Eugen Moiescu – apel către membrii şi simpatizanţii PNTCD

Stimaţi colegi,

Indiferent din ce grupare faceţi parte doresc să vă transmit dorinţa noastră de unitate.

Trăim vremuri dificile, atât economic cât şi politic, dar sper că veţi fi de acord cu mine că niciodată în ultimii 21 de ani nu a fost mai mult necesară dorinţa pentru unitate în rândurile partidului, însoţită de flexibilitate, de dorinţa incluziuni, nu cea a excluziuni.

Iată de ce, am hotărât ca în aceste momente de dificultate, să venim cu propunerea ca  începând  de astăzi să ne unim forţele în sprijinirea aleşilor PNŢCD aflaţi în funcţii, în identificarea şi selectarea  candidaţilor pentru alegerile locale din anul 2012.

Fac apel la toate grupările din PNŢCD să coopereze în mod deschis, să facă propuneri de candidaturi comune şi mai ales să se pregatească financiar pentru alegerile din 2012.

Spiritul Naţional Ţăranist Creştin Democrat trebuie să fie numitorul nostru comun, indiferent cine va fi acela care va deţine în mod legal ştampila validării candidaturilor în 2012.

Doresc să vă asigur că în ce ne priveşte, noi credem în reîntoarcerea PNŢCD pe arena politică româneasca cu o ofertă politică autentic Naţional Ţăranist Creştin Democrată.

Folosim  această ocazie în care ne adresăm  întregului partid, dar şi  simpatizanţilor şi vă reamintesc că suntem datori în faţa istoriei, nu numai să ţinem partidul în viaţă, dar şi să-l ducem în primele rânduri ale conducerii naţiunii române, pentru consolidarea statului de drept, dar şi pentru bunăstarea  cetăţenilor României.  Noi suntem trecători, dar acţiunile noastre vor avea urmări.

Chemăm toţi şefii de organizaţii, indiferent din ce grupare fac parte, să răspândească acest apel în rândul membrilor partidului, dar şi să răspundă prezent la apelul general al partidului. Vom încerca să purtăm discuţii şi cu liderii celorlalte grupări şi să negociem în asa fel încât listele de candidaţi să fie validate în comun, iar oricine va avea ştampila, să le depună.

Să nu uităm, suntem în faţa naţiunii şi a istoriei care nu iartă pe cei şovăielnici .

Aşa să ne ajute Dumnezeu

Eugen Moiescu

Preşedinte al PNŢCD

 

Anunțuri

Etichete: ,

46 răspunsuri to “Eugen Moiescu – apel către membrii şi simpatizanţii PNTCD”

 1. cristi Says:

  Moiescule,mai bine fa-ti bagajele si cara-te-n SUA.TARANISTII AU DEJA UN CONDUCATOR IAR ACELA ESTE V.CIORBEA.Domnul Ciorbea este un adevarat national-taranist,nu ca dumneavoastra ,fost peremist.El a stat alaturi de acest partid in perioade dificile ale existentei sale,a indurat nenumarate umilinte si jigniri din partea celor ce nu vroiau decat sa distruga partidul.El s-a luptat pe viata si pe moarte cu sistemul securisto-mafiot care vroia eliminarea taranistilor din viata politica,fiindca le strica lor afacerile.Iar in toata aceasta perioada tu Moiescule te harjoneai cu peremistii lui Vadim.
  Iar acum mai ai si tupeul de a te proclama presedinte al PNTCD-ului.De fapt tu ai fost trimis cu misiune speciala de catre portocalii pentru a mentine partidul scindat si in final pentru a-l prede PDL-uli.
  Taranistii autentici s-au prins de acest plan si n-au de gand sa te
  lase sa-l pui in aplicare. Asa ca domnule Moiescu,dute in America,taranistii nu au nevoie de farmecele si aburelile dumneavoastra.Ei deja au un presedinte ales si vor sta strans uniti in jurul lui in pofida tuturor adversitatilor.

  • Marius Says:

   da si Ciorbea se harjoneste cu turnatorul de Voiculescu la antenele lui , ce a putut sa ajunga Victor Ciorbea , sluga de servici a unui fost turnator la SECURITATE.

   • barlogulpntcd Says:

    @ Marius Să înţeleg că oricine participă ca invitat la emisiunile A3 e sluga lui Voiculescu?

   • Marius Says:

    pai doar nu-i invita pe cei care il lauda pe Basescu ..si Voiculescu il foloseste pe Ciorbea in lupta sa cu Basescu , stiindu-se ura pe care o are Ciorbea fata de Basescu

 2. Catalin Says:

  Un indemn de bun simt care arata dorinta autentica de unitate, mai ales cand se stie ca stampila va fi detinuta de domnul Moiescu. Va fi insa dificil, pentru ca in dorinta de a se lauda cu cat mai multi membri, Ciorbea si Pavelescu au facut foarte multe concesii la calitate. Nu ne vom aseza la masa decat cu cei care vor da dovada ca sunt capabili de dialog civilizat.

  • taranist pragmatic Says:

   Dialogul se poarta pe certitudini! Mai reciteste,te rog , acest text si vezi daca mai ai aceeasi opinie? Cum poti sa afirmi „UN INDEMN DE BUN SIMT” venit dinspre cineva care se crede presedinte PNTCD? Atat ai reusit sa intelegi din mesaj.Dar nu te condamn… , fiindca informatia pe care o detii este precara!
   POST SCRIPTUM : Pe sustinatorii lui Ciuhandu-Sarbu-Ciorbea, parc i-as mai intelege! Argumentele lor sunt sustinute de activitatea din trecut, a acestor lideri ! Buna …rea … a fost in interiorul PNTCD! Dar nu reusesc sa inteleg asa zisa aripa MOIESCU! De unde vin ..unde se indreapta?
   Afisati ,va rog, locul unde vreti sa intalniti presedintii de organizatii PNTCD! Cum pot sa raspund la aceasta chemare „de bun simt ” daca nu stiu unde sa ma prezint?!

 3. taranist pragmatic Says:

  Daca tot chemati toti sefii de organizatii PNTCD, precizati locul si ora intalnirii ! Si eu sunt sef de organizatie PNTCD, dar cum pot sa va onorez cu prezenta , daca nu stiu locul si ora?!

  • Catalin Says:

   Stiu ca in gruparea Pavelescu exista multe nemultumiri dupa ratarea negocierilor cu Ciorbea, liderii de organizatii au refuzat sa confirme prezenta la congresul din 9 iulie pentru ca s-au simtit tradati de Pavelescu. Acesta i-a tinut departe de congresul legitim in care a fost ales presedinte domnul Moiescu, cu promisiunea ca el va realiza unificarea PNTCD, insa totul nu a fost decat o minciuna. Ii asteptam alaturi de noi pe toti cei care au inteles ca Pavelescu doar se foloseste de ei pentru scopurile sale politice meschine.

   • taranist pragmatic Says:

    Legitim este ce hotaraste Justitia!

   • taranist pragmatic Says:

    PNTCD asteapta hotararea JUSTITIEI!… E simplu ! Daca tarata din din capul vostru de taranisti cu pedigree nu accepta evidenta, va priveste!…. Daca v-ati vandut , va priveste! PNTCD nu se opreste aici ! Continua, dar ….atentie nu uita!

   • Catalin Says:

    Nici macar atat respect nu are Pavelescu pentru membri din gruparea sa? Nu v-a informat ca deja ati pierdut procesul si sunteti aproape sa pierdeti si recursul? Nu v-a informat ca toata strategia lui in instanta nu este sa castige, pentru ca stie ca nu are cum, ci sa amane cat poate de mult deznodamantul inevitabil? Te invit pe 17 august la proces, sa il vezi in toata splendoarea lui pe Pavelescu cum se da peste cap sa mai obtina o amanare.

   • Marius Says:

    da chiar asa , toata lumea care a fost in sala de tribunal se mirau ca Pavelescu se bucura f tare ca a primit inca o amanare a deciziei , pai asta se poate numi un avocat „adevarat”

 4. Blog Filmulete Says:

  domnul Moiescu cred ca glumeste cand spune ca chem toate organizatile si sinpatizanti si sa raspunda prezent la apelu general al PARTIDULUI domnule MOIESCU niste suze erau mai bine primite decit cometariu facut ** PRESEDINTE **PNTCD-ului este domnul CIORBEA

  • Marius Says:

   serios si unde scrie ca , Ciorbea este presedintele PNTCD?…sau asa visezi tu noapta in visele tale frumoase cu Ciorbea presedinte de PNTCD.

 5. taranist pragmatic Says:

  PNTCD asteapta hotararea JUSTITIEI!… E simplu ! Daca, tarata fermentata ,din capul vostru de ”taranisti cu pedigree” nu accepta evidenta, va priveste!…. Daca v-ati vandut , va priveste! PNTCD nu se opreste aici ! Continua, dar ….atentie , nu uita! Ce vor face cei care pierd in Justitie? Vor continua sa invoce fel de fel de argumente!… Dar , sa nu uite un lucru, vor raspunde penal! Nu stiu, care din asa zisii lideri vor , fi raspunzatori ! Am certitudinea ca unii vor raspunde penal! Indiferent ca este Ciorbea , Pavelescu, Sarbu, Ciuhandu, Moiescu, etc …Unii sa fie pregatiti de ce va urma!
  PROCESUL PNT CONTINUA !

  • Marius Says:

   si care v-a fi strategia lui Pavelescu?…la fiecare termen v-a recuza instanta, pt a evita pierderea procesului?…pana acuma atata a realizat in aceste termene ale proceselor , a tot recuzat insnta si a primit tot amanari , dar si aceasta strategie nu o sa ii mai tina mult.

 6. Marius Says:

  pai intreabal pe , Paveliuc , doar aveti nr lui de tel …si mai intrebatil va rog…cand are de gand sa plateasca utilitatiile la sediul din Carol , ca daca mergi la baie , nu ai apa la wc.

  • Ioan Furtuna Says:

   Te-am prins!! N-ai mai fost zilele astea pe la sediu. Este apã, hârtie igiencã… berechet!! Sãnãtos, sã fii… Se datoreazã probabil si stãrii de tranzitie. Dupã 17 septembrie va fi ca’n rai!?
   http://nelufurtuna.blogspot.com/2011/07/x_22.html

   • Marius Says:

    si inca ceva d-om Furtuna , la termenul din 17 . august iarasi o sa recuze instanta de judecata , ca pana acuma numai atata a stiut sa faca in instanta…eram in sala in data de 13 iulie si ma uitam ce mandru era ca a mai lungit-o cu inca o luna prin recuzarea instantei …si uitandu-ma pe portalul tmb la toate procesele in care este implicat el si PNTCD-ul , inafara de a recuza instanta de judecata, nimc nu a stiut face in aceste procese , dar prin aceste recuzari repetate ale instantelor de judecata, cred ca judecatorii atata de mult il iubesc la ora actuala de nu se mai poate…va spun un secret ,acest Pavelescu nu mai are mult de stat in PNTCD.

  • Marius Says:

   d-om Furtuna cand am fost chiar ca nu era hartie igienica la wc , cred ca Paveliuc pune hartia la wc cand mergeti dv pe acolo si dupa ce iesiti din sediu o ia din wc si o inchide in dulap inapoi , deoarece e luata cu imprumut din cate am auzit , pt ca n-are bani nici de hartie igienica …si curentul cand ii dati drumul d-om Furtuna , pt ca in baie e foarte intuneric si era sa fac pisi pe langa wc:))…vb cu milionarul Orasel viitorul „presedinte” al PNTCD macar sa dea drumul la curent in wc ca sa nu cunva chiar el sa pateasca ca mine .:)

   • Ioan Furtuna Says:

    Deh, oltean fiind, Aurelian a simtitãrã cã nu poate avea incredere in toatã lumea, privind folosirea, mai cu mãsurã, a hârtiei igienice… Mai ales cã, prim-vicele, a fost solicitat sã rezolve problema cu apa/teava spartã…
    In acestã situatiune ar fi fost mai potrivitã interventia promptã a’ lu’ licentiatu’n montat/depanat ghivete la nevestele lu’ unchiu’ Sam…cu licentã si masterat in USA!!
    Exact, peremistu’ radiolocator Eugen Moiescu, proaspãt renaturalizat in USA… cu misiune, neindeplinitã, de la Kioru’ si apoi indepãrtat de acesta datoritã (radiolocatorului) crasei sale incompetente!!
    Râsu’ curcii… Moiescu presedinte!…

   • Marius Says:

    pai chiar asa d-le Furtuna se auzea ca „milionarul in dolari” Orasel mergea cam des la wc-ul din incinta PNTCD-ului , asa ca Aurelian pe bune dreptate ascunde hartia igienica in dulap :)….si d-le Furtuna puteti sa postati pe acest blog sau pe blogul dv un document oficial de la o institutia a statului roman , din care sa reise ca Aurelia Paveliuc este presedintele PNTCD legal si legitim ?….i-a sa aud?.

    P.S este adevarata informatia ca in sediul PNTCD s-a deschis o pescararie,unde contra unei taxe poate pescui cine vrea? , mai ales ca de la teava acea sparta si lasata zile intregi ca sa curga in incinta partidului s-a format un luciu de apa tocmai bun de pescuit in incinta sediului central al PNTCD .
    Si mai vreti sa conduceti acest partid si nu ati fost in stare sa astupati o teava sparta de zile intregi …vai de capul vostru „conducatorii lui peste”

 7. taranist,de Maramures Says:

  Pentru mine personal parerea domnului Milut conteaza,daca domnul Milut va fi alaturi de Pavelescu si eu voi fi,momentan sunt alaturi de membrii PNTCD,avand in fruntea partidului pe domnul Moiescu.Partidul poate fi unificat legal in jurul domnului Pavelescu sau Moiescu.Ciorbea nu conteaza in partid.

 8. Blog Filmulete Says:

  MARIUS SENIORUL COPOS CAT A TRAIT NU A FOST TRASEIST SI NU FACEA NAVETA RO- USA* CI STATEA LINGA PARTID ODATA SA DUS IN FRANTA PENTRU A PRIMI DISTINCTIA DIN PARTEA PRESEDINTELUI* LEGIUNEA GE ONOARE* AS ITI SPUN CA DACA CIORBEA VA FI AJUTAT SI NU BLAMAT VA DUCE PARTIDU ACOLO UNDE MERITA IN PARLAMENT LASAL PE PAVELESCU LA**PRM**

  • Marius Says:

   da in perioada 2004 -2011 unde a fost Ciorbea , am sa caut declaratia lui data la un post de televiuziune anul trecut in care , citez vb lui Ciorbea: pe mine nu mai ma intereseaza politica si mai putin PNTCD-ul , am sa o gasesc pana la urma aceasta declaratia facuta de el si o s-o postez pe toate siturile de taranisti si atunci sa te vad ce o sa mai comentezi , „meseriasule”

 9. Blog Filmulete Says:

  * da dar santem Oameni finte care gandim si lom atitudini ne dezicem si poate revenim **NU**poate omul se afla la un moment de rascruce dar alti insistind omul a revenipentru ca seniorul pina sa plece in lumea celo drepti la format sa conduca PNTCD-ul dar unora nu le-a placut precum si in ziua de azi eu cred caCIORBEA le zice si deranjeaza

  • Marius Says:

   da cum sa nu…acuma dupa 7 ani a revenit si ii trebuie direct functia de Presedinte al PNTCD , eu in locul lui, daca ar fi un om cu „obraz”, as mai sta si as mai munci ca simplu membru in PNTCD si apoi as veni cu pretentii de functii in PNTCD , dar el vrea direct „sef”…prin asta se deduce ca iarasi are vre-o misiune in PNTCD

   P.S si sa iti mai aduc aminte ca Victor Ciorbea a fost primul lider al PNTCD , care a rupt acest partid in 1999 . creindusi ANCD-ul , asa ca mai lasa-ma cu asemenea liderii care pleca 7 ani in „pribegie” si mai ales care daca nu le iasa afaceriile in PNTCD , rup partidul si pleca din PNTCD.

 10. OMC PNTCD Says:

  mai asteptam nu ne implicam in jocuri murdare actualii lideri care au distrus partidul s a lase lideri noi pe care ai asteptam de peste 10 ani –OMC PNTCD

 11. Blog Filmulete Says:

  MARIUS sa inteleg ca tie iti place mai mult omul frumos si traseist decat CIORBEA TARANIST rimeaza dar asta e realitatea pe cand MOIESCU NU ARE NIMIC COMUN CU **PNTCDul POATE CU *PRM *
  PS –-MAIUS ITI SPUN ELECTORATUL PE CIORBE IL STIE NU PE ORASEL-MOIESCU-PAVELESCU nu astia au dat titulire de proprietate ci CIORBEA cu ADEVARATI lui TARANISTI*

  • Marius Says:

   Ciorbea daca era un taranist adevarat si tinea la PNTCD , nu rupea PNTCD-ul in 1999 , facand-ne un rau enorm prin gestul lui …si Ciorbea nu-i traseist de meserie? , doar a fost presedinte de ANCD , alt partid pe care l-a condus pana in 2001 si care nu a avut nimic in comun cu PNTCD-ul …si sa nu va mai amintesc de cei 7 ani ai lui Ciorbea in care nici nu a vrut sa mai auda de acest partid care i-a oferit cele mai inalte functii in stat , asa ca mai lasati-ma cu Ciorbea al „vostru”

 12. Ionut Says:

  Politica in Romania tinde spre polarizare asa-zisa dreapta stanga. Totul depind unde ne alaturam si noi, astfel vom disparea definitiv din viata politica romaneasca. Partidele mici nu mai au nici o sansa pe scena politica acaparata de Psd, Pnl, Pdl. Putem intra si noi undeva si sa formam in cadrul acelei formatiuni propriul nostru club in care sa promovam mai departe idealurile, credinta si memoria inaintasilor.

  • taranist pragmatic Says:

   Foarte bine ai pus problema,Ionut, privind polarizarea vietii politice! Tinand cont de faptul ca , Seniorul Coposu ,pe plan international a afiliat partidul crestin-democratiei iar ulterior PPE,spre ce pol (dreapta sau stanga) crezi ca ar putea avea PNTCD o optiune?

 13. cristi Says:

  PNTCD Maramures il sustine pe Florin Tataru.
  Posted by Ion Beuca under Politica
  [10] Comments

  Sambata 23 iulie 2011, Biroul Judetean al PNTCD Maramures, condus de presedintele Gheorghe Siman, a analizat posibilitatea inscrierii unui candidat propriu, in alegerile parlamentare partiale din colegiul Baia Mare Est.

  Din analiza efectuata a reiesit ca, in cazul castigarii colegiului de catre un eventual candidat al PNTCD, ar putea exista probleme in ceea ce priveste validarea mandatului, din cauza faptului ca partidul nu a realizat pragul electoral la alegerile parlamentare din toamna anului 2008. Faptul ca partidele neparlamentare se pot inscrie in alegerile partiale “se datoreaza” Parlamentului care nu a modificat legea electorala, conform unei decizii a Curtii Constitutionale.

  In urma efectuarii unui studiu sociologic in cadrul colegiului, s-a constatat faptul ca potentialii candidati ai PNTCD, nu ar reusi sa castige mandatul de deputat, in conditiile desfasurarii unui singur tur de scrutin.

  Luand in considerare aceste aspecte, Biroul Judetean de Conducere al PNTCD Maramures, a hotarat sa nu prezinte un candidat in cursa electorala din colegiul Baia Mare Est, neintrand astfel in jocul PDL, care prin lansarea a tot felul de candidati de tip “iepure” urmareste sa reduca cat mai mult posibil din procentele candidatului USL. Din respect pentru electoratul maramuresean, PNTCD nu va participa la astfel de jocuri.

  PNTCD Maramures se va concentra in continuare pe actiunea de pregatire a alegerilor din 2012, astfel incat partidul sa reuseasca accederea in Consiliul Judetean si ulterior in Parlamentul Romaniei.

  In aceste conditii, Biroul Judetean de Conducere al PNTCD Maramures, a hotarat sustinerea la alegerile din 21 august, a candidatului USL, Florin Tataru.

  In luarea acestei decizii a contat faptul ca liderii PNL Maramures au solicitat PNTCD, sustinerea candidatului USL dar si faptul ca orice vot dat PDL sau “satelitilor” acestuia, inseamna “incurajarea” regimului incompetent si corupt, Basescu-Boc. Chiar daca partidul din care face parte Florin Tataru, este adversarul istoric al PNTCD, membrii Biroului Judetean de Conducere al PNTCD Maramures au considerat ca vremea confruntarilor dure dintre cele doua partide a trecut, apararea intereselor electoratului fiind tinta principala a oricarui partid democratic. Toate studiile sociologice efectuate in ultimul timp, arata ca romanii cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita, iar guvernul Basescu-Boc trebuie sa plece. Nu in ultimul rand, in luarea deciziei de sustinere, a contat faptul ca Florin Tataru, este un politician educat, cu mult bun simt, capabil sa reprezinte cu cinste electoratul din colegiu.

  In perioada ramasa pana la alegeri, conducerea PNTCD Maramures va avea mai multe intalniri cu Florin Tataru, in vederea identificarii initiativelor legislative, a proiectelor menite sa duca la dezvoltarea comunitatilor din colegiu, proiecte ce urmeaza sa fie promovate dupa castigarea mandatului de deputat. De asemenea, taranistii maramureseni vor fi alaturi de Florin Tataru in campania electorala ce va demara pe data de 6 august 2011.

  • cristi Says:

   USL si PNTCD vor scapa Romania de gunoaiele portocalii si vor introduce un nou stil de a face politica.

   • Marius Says:

    PLANUL LUI CIORBEA ESTE SA VANDA PNTCD SI SA IL VERSE IN PC -UL LUI VOICULESCU , TURNATORUL LA SECURITATE

 14. cristi Says:

  Candidat pentru functia de deputat in Colegiul Baia Mare II, Florin Tataru, PSD, a participat la Sarbatorile Coasului
  Scris de Rely Miko-Indre, 24 iulie 2011« Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
  “Vom pedepsi minciuna si iresponsabilitatea politicienilor puterii”, a declarat Tataru

  “Dusmanul democratiei poate fi si indiferenta si refuzul oamenilor de a merge la vot. Va indemn sa mergeti la vot in 21 august”, a declarat Florin Tataru, candidatul PSD pentru functia de deputat si care este sprijinit de intreg USL (PSD, PNL si PC), precum si de PNTCD. Tataru candideaza pentru postul vacant de deputat in Colegiul Baia Mare II, alegeri care vor avea loc in 21 august.
  Insotit de colegi din PSD, PNL si PC, dar si de Cristian Angel, primarul de suflet al baimarenilor, Tataru a participat duminica la Sarbatorile comunei Coas. “Romanul stie sa se bucure in zi de sarbatoare, iar, astazi, la Coas, Dumnezeu se bucura alaturi de aceasta comunitate cu oameni harnici si destoinici. Noi, romanii, stim sa ne bucuram de tot ce e frumos in viata, dar si cand cei in care ne-am pus increderea ne arata ca asteptarile nu ne-au fost inselate. E zi de sarbatoare si trebuie sa ne bucuram de ea. Sarbatoare va fi si in 21 august, cand vom da semnalul ca se apropie sfarsitul celor care ne-au condamnat la lipsuri. Va indemn sa mergeti la vot pentru a arata ca doriti ca lucrurile sa se schimbe in tara asta. Dumnezeu sa va dea gandul cel bun si in 21 august sa demonstram ca puterea democratiei sta in votul oamenilor. Astfel, vom pedepsi minciuna si iresponsabilitatea politicienilor puterii”, a declarat Tataru.
  De asemenea, Cristian Anghel, prezent la manifestare, a subliniat ca, in zi de sarbatoare, nu se cade sa vorbeasca despre pensiile reduse de actuala guvernare, de inchiderea scolilor, a spitalelor si lipsa banilor de medicamente sau alte masuri luate de guvernantii care se afla la putere. Anghel s-a rezumat la a felicita comunitatea in zi de sarbatoare, a adresat cuvinte de lauda la adresa primarului destoinic si a viceprimarului care s-a remarcat prin harnicia lui. “Nu in ultimul rand va recomand sa tineti cont ca soarta m-a harazit sa fiu seful de campanie a lui Florin Tataru”, a conchis Tataru. Cei doi au primit din partea autoritatilor locale cate o diploma si un trofeu.

 15. cristi Says:

  Gheorghe Siman Says:

  iulie 24, 2011 at 1:33 pm
  Este greu de inteles de ce murdariti acest spatiu si partidul cu nume ca: milut, moescu , radu vasile , pavelescu si alte caricaturi. O minte sanatoasa trebuie sa excluda din start orice intelegere cu partidul conus de idivizi care sunt acuzati de genocid. Indivizi care inchd spitale, secera pensii, ridica hotia la rang de demnitate, creaturi care nu au nimic sfant in ele, creaturi care au dat mana cu diavolul. Pogeniturile lor au propus legiferarea folosorii drogurilor ” usore” , a prostitutiei si pana la urma legiferarea imoralitatii. Cine sunt cei care in timpul guvernarii noasre s-au straduit si au reusit sa ne aduca aici unde suntem?. Iata-i; basescu, berceanu si toata clica lor din fsn ll. Acestia sunt cei care au dus tara in faiment, cei care au obligat multe, foarte multe generatii de acum in colo sa plateasca hotiile lor de acuma. Nu vom avea nici o intelegere cu acesti renegati( in cel mai scurt timp)ai poporului ROMAN. In Maramures nimenea nu-si pune problema cine va castiga alegerile din colegiul 2. Se pune inrebarea cu ce procent va castiga d-l Tataru. Pdl-ul trbuie sa dispara daca se poate si la noapte, pentru a avea linistea zilei de maine,

  • marian Says:

   PNTCD trebuie sa mearga alaturi de USL.

   • Catalin Says:

    Asta ar insemna sinucidere politica …

   • taranist pragmatic Says:

    Seniorul Coposu ,pe plan international a afiliat partidul crestin-democratiei iar ulterior PPE. Cine din PNTCD poate sa ignore aceste realitati si sa spuna ca partidul trebuie sa mearga alaturi de USL?

 16. taranist pragmatic Says:

  Iata cum a reactionat Timisoara cand Ciuhandu a incercat alianta cu USL,mai „cristi”: Societatea Timisoara catre Ciuhandu: Suntem consternati ca ati folosit simbolurile Revolutiei in campanie
  de R.M. HotNews.ro
  Marţi, 1 decembrie 2009, 22:02 Actualitate | Politic

  Paisprezece organizatii non-guvernamentale, in frunte cu Societatea Timisoara, au adresat, marti, o scrisoare deschisa primarului Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, in care se declara consternati de faptul ca s-a folosit Piata Operei si Proclamatia de la Timisoara intr-un conflict politic, potrivit NewsIn.

  Presedintele Societatii Timisoara, Florian Mihalcea, a afirmat ca timisorenii au fost deranjati de faptul ca Opera Romana din Timisoara si balconul acesteia, simbolul Revolutiei, au fost folosite „intr-un conflict politic”.

  „Cred ca pe timisoreni i-a deranjat cel mai mult faptul ca a fost folosita Opera care este un simbol al Revolutiei Romane si faptul ca au fost fluturate in fata Operei drapele rosii. Lucrurile astea pentru timisorenii care au o sensibilitate marita dupa ce au trecut prin acele zile cumplite ale Revolutiei nu poate fi trecut sub tacere”, a spus Florian Mihalcea.

  „S-a vehiculat ca Societatea Timisoara a organizat aceasta contra-manifestatie. Societatea Timisoara nu a organizat si nu va organiza astfel de contra-manifestatii. Nu credem ca timisorenii pot fi manipulati pentru a iesi in strada, atunci cand e vorba de simbolurile lor dragi”, a mai spus Mihalcea.

  Scrisoarea deschisa adresata primarului Gheorghe Ciuhandu precizeaza ca „suntem consternati de decizia pe care ati luat-o in numele nostru, intr-un conflict politic, folosind balconul, Piata Operei si Proclamatia de la Timisoara, simboluri care apartin istoriei orasului nostru. Optiunea dumneavoastra pentru acest act major, in absenta consultarii cetatenilor, este un gest de desconsiderare a celor care v-au ales”.

  Scrisoarea este semnata de Societatea Timisoara, Confederatia Intreprinzatorilor Particulari Timis, Academia de Advocacy, Federatia Asociatiilor de Locatari Timisoara, Alianta Sindicatelor Timis-Blocul National Sindical Timis, Ariergarda, Memorialul Revolutiei, Fundatia Nationala a Revolutiei din Decembrie 89, Institutul Intercultural Timisoara, Centrul Euroregional pentru Democratie, Fundatia culturala Jazz Banat, Comitetul Civic pentru salvarea Patrimoniului Timisoarei, Grupul Civic pentru Reforma Universitara si Grupul de Initiativa in Promovarea Opiniei Publice.

  • Catalin Says:

   Asa arata modelul social propus de USL. Daca vine USL la guvernare, va trebui sa fim toti reeducati ca sa putem vorbi precum acest cristi :))))))

  • victorialiberalismului Says:

   Cataline,credeai ca ai scapat de mine?Vad ca la tine pe blog practici cenzura la greu,de aceea nu te baga nimeni in seama.Eu daca as avea blog as lasa pe oricine sa se exprime liber.Cu cei ce nu-mi convin ma voi duela in postari, dar nu le voi cenzura comentariile.Asa ar trebui sa faci si tu daca vrei sa te consideri mare taranist.

 17. marian Says:

  PNTCD trebuie sa mearga alaturi de USL.Partidul Democrat a dorit,si inca doreste desfiintarea PNTCD.Sunt pentru intrarea PNTCD in ACD.

 18. templulpntcd Says:

  Aoleu, s-a mutat tot useleu bolshevick aici pe bârlog…!!

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: