Comunicat de presă PNȚCD – Facțiunea Eugen Moiescu a dispărut

Azi, 21 septembrie a.c., Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a 3 – a, a casat (desfiinţat) încheierea pronunţată de Tribunalul Bucureşti la 15 aprilie a.c., prin care s-a admis cererea formulată de facţiunea „Moiescu” de acceptare şi înregistrare în Registrul Special al Partidelor Politice a Congresului Extraordinar din 29 ianuarie a.c.

Cauza a fost trimisă spre rejudecare Tribunalului Bucureşti unde vor fi citate toate părţile, inclusiv adevăratul PNŢCD, reprezentat de dl. Victor Ciorbea. Cu acea ocazie, dacă va mai fi nevoie, vom administra toate probele pentru a demonstra caracterul neconstituţional, nelegal şi nestatutar al acelui congres.

În concluzie, facţiunea “Moiescu” a dispărut !

Victor Ciorbea, preşedintele PNŢCD, lansează un apel către toate organizaţiile şi toţi cei care fac parte din acea facţiune, să i se alăture în efortul comun de consolidare a unui partid mare şi puternic, cu şanse reale la viitoarele alegeri.

În acest sens, se vor deschide căi de negociere şi dialog cu toţi ţărăniştii de bună intenţie, fie ei lideri naţionali, judeţeni sau locali.

Spre deosebire de domnii Miluţ şi Pavelescu, care condiţionau recunoaşterea ţărăniştilor de înregimentarea în facţiunea lor, noi îi considerăm pe toţi cei care subscriu la valorile noastre, drept colegi angajaţi într-un efort nobil şi onorabil.

Conducerea noastră naţională îşi afirmă disponibilitatea pentru fiecare ţărănist, care înţelege imperativul momentului şi importanţa sa pentru PNŢCD şi ţară.

Dumnezeu să binecuvânteze ţara noastră şi PNŢCD-ul, atât de greu încercate!

Departamentul de Comunicare al PNŢCD

Reclame

Etichete: ,

2 răspunsuri to “Comunicat de presă PNȚCD – Facțiunea Eugen Moiescu a dispărut”

 1. Ioan Furtuna Says:

  BULETIN DE USIER LA UZINA DREPTÃTII
  21 septembrie 2011.

  Domnul Eugen Moiescu a fost obligat sã-si recunoascã veleitãtile de presedinte uzurpator. Hotarârea de la instanta de fond, prin care i se recunoscuse lucrãrile congresului din 29 ianuarie, a fost desfiintatã de cãtre Curtea de Apel – instatã supremã in aceastã cauzã. Gruparea Moiescu nu mai existã!
  PNTCD si-a mai simplificat fãrâmitarea: in shanturi a mai rãmas doar un singur guerilla-boy: procororu’ bolshevick Victor Ciorbea si-a lui jalnicã oaste! Umilit si la un pas de-a fi evacut din salã de cãtre fortele de ordine, a recuzat instata. Motivele: toate capetele de cerere solicitate de Victor Ciorbea, in cele trei dosare, au fost respinse de cãtre Curtea de Apel.
  Justitia incepe sã se miste…
  In 17 septembrie 2011, PNTCD a pornit adevãrata chemare la reunificare a national-tãrãnistilor, simultan cu aplicarea principiului moralitãtii la toate nivelurile partidului.
  Ioan Furtunã

 2. Catalin Avramescu Says:

  Domnul Mihai Grigoriu, cel care a scris acest comunicat, ar fi facut bine sa-l intrebe pe colegul avocat Victor Ciorbea inainte ce inseamna decizia judecatorului. Sau poate chiar l-a intrebat, dar i-a convenit de minune intunericul. In curand se va face lumina in PNTCD, iar sobolanii intunericului, care traiesc din dezimformare, vor fi nevoiti sa se retraga in vagaunile lor pentru decenii. Ieri, la Curtea de Apel, judecatorii i-au respins lui Victor Ciorbea calitatea de continuator intr-un proces al lui Radu Sarbu, au refuzat sa ii accepte ca dovada asa-zisa sentinta favorabila data de TMB (de fapt, o simpla modificare de statut). Iesirile de nervozitate ale domnului Ciorbea (a fost in doua randuri foarte aproape sa fie evacuat din sala) arata situatia reala in care se afla astazi aripa sa: fara nici o sansa reala de a fi recunoscuta vreodata de justitie. In aceste conditii, este lesne de inteles de ce ciorbistii joaca disperati pe cartea dezimformarii.

  Va informez de asemenea ca ieri, la Curtea de Apel, nu s-a anulat, casat sau suspendat nici o decizie favorabila domnului Moiescu. S-a constat doar ca o minuta nu era semnata de judacator, iar procesul a fost amanat pentru ca judecatorul de la TMB sa aiba timp sa semneze aceasta minuta. Ii asteptam alaturi de noi pe toti colegii de buna credinta din gruparile Ciorbea si Pavelescu, pentru a reunifica partidul in cadrul gruparii Moiescu, singura in masura sa reprezinte legal PNTCD.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: