Mesajul presedintelui Ion Diaconescu referitor la Congresul din 18 iunie 2011

Anunțuri

Etichete:

26 răspunsuri to “Mesajul presedintelui Ion Diaconescu referitor la Congresul din 18 iunie 2011”

 1. marian Says:

  Toata stima si respectul pentru domnul Ion Diaconescu.Presedintele de onoare al PNTCD va fi prezent la Congresul din 18 iunie 2011.Participarea se anunta a fi una numeroasa,peste 1000 de participanti.

 2. Adrian Cirlea Says:

  Voi fi acolo!

 3. Catalin Says:

  Fara sa vreau sa fiu rautacios, dar delegatii pentru un congres nu se stabilesc de filiale in mod oficial? Sa inteleg ca acum se face o strigare publica sa se adune cat mai multa lume? Ok, dupa ce domnul Ciorbea o sa se aleaga, ca sa aiba si el cat de cat o oarecare autoritate ca presedinte al gruparii Sarbu, va asteptam cu drag la reunificare!

 4. Dragos Says:

  eu am auzit de 10000 de participanti:)

 5. Dragos Says:

  pai sunt chemati oameni ca la spectacol…pe 18 nu o sa fie un congres serios cum a fost in 29.01.2011…pentru asta Ciorbea este constient ca nu are cum sa inscrie in RPP acest congres, o sa fie o pierdere de vreme si de timp si de bani.

 6. Dr.George Calalb Says:

  Doresc o invitatie , cum se procedeaza ?

 7. Dragos Says:

  d-le George , puteti merge si fara invitatie ,circul din data de 18.iunie are intrarea gratuita .

 8. marian Says:

  Congresul din 18 iunie va fi un succes.Vor participa toti taranistii adevarati.

 9. marian Says:

  La congres vor lua parte nume grele ale PNTCD,va fi o surpriza pentru cei care doresc disparitia partidului.

 10. Dr.George Calalb Says:

  unde se tine , la ce ora , s .a .m .d . . . .

 11. Dragos Says:

  care nume grele , cei care au distrus partidul intre 96-2000?

 12. Dragos Says:

  si tu esti infiltrat de tradatorul si groparul PNTCD, Victor Ciorbea.

 13. taranist pragmatic Says:

  Tot respectul pentru dl.Diaconescu,Ciorbea,Ciuhandu,dar bilantul mandatului de presedinte PNTCD,pentru fiecare in parte imi ridica mari semne de intrebare!

 14. Catalin Says:

  Marian, te rog nu mai face propaganda pentru PDL. Prin astfel de mesaje nu faci decat sa convingi oamenii sa voteze cu PDL. Critica PNTCD mai bine.

 15. marian Says:

  cristi Says:

  iunie 13, 2011 at 8:48 am
  Ca acest Congres din 18.06 sa aiba si mai multa legitimitate ar trebui invitati sa participe si liderii partidelor democrate din Romania.Ar trebui tnvitati presedintele PNL, C.Antonescu,presedintele PSD,V.Ponta si presedintele PC.D.Constantin.Daca voi reusiti sa-i aduceti pe acestia la Congres,atunci legitimitatea alegerii lui V.Ciorbea ca presedinte al PNTCD nu va mai putea fi pusa la indoiala de nimeni.Acesti 3 lideri politici reprezinta impreuna peste 60%din populatia Romaniei ori prin prezenta lor ei vor garanta legalitatea acestui Congres.Totodata participarea la acest eveniment trebuie sa fie cat mai numeroasa.Voi nu trebuie sa aduceti doar delegatii care voteaza presedintele.Trebuie adusi cati mai multi membrii simpli,ca sa le demonstrati moisto-pavelistilor ca domnul Ciorbea se bucura de larg sprijin in randul membrilor PNTCD.Trebuie facuta o mobilizare exemplara si o organizare pe masura a acestui Congres,ca sa nu semene cu panarama din 29.01.2011,cand moiescienii s-au luat la bataie cu pavelistii.Daca realizati aceste lucruri atunci veti fi mediatizati de cele 2 posturi de televiziuni care conteaza cu adevarat:Antena.3 si Realitatea TV.Trebuie avuta in vedere o buna mediatizare a acestui eveniment,pentru ca toata tara sa stie ca domnul V.Ciorbea e noul presedinte al PNTCD si el este sustinut de fortele democratice ale Romaniei.

 16. marian Says:

  Sustin total acest mesaj al lui Cristi,daca PNTCD realizeaza acest lucru, deja castiga enorm.

 17. marian Says:

  La Congres trebuiesc invitati si reprezentantii Asociatiei Victimelor Mineriadei din iunie 1990.Taranistii trebuie sa fie cit mai multi si cat mai puternici.Totodata acest eveniment trebuie foarte bine mediatizat.Daca la Congres se vor adresa invitatii, si vor participa presedintii PNL,PC,PSD,UDMR evenimentul va ocupa ziua de 18 iunie si va fi mediatizat de cele doua posturi Realitatea TV si Antena 3.Interesul este ca PNTCD sa revina in primplanul politicii romanesti.

 18. taranist pragmatic Says:

  Tot respectul pentru dl.Diaconescu,Ciorbea,Ciuhandu,dar bilantul mandatului de presedinte PNTCD,pentru fiecarein parte , imi ridica mari semne de intrebare!
  Dl.Diaconescu nu mai poate fi criticat pentru opiniile actuale, aflandu-se la o varsta care scuza balbaielile,dar poate fi criticat si judecat pentru pozitia care si-a manifestat-o in partid in anii 1996-2000!
  Dl. Ciorbea a avut sansa sa revigoreze partidul atunci cand era inca popular si binenteles ca n-a facut-o!Crede sincer despre sine ca poate sa faca acum mai mult?
  Dl.Ciuhandu, vorbind de partid , este liderul gafelor politice. Sa nu uitam de initiativa schimbarii numelui partidului, deasemenea sa nu uitam de scena balconului operei din Timisoara, la fel sa nu uitam de initiativa referendumului pro monarhie (…. de acord ! dar a sarit ca prostu din baie fara a consulta Casa regala ).
  Este mult de spus , despre domnii fosti presedinti , dar ma chinuie o intrebare! Dl. Radu Sarbu mai candideaza? Domnia sa ce a facut cu calitate de „Presedinte PNTCD”? N-am auzit de nicio demisie din partea sa !

 19. Aurel Teodorescu Says:

  Taranistul pragmatic pune intrebari la care stim cu toti raspunsul, numai cei vizati nu au curajul sa raspunda pentru ca ar trebui sa recunoasca lipsa lor de responsabilitate fat de eroii PNT ai carui urmasi se autodeclara, prin PNTCD.

 20. Dr.George Calalb Says:

  Ce parere au adevaratii taranisti de balbele impardonabile ale celor de pe forumuri ?Dar despre „candidatii”la sefia partidului?Si cand zic adevaratii taranisti,ma refer la domnii : Ionescu-Galbeni,Barbu Pitigoi,Popa-Zlatna,Cicerone Ionitoiu,Paul Lazarescu,Herlea,Dunca,Grabovski, Varlam,Gherasim,si multi,multi altii . . .

  • taranist pragmatic Says:

   Sincer , dl-e dr.George Calalb,va spun ca cei de pe forumuri seamana cu o ceata de lautari – canta „dupa ureche”. Ingrijorator este faptul ca nu fac un minim efort pentru a se informa despre evolutia partidului (inainte si dupa 1989), neavand astfel posibilitatea sa formuleze opinii pertinente.Daca se continua in acest mod avem toate sansele sa evoluam nu spre muzica simfonica ci spre manele!

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: