PNȚCD: Ion Diaconescu, internat la Institutul de Cardiologie de la Fundeni

Fostul preşedinte al PNŢCD Ion Diaconescu a fost internat, vineri după-amiază, la Institutul de Cardiologie „C.C. Iliescu” Fundeni din Capitală, din cauza unor tulburări de ritm cardiac, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale.

Ion Diaconescu a fost transportat la clinica de cardiologie cu o ambulanţă, fiind internat pentru investigaţii medicale.

Fostul preşedinte al PNŢCD a mai fost internat la Institutul de Cardiologie „C.C. Iliescu” din cauza unor suferinţe cardiace. În februarie 2007, Ion Diaconescu a stat internat trei zile, fiind diagnosticat cu hipertensiune arterială şi cord pulmonar cornic (afecţiunea inimii din cauza unei bronşite).

Ion Diaconescu, în vârstă de 94 de ani şi văduv de un an, spunea recent că s-a retras din viaţa politică, dar doar din activitate, nu însă şi în ceea ce priveşte dorinţele şi idealurile sale politice.

Mediafax

 

Fostul preşedinte al PNŢCD, Ion Diaconescu, a fost adus de o ambulanţă la Institutul de Chirurgie Cardiacă C.C.Iliescu cu o stare de lipotimie, a declarat pentru AGERPRES prof. dr.Şerban Bubenek, managerul institutului.

Acesta a spus că acum este stabilizat, conştient la fel cum a venit, cooperant, şi medicii speră să treacă cu bine peste acest episod chiar dacă seniorul PNŢCD este un suferind cronic pulmonar şi are 94 de ani.

Ion Diaconescu este internat în departamentul de terapie intensivă al Institutului de Cardiologie C.C.Iliescu.

AGERPRES

Reclame

Etichete: ,

Un răspuns to “PNȚCD: Ion Diaconescu, internat la Institutul de Cardiologie de la Fundeni”

  1. mirceatalos Says:

    Presedintele nostru de onoare,cel mai demn si loial prieten politic al seniorului Coposu,a fost,este si va ramane,pentru noi,un simbol de verticalitate,echilibru,bunatate nativa,intelegere fata de neputinta noastra de a ne ridica la nivelul prea inalt al generatiei sale,generatie ce prin sacrificiul suprem,a salvat in fata istoriei,neamul romanesc de rusinea slugarniciei celor multi fata de regimul satanic impus de rusi.
    Ii doresc din toata inima seninatatea binemeritata,si-i transmit prin cei care-l pot vizita,respectul deplin si asigurarea ca sacrificiile generatiei de aur a taranistilor n-au fost zadarnice si ca zbaterile actuale sunt,asa cum credea si domnia sa,rezultatul deciziei criptocomunistilor,securistilor si odraslelor acestora,de a sterge din istorie PNTCD,decizie imposibil de realizat,atata vreme cat mai traim noi si cat vor trai urmasii urmasilor nostri pe pamant.
    Dumnezeu sa-i dea forta de a-si trai demn si impacat,asa cum a trait toata viata,ani ce-i mai sunt haraziti.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: