Ţărăniştii sălăjeni se bat pe ştampila partidului

Grupările Moiescu şi Pavelescu din PNŢCD Sălaj se luptă pentru a acapara conducerea organizaţiei judeţene.

Membrii PNŢCD Sălaj au fost invitaţi la inceputul săptămanii trecute să partici-pe la Conferinţa Judeţeană pentru alegerea Preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PNŢCD Sălaj şi a Biroului Judeţean de Conducere. Intalnirea trebuia să aibă loc in data de 25 iunie, in sala Avram Iancu a Primăriei Zalău, insă Conferinţa Judeţeană s-a amanat pentru o dată necunoscută momentan. Convocarea pentru conferinţă a făcut-o Ambroziu Perneş, care-l recunoaşte ca şi preşedinte al PNŢCD pe Eugen Moiescu, şi nu pe Aurelian Pavelescu. „Una dintre aripile partidului a făcut congres la Bucureşti şi vom aştepta pană cand vor ajunge la o inţelegere pentru că acolo incă se negociază să rămană un singur partid”, explică Perneş motivul pentru care s-au amanat alegerile. Insă, aceste alegeri nu sunt recunoscute de către Ioan Lucian, preşedintele interimar al PNŢCD Sălaj care a fost numit in această funcţie de către Aurelian Pavelescu, preşedintele oficial al parti-dului şi recunoscut de către Autoritatea Electorală Permanentă. Pe de altă parte, Perneş susţine că a convenit cu „gruparea Pavelescu, reprezentată de Lucian Ioan, şi latura Victor Ciorbea să rămană vechiul birou de conducere al partidului”, iar ştampila partidului să rămană la el. „La nivel judeţean, pană in ianuarie nu aveam decat o singură organizaţie. Atunci a fost inlocuit Pavelescu cu Eugen Moiescu, dar unii preşedinţi din organizaţiile judeţene au fost destituiţi că au votat cu Moiescu. Pavelescu m-a demis pe mine, dar eu nu-l recunosc”, a conchis Perneş, care aşteaptă ca instanţa să decidă dacă Moiescu este sau nu preşedintele de drept al PNŢCD.

Lucian ameninţă cu plangeri penale şi excluderi din partid

Ioan Lucian, preşedintele organizaţiei PNŢCD Sălaj, spune că in Sălaj sunt două aripi: „una statutară şi una nestatutară”. „Domnul Perneş reprezintă din punct de vedere legal o aripă care nu este statutară, prin urmare eu nu-I recunosc”, ne-a declarat Lucian. Consilierii locali care au fost aleşi pe listele PNŢCD in 2008 şi au participat la congresul lui Victor Ciorbea „vor fi daţi afară din partid” şi le va fi „retras sprijinul politic”, anunţă Lucian. In final, preşedintele PNŢCD Sălaj il somează pe Perneş să-i aducă ştampila partidului. „Ştampila este a PNŢCD Sălaj. A fost la domnul Perneş, l-am somat să vină cu ea, dacă nu vine ii fac plangere penală”, precizează Ioan Lucian.

Anunțuri

Etichete: ,

11 răspunsuri to “Ţărăniştii sălăjeni se bat pe ştampila partidului”

 1. Florian Says:

  Cine este Ioan Lucian ? Este membru PNTCD ? De cand ?
  Sau nu este membru numai presedinte ?

 2. marian Says:

  Osa ramaneti cu stampila,ca partidul ati reusit sa-l distrugeti.

 3. Marius Says:

  cine vb, Marian care il sprijina pe primul tradator al PNTCD-ului , Victor Ciorbea.

 4. Cristian Stef Says:

  In felul asta vreti voi sa castigati electorat! :)))))))))))))))))))

  • Dragos Says:

   pai nu , dar trebuie sa se lipezeasca apele cumva in PNTCD…intre noi cale de impacare sau de o intelegere cu, gruparea Ciorbea nu mai exista si nici nu v-a exista vreodata , dar intr-o perioada scurta v-om devenit singura conducere care v-a fi recunoscuta ca fiind cea legala ca sa conduca PNTCD-ul.

 5. Florian Says:

  Ce mai conteaza care e legal cand nu ai electorat in spate, lucian e singur in salaj, Pernes are cativa membri iar restul taranistilor sunt cu Ciorbea.
  In plus Pavelescu nu este sustinut de nimeni, a dizolvat Comitetul judetean de conducere si la numit presedinte pe Lucian ,o persoana care a navigat pe la toate partidele ca idolul lui Aurica.
  ori nu poti reprezenta un partid ca lider daca nu ai ceva ani de ucenicie in acel partid.
  Cat despre tradare sa o lasam moale ca doar nu putea trada un partid daca nu a fost membru,dar rau a putut sa-i faca, si l-a facut cu nemilita,in rest numai bine si sa nu ne jignim ca viata este scurta iar intr-un tarziu regretele sunt zadarnice

 6. Blog Filmulete Says:

  FLORIANE adevarat cind nu ai electorat in spate cu cine cind MILUT*si PAVELESCU nea tradat Portocalilor gata sa terminat ZAHARU** ULEIU UNBRELELE s-au RUPT PELERINILE s-au ROS iar GALETILEs-au SPART in FUND iar acu rasuna in capul lor SLOGANU SA TRAITI BINE caRAU vam PROSTIT in rest sa auzim de bine

 7. Popa Ene Says:

  Bine le-ai zis Floriane, se pare ca tu ii cunosti bine ,ce mai este prin Salajul lui Maniu si Coposu ?si acolo vad ca aveti un Aurica

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: