Grupările din PNŢCD Arad s-au reunit

ARAD. La sediul PNŢCD, liderii celor două fracţiuni au stat de vorbă cu Victor Ciorbea căutând căi de colaborare.

Sâmbătă şi duminică, fostul premier Victor Ciorbea a fost oaspetele ţărăniştilor arădeni din ambele grupări, atât în municipiu cât şi în judeţ. Astfel, sâmbătă, în prezenţa liderilor judeţeni Marcel Chişcan, Vlad Botoş, respectiv Virgil Florea şi Nicolae Berce, plus mai mulţi preşedinţi de filiale din judeţ, de ambele părţi, Victor Ciorbea a discutat despre posibilităţile de colaborare a celor două facţiuni, ca un pas spre reunificarea partidului.

„Sper că legăturile mele cu oameni din ambele grupări, pe care eu, personal, le consider chiar prieteneşti, vor contribui la crearea unui cadru de colaborare şi la Arad, aşa cum s-a întâmplat în alte judeţe. În concepţia noastră, timpul este prea scurt acum ca să demarăm conferinţe judeţene, astfel că acestea vor avea loc după alegerile parlamentare de anul viitor. Sunt convins că reunificarea partidului se va produce, am demarat procedurile pentru înregistrarea rezultatelor Congresului, însă, în acelaşi timp, mergem, în paralel, şi cu promovare creării acelei alternative- eu am numit-o „Calea dreaptă”- care să ne asigure participarea la alegeri, indiferent de mersul proceselor de la tribunal”, a declarat Victor Ciorbea.

În urma discuţiilor, ambele părţi şi-au arătat disponibilitatea de a colabora pe proiecte, sub titulatura PNŢCD, în aşteptarea unui congres care să ducă de facto la reunificarea partidului. Până atunci, s-au reunit sâmbătă, la „Festivalul clătitelor”, de la Moneasa şi dumunică, la Şomoşcheş, la comemorarea eroilor rebeliunii anticomuniste.

UPDATE:

Victor Ciorbea a fost prezent la Arad

La finele săptămânii trecute, fostul premier Victor Ciorbea a fost oaspetele ţărăniştilor arădeni din cele două grupări care revendică autenticitatea PNŢCD.

În prezenţa liderilor ju­deţeni Marcel Chişcan, Vlad Bo­toş, respectiv Virgil Florea şi Nicolae Berce şi a unor preşedinţi de filiale din judeţ, Victor Ciorbea a discutat despre posibilităţile de colaborare a celor două facţiuni, ca un pas spre reunificarea partidului.

„Sper că legăturile mele cu oameni din ambele grupări, pe care eu, personal, le consi­der chiar prieteneşti, vor contribui la crearea unui cadru de colaborare şi la Arad, aşa cum s-a întâmplat în alte judeţe. În concepţia noastră, timpul este prea scurt acum ca să demarăm conferinţe judeţene, astfel că acestea vor avea loc după alegerile parlamentare de anul viitor. Sunt convins că reunificarea partidului se va produce, am demarat procedurile pentru înregistrarea rezultatelor Congresului, însă, în acelaşi timp, mergem, în paralel, şi cu promovarea creării acelei alternative – eu am nu­mit-o «Calea dreaptă» – care să ne asigure participarea la alegeri, indiferent de mersul proceselor de la tribunal”, a declarat Victor Ciorbea.

Preluat din Glasul Aradului

Anunțuri

Etichete: ,

3 răspunsuri to “Grupările din PNŢCD Arad s-au reunit”

 1. Fanel Fanelz Says:

  haideti fratilor ca se poate numa intelegere si daruire trebuie sa demonstram ca nu e ce zic si gandesc uni nu le mai dau numele ca se stie

 2. Ioan Furtuna Says:

  Fãnele-boy, pune mâna pe carte si terminã-ti cele 4 clase cã esti catastrofal… Zi-i drept: Când ai dat foc cãrtilor, intr-a doua sau intr-a treia??!
  Sfatul meu: intelege-te si dãruieste-te abecedarului si abia apoi ai sã demonstrezi putinã milostenie fatã de… limba românã!!

 3. Fanel Fanelz Says:

  bine Profesore se mai intimpla am sa fiu mai atent pe vitor si am sa zic**numai** si**se stiu** cum vei sti si Mata ca VICTORAS al nostru va fi Numaru UNU in PNTCD

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: