Apelul lui Vasile Lupu către național țărăniști

Urmărind corespondenţa prin poşta electronică a unor actuali şi foşti membri ai PNTCD, nu pot să nu mă întreb din nou ce a însemnat naţional-ţărănismul înainte de război, ce a însemnat în perioada dictaturii comuniste, apoi în timpul guvernării CDR şi ce mai înseamnă astăzi, când, din păcate,  nume cunoscute, legate de partid, nu pierd niciun prilej de a-şi arăta cele mai jalnice trăsături de caracter, cufundând cu fiecare pas un monument istoric în mocirla vremii?!

Nu-i locul şi timpul să răspund. O voi face pentru cei interesaţi la momentul potrivit. Acum vreau să vă reamintesc că structura organizatorică din cadrul unui partid în opoziţie prefigurează aparatul de stat sub acel partid ajuns la putere.

Cinstea, competenţa, onoarea, simţul democraţiei, simţul legii, bunul simţ în relaţiile dintre membri de partid luptând pentru putere sunt valorile pe care alegătorii le aşteaptă să se manifeste la guvernarea partidului. Aşadar, la ce se poate aştepta electoratul român, suprasaturat de mitocănie, de la această caracudă, drojdia gloriosului PNT, care de unsprezece ani nu este preocupată decât de intrigă, diversiune, şantaj spre a da jos orice conducere aleasă democratic,  pentru a reveni cu orice preţ în frunte, spre a compromite ultima structură a zbuciumatului nostru partid. Şi, culmea!!! În spate şi în faţă sunt mereu tocmai cei direct resposabili de eşecul partidului. Îi voi nominaliza la cerere.

Nu pot să închei fără a reitera soluţia salvatoare: statutul partidului, adică alegeri democratice, cu delegaţi desemnaţi statutar, care, odată aleasă conducerea, să-i respecte mandatul.  Mult criticaţii, insultaţii Miluţ şi Pavelescu au acceptat-o. Glorioşii, posedaţi de paranoia puterii, garantaţi de PreaNevinovatul ION  DIACONESCU o acceptă???

S-auzim şi de bine !

Vasile Lupu

Reclame

Etichete: ,

8 răspunsuri to “Apelul lui Vasile Lupu către național țărăniști”

 1. Dr.George Calalb Says:

  Nominalizati-i : LA CERERE ! Insa , grije mare , ca-s tare multi . . .

 2. Florian Says:

  Mai lasane bădie cu sfaturile,cand ţii ură pe cineva il loveşti din toate directţile, fii mai înţelegător cu foşti prieteni iar problemele personale sa le pui de o parte.
  Sunt sigur că de Victor Ciorbea î-ţi place şi ţie dar nu te lasă ura să îl accepţi, să trecem peste orice pentru binele partidului.
  Acum caţiva ani n-am întalnit la Bădăcin dar mata nici atunci nu lai acceptat,treci peste ură şi haideţi la congres că altă şansă nu avem; î-ţi mulţumesc Bădie pentru înţelegere şi mă rog la bunul Dumnezeu să î-ţi dea sănătate.
  Mulţumim bunului Dumnezeu pentru tot ce ne dă atat bune cat şi rele

 3. Ioan Balan Says:

  Desi impotriva opiniei multor colegi, ma incapatanez sa va consider un bun taranist, in ultima clipa vin din nou cu rugamintea: impacati-va atat cu dl. Victor Ciorbea cat si cu alti taranisti cu care „sapati transee” in anii grei ai guvernarii Conventiei si nu mai „rataciti” pe langa „cucii” de pripas.
  Acum va folosesc ca simbol, atata doar vor „Ei” de la dvs. care sunteti un om pasional!
  Ati promis in ianuarie ca sunteti deschis catre impacare, ati primit nenumarate semnale in acest sens si totusi va ascundeti dupa deget! Incetati a mai juca rolul „fiului ratacitor”, oricum taranistii vor injunghia „boul cel mai gras” si va vor primi cu bratele deschise!

  Cu prietenie si speranta,
  Ioan Balan

 4. Ioan Furtuna Says:

  Frati national-tãrãnisti,
  o minoritate a prezumtivilor participanti la adunãtura ciuhando-ciorbistã din 18.06.2011 sunt dedublatii posedato-anecedisti si intruso-ureristi, votanti intru slutirea numelui PNTCD si astfel, disparitia acestuia pentru totdeauna la congresul din 6 martie 2005.
  De la congresul de depunere a mandatului din 2004, Victor Ciorbea nu s-a mai revendicat ca fiind membru PNTCD… de aproape 7 ani! Mai mult, in 2006, când domnul Lucian Orãsel l-a implorat sã-l ajute in procesul de pãstrare a denumirii de PNTCD, acesta a rãspuns total detasat: ”PNTCD nu mã mai intereseazã deloc!”. Acum a venit, cu tupeu, sã “salveze” si mai ales, sã “unifice” factiunile PNTCD. In fapt, a venit sã se rãzbune mai departe pe PNTCD si, in intelegere, tête-à-tête cu marinelu’, isi vede de propriile interese si-a incã fo’ doi moroseni, vânzând partidul in interesul lor. Victor Ciorbea a fost membru-intrus PNTCD doar 4 sau 5 ani…
  Dacã statutul partidului prevedea, ca’n vremurile bune, o vechime minimã pentru cei care aspirã la functii de fruntasi si ar fi penalizat pe toti colindãtorii si pe spãrgãtorii de partid, Victor Ciorbea n-ar mai fi avut acum dreptul sã candideze la functia supremã, indeosebi, dupã cunoscutul sãu faliment din mandatul 2002-2004.
  In 2004, iudei-Ciuhandu i-au crescut “pohtele” si, candidând pe o motiune unicã, a pus mâna pe partid si apoi a esuat lamentabil. Pentru a-si satisface repede toate interesele, iuda_Ciuhandu si-a pliat STATUTUL PNTCD dupã propriile “capricii”, slutindu-l ori de câte ori avea mercantile urgente. Asa au ajuns in fruntea partidului toti cei pe care acum ii ponegriti, desi, cu ajutorul unora dintre noi s-au votat toate aceste mârsave “adaptãri”.
  Când se va produce asumarea pentru toate aceste nemernicii, oare??! Rãspunderea pentru “greselile” comise in istoria ultimilor 11 ani constituie viitorul motor pentru remoralizare, unitate si refacere a adevãratei scãri de valori in PNTCD.
  La Congresul din 9 iulie 2011eu votez: Dr. Lucian Orãsel – PRESEDINTE!
  Cu sincere salutãri crestine, national-tãrãniste,
  Ioan Furtunã Galati, 7 iunie 2011

 5. taranist pragmatic Says:

  Nominalizati-i, badie!Sa-i vedem si noi pe „autentici”,”veritabili”,”verticali”,”vertebrali”, etc. … care de cate ori se supara pleaca acasa cu partid cu tot!

 6. Florian Says:

  Eu nu zic pe cine o sa votez la congresul din 18 iunie dar fac un apel sa fim toti acolo,sa lasam numele ca prea seamana a propaganda comunista.

  • dragos Says:

   nici nu trebuie sa ne spui pe cine o sa votezi,pentru ca e clar,pe ciorbea,e motiune unica,doar „da” sau „nu”!
   ca ciorbea face precum ceausescu,candideaza singur,dar sper sa iasa pe locul 2!

 7. Ioan Furtuna Says:

  Oricum nu ne intâlnim! Eu votez la Congresul din 9 iulie: Unirea lu’ Ciorbea – douã drepte paralele!!? Votez cu Dr. Lucian Orãsel, d-ta n-ai cum sã-l votezi pe 18 iunie…

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: