PNȚCD Vrancea a participat la ședința CNC prin președintele Lilian Ilie

A fost prezentata activitatea Conducerii Naţionale a PNŢCD in perioada de la Congresul Extraordinar din 18 iunie 2011 până în prezent, situaţia juridică şi politică la zi a PNŢCD şi perspectiva politica pentru urmatoarea perioada.

A fost lansata campania pentru strangerea celor 25.000 de semnături pentru PNŢCD, prevăzute de lege in anii preelectorali. Propunere privind repartizarea numarului minim de semnaturi pe organizatii judetene. Organizatiei PNTCD Vrancea i-au fost repartizate strangerea unui numar de 300 de semnaturi de sustinere.

PNTCD Vrancea a votat pentru incheierea protocolului de colaborare cu Asociatia 21 Decembrie 1989, condusa de Doru Maries, protocol ce constituie un prim pas in constructia Platformei socio- politice ‘ CALEA DREAPTA’, la care vor adera si alte formatiuni civice printre care Alianta Civica, AFDPR, asociatii studentesti, etc.

Acest protocol va fi semnat sambata viitoare cu ocazia Congresul Asociatiei 21 decembrie 1989, unde este invitat si Presedintele Victor Ciorbea.

S-au numit conduceri interimare la Organizatiile de femei si tineret la nivel central in vederea organizarii alegerilor, PNTCD Vrancea va trebui sa organizeze alegeri la nivel local pentru a trimite delegati la aceste Conferinte.

Din pacate si ultimele demersuri facute de PNTCD Vrancea, pentru obtinerea unui sediu in Municipiul Focsani, facute catre autoritatile locale, Primarie respectiv Consiliul Judetean au fost sortite esecului, cu toate la Legea partidelor prevede alocarea de catre autoritatile locale de spatii pentru functionare catre formatiunile politice. Este trist ca dupa ce in anul 2000 am fost scosi abuziv din sediul din strada Republicii, nu am fost sustinuti de autoritatile locale sa rezolvam acesta problema importanta pentru orice partid.

Primaria Adjud reprezinta un exempu pozitiv in acest sens.

Reclame

Etichete: ,


%d blogeri au apreciat asta: