Aurelian Pavelescu – comunicat de presă – PNŢCD

PNTCD este singurul partid care, dupa 1989, prin vocea puternica a Seniorului Corneliu Coposu, si-a asumat deschis tema revenirii pe tron a Majestatii Sale, Regele Mihai I, act esential pentru despartirea de comunism si intronarea democratiei.

In prezent avem dovada ca marele om de stat, Corneliu Coposu, a reprezentat ca nimeni altul interesul national, esecul Romaniei fiind cauzat, in principal, de optuzitatea intregii clase politice in privinta chestiunii monarhice. Aceasta clasa politica iresponsabila a instaurat o plutocratie a partidelor, transformate in mijloace de subminare a natiunii.

Dupa disparitia Seniorului Corneliu Coposu, obiectivul politic principal al acestuia a fost ignorat de liderii PNTCD care i-au succedat si au ajuns la guvernare. Au fost aduse astfel mari deservicii partidului si interesului national. Ca o ironie, Casei Regale i-au fost recunoscute unele drepturi in timpul regimului Ion Iliescu, ceea ce a produs o confuzie si mai puternica in opinia publica.

In ultimii patru ani PNTCD a recuperat tema politica majora a Monarhiei Constitutionale, odata cu eforturile de modernizare si deschidere a partidului, legand cu traditia marilor fondatori, Corneliu Coposu si Iuliu Maniu.

Fata de afirmatiile Presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu, potrivit carora actul abdicarii Regelui din 1947 ar fi reprezentat un act de tradare, PNTCD se delimiteaza ferm. Solicitam tuturor politicienilor si vectorilor de opinie sa trateze subiectul cu responsabilitate, cu respect pentru adevarul istoric si natiunea romana.

In acelasi timp, PNTCD isi reafirma si cu aceasta ocazie crezul ca Monarhia Constitutionala reprezinta mult mai mult decat un subiect de istorie nationala, reprezinta o sansa unica pentru poporul roman de a-si regasi demnitatea nationala in concertul popoarelor europene.

Presedinte PNTCD,

Aurelian Pavelescu

Reclame

Etichete: ,

5 răspunsuri to “Aurelian Pavelescu – comunicat de presă – PNŢCD”

 1. marian Says:

  Pavelescule,mai ai o sansa ,vino alaturi de Victor Ciorbea.

 2. Ioan Ivan Says:

  Fractiunea Pavelescu si Moiescu nu reprezinta PNTCD. D-le Pavelescu, in emisiunile televizate ai amintit macar o data ca PNTCD isi reafirma crezul ca monarhia constitutionala reprezinta mai mult decat un subiect de istorie nationala … , ca reprezinta o sansa unica a poporului raman de a-si regasi demnitatea nationala,…? D-le Pavelescu, fii demn, fii moral si nu te mai considera presedinte al PNTCD. Vino in randurile PNTCD condus de cel ales in Congres, D-ul Victor Ciorbea si asa vei contribui la intarirea partidului.

 3. Florian Says:

  Laso moale Aurica ,esti atat de mic ca aia …..de furnica

 4. Ioan Furtuna Says:

  Florian, mintzulica-ti este de furnicã… Se observã din interpretarea textului propus de Aurelian Pavelescu! Il crezi pe incendiatoru’ partidului… pe iuda-Ciuhandu..?! Esti la fel de nemernic!

 5. ani vrinceanu Says:

  sunteti prea piperat! aruncati prea multe cuvinte grele! nu va este frica de dumnezeu?

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: