CNC al PNŢCD, condus de Eugen Moiescu, întrunit la Braşov

Reprezentanţi ai PNŢCD conduşi de Eugen Romulus Moiescu s-au întrunit sâmbătă, la Braşov, în cadrul Comitetului Naţional de Conducere pentru a discuta despre linia politică viitoare a partidului, despre politica de alianţe şi pregătirea alegerilor de anul viitor.

Preşedintele PNŢCD, Eugen Romulus Moiescu, a declarat pentru AGERPRES că este o întâlnire de lucru, la care participă conducerea aleasă pe 29 ianuarie 2011, în cadrul congresului statutar desfăşurat la Bucureşti, conducere validată de hotărârea Tribunalului Bucureşti în 15 aprilie 2011.

”Ştim de aşa-zisul congres care se desfăşoară sâmbătă, la Bucureşti. Nu poţi să impui cuiva să nu se organizeze. Nu poţi să opreşti un aşa-zis congres dacă sunt anumiţi oameni care vor să se adune şi să discute. Radu Sârbu s-a săturat de luptă şi vede că pierde şi atunci a venit altcineva, Victor Ciorbea, care vrea să continue lupta. Ei au încercat să preia controlul de la Marian Miluţ în anul 2008, dar nu au reuşit pentru că acolo au fost toţi vechii partidului care au vrut ei să creeze PNŢCD. La ora actuală vor ca noi să-i recunoaştem pe ei şi să ne dăm la o parte. Noi suntem aripa tânără, ei sunt aripa reformatoare. Eu sunt pentru unificare şi vreau să ne unificăm, dar nu în condiţiile în care noi să dispărem şi ei să conducă, când noi suntem cei legali’, a precizat Eugen Moiescu.

La rândul său, preşedintele organizaţiei judeţene a PNŢCD Braşov şi prim-vicepreşedintele partidului ales în ianuarie, Daniel Vereş, a spus că denunţă congresul de la Bucureşti de sâmbătă, pe care îl consideră ”ilegal” şi ”nestatutar”.

‘Sunt prezenţi la Bucureşti probabil nişte oameni care, în anii 90, au fost în partidul nostru, au activat şi acum încearcă printr-o ‘lovitură de palat’, ca să spun aşa, să răstoarne situaţia din PNŢCD. Însă atâta timp cât noi avem o hotărâre judecătorească care ne dă dreptul să spunem că noi suntem PNŢCD-ul nu cred că mai avem ce discuta’, a afirmat Daniel Vereş.

În legătură cu viitoarele alianţe, acesta a spus că PNŢCD nu va face niciodată înţelegeri cu partidele de stânga.

‘Niciodată nu vom face o alianţă cu PSD. Pe plan local avem uşa deschisă la PDL şi către PNL, dar dacă nu va mai fi în USL’, a mai arătat preşedintele organizaţiei PNŢCD Braşov.

Anunțuri

Etichete: ,

16 răspunsuri to “CNC al PNŢCD, condus de Eugen Moiescu, întrunit la Braşov”

 1. marian Says:

  Sunteti niste mincinosi,taranisti in niciun caz.Victor Ciorbea este liderul PNTCD.

 2. Dr.George Calalb Says:

  Domnule Moiescu , luiati la cunostinta declaratia d-lui Victor Ponta , care-l felicita pe dl. Victor Ciorbea cu ocazia alegerii domniei sale in functia de Presedinte al PNTCD . Si-as mai vrea sa adaug ca la congresul de sambata la care am participat se aflau toti taranistii pe care i-am cunoscut si apreciat in anii 90. Cat despre Brasov . . . .

 3. marian Says:

  Te pufneste rasul,Moiescu taranistu.Halal taranist.

 4. Dragos Says:

  Mariane , hai dispari la priteni tai neocuministi din FSN1 , pe care Ciorbea ii pupa in dos acuma cu mare spor!!

 5. marian Says:

  Dragose, cred ca nici tu nu te mai suporti.Victor Ciorbea este liderul taranistilor.

 6. Florian Says:

  Moiescule pleaca la Romania Mare, acolo tieste locul,esti de teapa lor

 7. Dragos Says:

  Ciorbea sa vandut neocomunistilor pentru a avea acces la Antenele lui Voiculescu(turnatorul la securitate)…si deasemenea poarta tratative pentru varsarea grupari lui in PC…rusine sa ii fie fostului procuror bolsevic de pe vremea lui Ceusescu.

 8. Florian Says:

  Mizerabilule(dragos)

 9. ani vrinceanu Says:

  esti prea mic pentru asa cuvinte mari, dragos!

  • Dragos Says:

   ii fi tu mare, impreuna cu gunoiele care ati nenoroicit PNTCD in perioada 96-2000…in frunte cu procurorul bolsevic , VICTOR CIORBEA.

 10. dragos Says:

  moiescu eugen este presedintele pntcd!

 11. Ani Vrinceanu Says:

  dupa ce te informezi, mai vorbim .. tu unde erai in acea perioada despre care amintesti? ca sincera … nu am auzit de tine!

 12. Florian Says:

  Dragos e omul securitatii,acel om ce in 1990 arunca cu oua dupa marele om politic Corneliu Coposu, iar acum cand seniorul sa stins loveste in surorile lui, nu merita datu-i atentie,neglijatil

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: