PNȚCD Hunedoara – Emil Danci: „Vrem să fim factorul de echilibru din Parlament”

PNŢCD a intrat în alianţa „Calea Dreaptă”

Țãrãniștii hunedoreni vor ca noua construcție politicã sã se extindã

PNŢCD a semnat protocolul de constituire a Alianţei Politico-Civice „Calea Dreaptă” împreună cu Asociaţia „21 Decembrie 1989” .

La noua înţelegere, care s-a născut în apropierea datei de 10 octombrie, când se vor împlini 85 de ani de la înfiinţarea PNŢCD, au aderat şi ţărăniştii hunedoreni, ce speră ca alianţa să fie lărgită şi prin atragerea altor forţe politice din România. „Această alianţă se vrea o alternativă la cele două blocuri existente pe eşicherul politic, care să fie un factor de echilibru. Actuala viaţă politică din România s-a canalizat pe cele două blocuri, iar fiecare dintre acestea îşi urmăreşte propriul interes. Noi, prin această alianţă, vrem să devenim o forţă de echilibru în Parlamentul României”, a afirmat Emil Danci, preşedintele ţărăniştilor hunedoreni şi vicepreşedinte al PNŢCD.

Alianţa Civică şi Asociaţia Foştilor Deţinuţi Politici din România se numără printre partenerii doriţi de PNŢCD pentru a face parte din noua construcţie politică.

Pe de altă parte, deşi acum fac parte dintr-o alianţă diferită de USL sau de coaliţia PDL – UDMR, ţărăniştii spun că nu exclud o eventuală colaborare unul dintre cele două blocuri politice. Preşedintele PNŢCD Hunedoara, Emil Danci mai spune că, în 2012, partidul din care face parte va avea candidaţi în cât mai multe localităţi din judeţ. „Suntem deschişi unor eventuale discuţii şi în vederea participării la alegeri într-o alianţă, dar noi am prefera să mergem singuri, pe listele noastre. Nu vom accepta o alianţă politică cu un alt partid. Nu avem banii şi nici aparatul de stat şi de partid al unora. Nu putem lupta cu mita electorală şi nu vrem ca oamenii să ne voteze pentru mici şi bere”, a declarat Danci.

Preluare din Servus Hunedoara

Reclame

Etichete: , ,

Un răspuns to “PNȚCD Hunedoara – Emil Danci: „Vrem să fim factorul de echilibru din Parlament””

  1. Calalb George Says:

    . . .dar Alianta Civica si A.F.D.P.R. doresc sa fie parteneri s.a.m.d . . .

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: