Tot mai mulţi se înscriu la ţărănişti

Ieri, Biroul Judeţean de Conducere al PNŢCD Maramureş a susţinut prima conferinţă de presă de la alegerile din această lună. Biroul Judeţean este format din Gheorghe Şiman – preşedinte; Gheorghe Hojda – vicepreşedinte, consilier local în Moisei; Ion Beuca – secretar, consilier local în Poienile de sub Munte; Vasile Costinaş – vicepreşedinte, primar în Oarţa de Jos; Nicolae Ilieş – vicepreşedinte, viceprimar în Poienile Izei; Vasile Dunca – vicepreşedinte, consilier local în Ocna-Şugatag; Petru Iuga – vicepreşedinte, directorul Memorialului Sighet; Valentin Păcurar –  vicepreşedinte, om de afaceri din Baia Mare; Vasile Pop – vicepreşedinte, profesor în Baia Mare; Radu Vlad, vicepreşedinte, Sighetu Marmaţiei; Gheorghe Andreica – vicepreşedinte, Vişeu de Sus. Membrii BJC au fost repartizaţi să se ocupe de probleme de partid pe colegiile electorale.

Încă nu se ştie dacă PNŢCD va avea candidat propriu sau va susţine pe careva din candidaţi la alegerile de deptat din Colegiul Baia Mare Est.

După cum declară preşedintele Gheorghe Şiman şi ceilalţi membri ai BJC, în PNŢCD se înregistrează un aflux de noi membri, persoane care nu au fost înscrise în vreun partid pînă acum, de obicei profersori şi tineri, tot mai nemulţumiţi de ce se întîmplă acum în ţară. Ei văd în PNŢCD un partid al viitorului, un partid al dreptăţii şi al luptei împotriva corupţiei, care trebuie să reprezinte o variantă pe scena politică a ţării.

Preluat din Graiul Maramureşului

Mai puteţi citi şi:

PNTCD – Taranistii din aripa Ciorbea fac inventarul in Maramures

Taranisti in dilema: Candidat propriu sau altceva

PNTCD Maramures, la un nou inceput – Gheorghe Siman: “Nu exista posibilitatea ca cineva sa mai faca un alt birou judetean, cu alti taranisti”

PNTCD Maramures se mai gandeste in privinta alegerilor din 21 august – Doru Dancus si Gheorghe Gligan, printre posibilii candidati

Lucian Morar: “Nu e cazul sa-mi dea Siman lectii de politica”

Reclame

Etichete: ,

5 răspunsuri to “Tot mai mulţi se înscriu la ţărănişti”

 1. Marius Says:

  Ciorbea nici macar nu s-a dus sa isi inscrie adunarea din 18 .iunie la Tribunalul Bucuresti si se mai pretinde Presedintele PNTCD si de Siman ce sa mai vb , nu are el treaba cu PNTCD-ul.

 2. marian Says:

  PNTCD este pe drumul cel bun.

 3. cristi Says:

  http://www.citynews.ro/maramures/video/taranistii-in-dilema-candidat-propriu-sau-altceva-13483/

 4. cristi Says:

  Frtunele,am o veste buna pentru tine.Domnul Gheorgge Siman impreuna cu toata delegatia permanenta a PNTCD-Maramures a hotarat sa-l sustina pe candidatul USL, Florin Tataru la alegerile partiale ce vor avea loc pe 21 August in Colegiul 2.

 5. Ioan Furtuna Says:

  Liberal pesedizat Cristi,
  ce-am auzit eu sigur o sã te bucure: Siman &Beuca au depus adeziune direct la PSD pentru a ocroti si mai bine pntcd-ul din capul lor roshu… Deci, un pas inainte!

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: