PNȚCD Orăștie susține candidatura d-lui Victor Ciorbea la funcția de președinte a PNȚCD

Stimati locuitori si oameni de presa ai municipiului Orastie si ai Judetului Hunedoara, filiala locala PNTCD Orastie, in frunte cu presedintele Dorian Baciu, sustin candidatura d-lui Victor Ciorbea pentru functia de presedinte PNTCD.

Dupa cum bine stiti, situatia partidului la nivel national este destul de gra, insa PNTCD Orastie (alaturi de filiala judeteana) va sustine candidatura d-lui Victor Ciorbea pentru presedentia partidului. Votul va avea loc in cadrul Congresului de reunificare de la Bucuresti din data de 18.06.2011.

Desi intreaga filiala judeteana PNTCD Hunedoara este unita (datorita vrednicului presedinte Iosif Emil Danci), situatia partidului la nivel national nu ne bucura si ne rugam pentru reunificarea de samba. Doamne ajuta.

Biroul de Presă PNȚCD Orăștie

 

Sambata, 18 iunie 2011, in capitala Romaniei va avea loc Congresul de reunificare al PNTCD, unde domnul Victor Ciorbea va candida pentru pozitia de Presedinte PNTCD. Filiala de la Orastie va fi din nou reprezentata la Congres de domnul presedinte PNTCD Orastie Dorian Baciu si de liderul filialei judetene PNTCD Hunedoara domnul Emil Iosif Danci, alaturi de tinerele sperante de la TCD-PNTCD Orastie.

Stimati orastieni, poate cea mai asteptata delegatie de la Congres este cea a judetului Hunedoara, din cauza ca toti au auzit despre campionatele si numeroasele noastre activitati de la Orastie. Vom reprezenta inca odata cu mandrie municipiul Orastie la Bucuresti. In aceste vremuri grele, numai filiala PNTCD Orastie mai are curajul sa organizeze intreceri sportive, actiuni de ecologizare, excursii si seri de film pentru locuitorii orasului lor.

Dragi orastieni, ne bucuram ca va mandriti cu noi.

Filiala TCD-PNȚCD Orăștie

Reclame

Etichete: , ,

Un răspuns to “PNȚCD Orăștie susține candidatura d-lui Victor Ciorbea la funcția de președinte a PNȚCD”

  1. dragos Says:

    emil danci!!!??? nu e cumva “liderul” acela puternic care a obtinut 0,00000000000000000001111111111111111 la alegerile partiale????ahaaaaaaaa.da da,parca il stiu!da,promite mult!data viitoare poate va trece de 0,00000011111%.
    ce oameni,ce scoruri,ce lideri!bravo natiune!

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: