Comunicat de presă PNŢCD Arad

În acest sfârşit de saptămână a avut loc un dublu eveniment organizat de către organizaţia judeţeană a PNŢCD Arad.

Sâmbătă, 29 iulie 2011, ora 11.00, la sediul PNŢCD Arad a avut loc o întâlnire informală a membrilor PNŢCD din ţară. La această întâlnire au fost invitaţi toţi liderii grupărilor din PNŢCD.

Duminică, 30 iulie 2011, ora 11.00, a avut loc comemorarea revoltei anticomuniste din anul 1949 din Şomoşcheş. Evenimentul a avut loc în satul Şomoşcheş, comuna Cermei şi a fost organizat de către PNŢCD Arad şi Primăria Comunei Cermei, Arad.

PNŢCD Arad nu face parte din nici o grupare, ci din PNŢCD şi nu susţine nici o aripă.

PNŢCD Arad militează pentru unificarea partidului şi consolidarea acestuia pentru alegerile locale şi generale din 2012.

PNŢCD Arad propune ca unificarea şi relansarea partidului, să se producă de la baza acestuia şi nu la Bucureşti, negocierile dintre liderii naţionali eşuând de fiecare dată.

Clasa politică romanească are nevoie de o însănătoşire rapidă, se simte nevoia unui partid adevărat de centru-dreapta, şi nu de partde cameleonice (PD-L), care îşi schimbă doctrina peste noapte şi duc Romania spre faliment. Gaşca Băsescu-Falcă-PDL guvernează doar pentru bunăstarea propriilor membri de partid, umilind milioane de cetăţeni.

Biroul de presă PNŢCD Arad

Reclame

Etichete: ,

5 răspunsuri to “Comunicat de presă PNŢCD Arad”

 1. Horia Hristodorescu-Luputiu Says:

  Comunicat:

  1. au fost invitati toti liderii a participat unul singur, in persoana Domnului Presedinte Victor Ciorbea.
  2,3,4 Stimati colegi aradeni, mai concret ce s-a intamplat? din comunicat nu se intelege nimic. Cine a participat, cine cuvantat, etc, etc.

  Cu respect

  Un tanar recrutat, dar un vechi taranist

 2. Aurel Teodorescu Says:

  Auzisem, joi si vineri 28-29 iulie, ca la Arad nu nu se mai tine reuniunea programata, – din anumite motive. Vad, acum ca s-a tinut
  dar a fost doar la nivelul judetului nu la nivel national si ca a fost acolo si Victor Ciorbea aspirant la presedintia PNTCD. Deduc, din aceasta situatie, ca nu sunt semne bune pentru viitorul PNTCD.
  Deoarece fusese lansata o invitatie generala, ma hotarasem sa vin si eu dar am citit ca evenimentul cu pricina s-a amanat. Cele mai sus scrise sunt pe baza a ceea ce stiu eu; daca este ceva ce nu stiu, va rog sa faceti cunoscut(daca nu neste secret, bineinteles).

  A.T.

 3. Ioan Furtuna Says:

  Mare aglomeratie, mare… Gogonatã a la Victor Ciorbea & iuda-Ciuhandu&ciracii lor! Prezenta liderilor, precum si-a membrilor din diferite zone, a fost cam asa:

  PRISTANDA: […] Ei? şi le-aţi numărat, coane Fănică?… Ei? aşa e? patruzeci şi patru…
  TIPĂTESCU: Vreo paispce… cinspce.
  PRISTANDA: Apoi să le numărăm, coane Fănică; să le numărăm: două la prefectură.
  TIPĂTESCU: Două…
  PRISTANDA: Două pe piaţa lui 11 Fevruarie…
  TIPĂTESCU: Patru…
  PRISTANDA (căutând în gând): Două la primărie…
  TIPĂTESCU: Şase…
  PRISTANDA (acelaşi joc): Unul la şcoala de băieţi…
  TIPĂTESCU: Şapte…
  PRISTANDA: Unul… la şcoala de fete…
  TIPĂTESCU: Opt…
  PRISTANDA: Unul la spital…
  TIPĂTESCU: Nouă…
  PRISTANDA: Două… la catrindală, la Sf. Niculae…
  TIPĂTESCU: Unsprezece.
  PRISTANDA: Două la prefectură… paispce…
  TIPĂTESCU (râzând): Le-ai mai numărat pe ale de la prefectură.
  PRISTANDA: Nu, coane Fănică, să trăiţi! (continuă repede, pe nerăsuflate) Două la primărie, optspce, patru la şcoli, douăzeci şi patru, două la catrindală la Sf. Niculae, treizeci…
  TIPĂTESCU (râzând): Le-ai mai numărat o dată pe toate astea şi aduni rău…
  PRISTANDA: Doamne păzeşte, coane Fănică, să trăiţi, patruzeci şi patru, în cap… patruzeci şi patru… Cum zic, unul-două, poate vântul… ori cine ştie…
  TIPĂTESCU (râzând): Ghiţă… apoi nu mă orbi de la obraz aşa.
  PRISTANDA (schimbând deodată tonul, umilit şi naiv): Famelie mare… renumeraţie după buget mică…
  TIPĂTESCU (uitându-se la ceas) : Ia să lăsăm steagurile, Ghiţă…
  PRISTANDA: Curat să le lăsăm, coane Fănică.

 4. Fanel Fanelz Says:

  NEA IONICAincercam sa facem ceva iar Matalica o dai in CARAGIALE ial si pe Orasel si alti de teapa Dumitale si uite aslasi pe uni sa faca ceva bun in PNTCD iar Mata mergi cu circu ca de circ sinteti BUN

 5. Ioan Furtuna Says:

  Intr-adevãr, mã fãceam de circ dacã veneam si eu, asa cum intentionam… sã mã vãd doar c’o duzinã de participanti la mult trâmbitata mare unire! Spiritul iudei-Ciuhandu bântuie si prin Arad…
  Plus, stilul procurorului Ciorbea de-a incropi si de-a participa la adunãturi ad-hoc, pe genunchi, este de notorietate. La modul lui, unirea se va face tot la ’59… in 2059!
  Vreau poze (asa cum este obiceiul la fosta increngãturã divizatã Apostatu) din care sã reiasã c’au participat mai mult de-o duzinã de membri si simpatizanti!! Astept… fãrã photoshop!!?

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: