Către toţi membrii PNŢCD, în mod deosebit cei din grupările Moiescu şi Pavelescu

Către toate organizaţiile PNŢCD din aceste facţiuni.

Stimaţi colegi,

Pentru a atrage cât mai mulţi membri PNŢCD să participe la simulacrul de congres organizat de Aurelian Pavelescu la 17 sep. 2011 la Bucureşti, se vehiculează informaţii false cu caracter diversionist, pe care le dezminţim prin prezentul comuunicat

  1. Se afirmă că nu s-ar fi judecat validarea Congresului din 18 iunie 2011, de către Tribunalul Bucureşti şi că această cauză ar avea termen pe 21 sep. 2011. Fals! Vă retransmit comunicatul privind hotararea instantei din 8 sep. 2011, prin care Congresul Extraordinar de reunificare al PNTCD din 18 iunie 2011, la care a fost aleasa o noua conducere nationala a PNTCD cu domnul Victor Ciorbea-presedinte, a fost validat . La data de 21 sep. 2011 se vor judeca cu totul alte cauze şi anume cele privind pretinsele congrese ale lui A. Pavelescu şi E. Moiescu.
  2.  Se afirmă că la pretinsul congres din 17 sep. 2011 ar participa şi chiar ar candida Domnul Victor Ciorbea, depunându-şi moţiune proprie. Scopul este de a atrage pe numeroşii susţinători ai domnului Victor Ciorbea să participe la acest simulacru, pe motiv că ar avea oportunitatea să-l voteze, pe organizatori neinteresandu-i, decat realizarea  cvorumului de prezenta!

Fals! Domnul Victor Ciorbea a fost ales preşedinte al PNŢCD la Congresul din 17 iunie 2011 şi nu poate participa la o adunare organizată in principal de străini de partid, precum Aurelian Pavelescu, fără nici un suport statutar şi fără nici o legitimitate, fără recunoaşterea seniorilor PNŢCD. in frunte cu preşedintele de onoare Domnul Ion Diaconescu, eroi ai închisorilor comuniste!

Invităm pe toţi membrii PNŢCD, induşi în eroare de către Aurelian Pavelescu, să nu se ducă la acest pretins congres şi dacă se duc (să vadă despre ce este vorba, cazul majorităţii), in orice caz, să nu semneze de intrare, să părăsească această adunare şi să vină la şedinţa Comitetului Naţional de Conducere din data de 17 septembrie 2011, ora 12.00, care are loc la Bucureşti in str Romulus nr. 36, condusă de către Preşedintele CNC, Domnul Gheorghe Ciuhandu. Acolo vor putea auzi „pe viu” opiniile, opţiunile şi intenţiile politice adevăraţilor lideri ai PNŢCD, domnii Victor Ciorbea, Gheorghe Ciuhandu, Radu Sârbu, Andrei Dimitriu şi ceilalţi membri ai adevaratei conduceri naţionale a PNŢCD, precum şi a numeroşilor lideri ai organizaţiilor noastre judeţene.

Pentru impostori, importante sunt semnăturile de la intrare de participare cu care vor incerca să se legitimeze, inclusiv in justiţie.

Pentru asigurarea unităţii PNŢCD in jurul personalităţii Domnului Victor Ciorbea, preşedinte al partidului, singura soluţie pentru relansarea partidului la alegerile generale de la anul şi pentru supravieţuirea legală a PNŢCD, este imperios necesar ca toate acţiunile diversioniste ale impostorilor care au misiunea să facă să dispară PNŢCD, precum acest simulacru de congres, să eşueze!

Orice membru adevărat al PNŢCD este dator să înţeleagă acest lucru şi să conştientizeze că trebuie acţioneze împotriva a astfel de acţiuni aservite in realitate intereselor adversarilor noştri politici, menite să împiedice PNŢCD unit, să se exprime politic eficient.

Dumnezeu să vă lumineze şi să vă aducă acasă!

Secretar General al PNŢCD,

Mihai Grigoriu.

Reclame

Etichete:

2 răspunsuri to “Către toţi membrii PNŢCD, în mod deosebit cei din grupările Moiescu şi Pavelescu”

  1. Ioan Furtuna Says:

    „…Fals! Domnul Victor Ciorbea a fost ales preşedinte al PNŢCD la Congresul din 17 iunie 2011…” intr-adevãr, gura prostului adevãr grãieste!!
    La uselisto-ciorbisti, toate faptele de arme se petrec cu anticipatie… „Luatul actului” de cãtre justitia din 8 septembrie si cunosterea deciziei cu o zi inainte spune totul despre idãinuirea umbrei lui Adrian Nãstase Nãstase…

  2. Fanel Fanelz Says:

    CORECT JUSTITIA ADAT VERDICTU **VICTOR CIORBEA** PRESEDINTEL PNTCD-ului NU GURA PROSTULUI GRAIESTE CI JUSTITIA SA VA VEDEM PE 17 SEPTEMBRIE CE MAI GRAITI

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: