Ţărăniştii braşoveni, chemaţi la „vatră“

Preşedintele filialei Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) Brașov, Eugen Urs, îi cheamă pe toţi cei care au părăsit PNŢCD şi au trecut în alte aripi ale partidului, în ultimii ani, să revină în formaţiunea pe care o conduce la nivel local, deoarece nu vor fi sancţionaţi și să se alăture în efortul comun de consolidare a unui partid mare şi puternic, cu şanse reale la viitoarele alegeri.

Liderul ţărăniştilor brașoveni a anunţat că s-a început şi selectarea candidaţilor pentru alegerile locale și parlamentare de anul viitor.  De asemenea, a fost lansată campania pentru strângerea celor 25.000 de semnături pentru PNŢCD, prevăzute de lege în anii preelectorali. Organizației PNȚCD Brașov i-au fost repartizate strângerea unui numar de 1.500 de semnături de susținere.

Zilele trecute, Eugen Urs a participat la încheierea protocolului dintre Asociația 21 Decembrie și PNȚCD în vederea constituirii Polului “Calea Dreaptă”. În documentul protocolului sunt incluse continuarea luptei pentru lustraţie, continuarea demersurilor, inclusiv la CEDO, pentru obţinerea drepturilor de despăgubire pentru deţinuţii politici din perioada regimului comunist, “aflarea adevărului despre Revoluţia din Decembrie 1989”, apărarea drepturilor revoluţionarilor.

Preluat din: Newsbv.ro

Anunțuri

Etichete: , ,


%d blogeri au apreciat asta: