Şi, totuşi, PNŢCD Braşov există!

Mai mult, ţărăniştii braşoveni îl sprijină pe Ciorbea pentru a unifica partidul

PNŢCD Braşov îl sprijină pe fostul premier Victor Ciorbea în încercarea acestuia de a unifica partidul. Ciorbea a anunţat că „reconcilierea se împiedică de orgolii, iar ţărăniştii vor să fie «o a treia opţiune» la alegerile de anul viitor”, se arată într-un comunicat al PNŢCD Braşov. Fostul premier ţărănist Victor Ciorbea s-a întâlnit zilele trecute cu reprezentanţii locali ai PNŢCD Braşov, pentru a discuta situaţia partidului şi modul în care se va organiza Congresul extraordinar din data de 18 iunie, atunci când va candida pentru preluarea funcţiei de preşedinte. Fostul premier i-a anunţat pe braşoveni că se bucură de sprijinul asociaţiilor foştilor deţinuţi politici, precum şi al oamenilor reprezentativi pentru partid, cum sunt Ion Diaconescu şi surorile Coposu.
„PNŢCD Braşov le solicită liderilor naţionali să-şi dea mâna şi să realizeze unificarea, care să dea şansa partidului să fie activ în viaţa politică şi să participe cu succes la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor”, a fost apelul lansat de Eugen Urs, preşedintele organizaţiei judeţene a PNŢCD.

Pentru cei care nu ştiu, PNŢCD s-a aflat la guvernare în perioada 1996 – 2000, perioadă în care viaţa economică a României a înregistrat lovitură după lovitură, fiind cunoscută şi ca „marele crah politic”.

Preluat din Bună Ziua Brașov

Reclame

Etichete: , , ,

2 răspunsuri to “Şi, totuşi, PNŢCD Braşov există!”

  1. marian Says:

    Victor Ciorbea este sprijinit in tota tara.PNTCD trebuie sa revina in Parlament.

  2. stelian r Says:

    Felicitari D-lui Ciorbea. Voi vota pentru reinstaurarea monarhiei !

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: