duşmanilor”.

Îţi promitem că nu vom lăsa partidul să moară şi nici să cadă în rândurile duşmanilor”, a scris Ciorbea în cartea de condoleanţe deschisă la sediul PNŢCD.

Ciorbea a mai scris că Ion Diaconescu va rămâne „veşnic” un exemplu pentru naţional-ţărănişti şi cei care se îndreaptă către doctrina creştin-democrată.

Sicriul cu trupul neînsufleţit a lui Ion Diaconescu a fost depus, miercuri, în holul sediului central al PNŢCD din Piaţa Rosetti, unde se află şi un tablou al fostului lider ţărănist pe care scrie „80 de ani de verticalitate”.

Trupul neînsufleţit al lui Ion Diaconescu a fost aşteptat la intrarea în sediul central de către Aurelian Pavelescu, Victor Ciorbea, Vasile Lupu şi alţi câţiva ţărănişti.

Toţi cei care vor să îşi ia rămas-bun de la fostul lider ţărănist Ion Diaconescu o pot face începând de miercuri, de la ora 10.00, la sediul PNŢCD, urmând ca înmormântarea să aibă loc joi, la Cimitirul Bellu.

PNŢCD a deschis şi o carte de condoleanţe.

Reclame

Etichete: , ,


%d blogeri au apreciat asta: