PNŢCD Timiş, în doliu: Ion Diaconescu a lăsat un testament moral timişorenilor

Doliu în rândul activiştilor creştin-democraţi din Timişoara. Moartea fostului lider al PNŢCD a lăsat membrii activişti de partid aproape fără grai. Viorel Sasca, vicepreşedinte PNŢCD Timiş a dezvăluit pentru timisoara.adevarul.ro ultima dorinţă testamentară a politicianului.

Numai laude şi cuvinte de admiraţie pentru fostul lider al creştin-deocraţilor, din partea activiştilor timişeni. Viorel Sasca, un activist şi susţinător vehement al partidului vorbeşte despre politicianul şi, mai ales, omul care a fost Ion Diaconescu. „Moartea lui Diaconescu reprezintă o imensă pierdere pentru PNŢCD Timişoara, dar şi pentru timişoreni şi întreaga ţară. A fost un model în ceea ce priveşte politica şi omenia. Ca şi om, a fost de o modestie rară.  Atât de modest, încât, ndacă nu ajungeai să îl cunoşti personal, trecea neobservat”, îşi aminteşte Sasca.

Nu şi-a trădat niciodată credinţa

„Când mă gândesc la Sasca, mă gândesc la faptul că omul nu şi-a trădat niciodată crezl, spre deosebire de alţii. Nu şi-a abandonat principiile, idealurile. Unele din ultimele sale dorinţe ale sale a fost redresarea partidului. Mi-a spus-o chiar şi personal şi este ca şi o dorinţă testamentară. Asta înseamnă o responsabilitate pentru membri partidului, şi, mai ales, pentru PNŢCD Timiş”, a conchis Sasca.

Timisoara.adevarul.ro

 

Anunțuri

Etichete: ,


%d blogeri au apreciat asta: