La Mulți Ani Președintelui de onoare al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, Domnul Ion Diaconescu

Foto: Dinu Lazăr

Ca în fiecare an participăm la ziua de naștere a domnului Ion Diaconescu, care a avut un rol hotărâtor lângă marele om politic dispărut Corneliu Coposu, supraviețuitorii generației de aur a temnițelor comuniste, ce au reușit reactivarea și revitalizarea Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat imediat după evenimentele din anul 1989.

În prezent cu un rol primordial în procesul de reunificare politică și juridică a PNȚCD, precum și readucerea acestuia în Parlament și de ce nu și la guvernare!

În calitatea mea de Președinte al PNȚCD, dar și ca bun prieten, îi doresc din tot sufletul să aibă parte de sănătate, Dumnezeu să vegheze asupra sa întru La Mulți Ani Fericiți, spre binele întregului partid, a națiunii române și a democrației românești!

Președinte PNȚCD

Victor Ciorbea

Anunțuri

Etichete: , ,

8 răspunsuri to “La Mulți Ani Președintelui de onoare al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, Domnul Ion Diaconescu”

 1. Calalb George Says:

  La multi ani din toata inima ! Dr. G.Calalb

 2. Calalb George Says:

  La multi ani din toata inima !

 3. Ani Vrinceanu Says:

  La multi ani cu sanatate!

 4. Fanel Fanelz Says:

  La multi ani cu sanatate s-va tina Dumnezeu treaz sa ducem PNTCD-ul in Parlament acolo unde ai este locu

 5. Ioan Furtuna Says:

  @Fanel Fanelz; @Ciorbea(Balan!):
  Domnilor,
  domnul Diaconescu a tras partidul in afara parlamentului, unde sã-l mai mai ducã, unde sã-l mai coboare??!
  Eu zic sã-i urãm doar un obisnuit fariseic „La Multi Ani!” si sã-l iertãm pentru netrebnica lui conducere, a partidului, in neantul actual si… sã-l implorãm sã nu mai insiste!!

 6. Fanel Fanelz Says:

  Domnule Furtuna cu regret va spun sinteti RAU pacat eu am transmis unui TARANIST adevarat un mesaj de felicitare pentru venerabila virsta pe care a inplinito la care si eu si dumneavoastra si tot crestinul de rind vrea s-o inplineasca indiferent de coloratura politica* iar pentru PNTCD IEU VREAU SA-L VAD IN PARLAMENT DUMNEAVOASTRA SI ORASEL CE ZICETI**zau ca aici sinteti de acord cu mine *Iar propaganda ce o faceti face rau PNTCD -ului

 7. Ioan Furtuna Says:

  Dacã va veni si pe 17, tot asa gonflat de nepotzelu’ Marinescu, atunci cred cã va face judetz…
  In tandem cu nãscocirile terifiante ale iudei Ciuhandu, domnul Ion Diaconescu, in ultimul sãu deceniu de viatã a produs numai durere in mãruntaiele partidului… un veritabil Mengele al PNTCD!!
  Altfel, numai sãnãtate si existentã matusalemicã! Repet: respect suferintele-i din temnitele bolsevice si contest/detest rãul produs PNTCD, inca de la preluare!!

 8. Fanel Fanelz Says:

  apropo de durerile din maruntaiele Partidului,Cand Haita era atit de mare de infiltrati numa sa ne distrug si toti se vroiau Taranisti uitati unde am ajuns ca nu sintem in stare sa facem un PNTCD strateg si mare .*iar DIACONESCU si cativa SENIORI au politica Taranista in cap cat nu credem uni dintre noi

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: