Victor Ciorbea: „Românii sunt obligați să aleagă de 21 de ani între FSN 1 și FSN 2”

Fostul premier Victor Ciorbea are sprijinul PNTCD Vrancea pentru unificarea partidului, insa crede ca reconcilierea se impiedica de orgolii iar taranistii vor sa fie „o a treia optiune” la alegerile de anul viitor

Fostul premier taranist Victor Ciorbea s-a intilnit ieri cu reprezentantii locali ai partidului, pentru a discuta situatia acestuia si modul in care se va organiza Congresul extraordinar din data de 18 iunie, atunci cind va candida pentru preluarea functiei de presedinte. Cu toate ca nu prea mai conteaza in jocurile politice actuale, taranistii sint in continuare dezbinati intre mai multe tabere. „PNTCD Vrancea le solicita liderilor nationali sa-si dea mina si sa realizeze unificarea, care sa dea sansa partidului sa fie activ in viata politica si sa participe cu succes la alegerile locale si parlamentare de anul viitor”, a fost apelul lansat de Lilian Ilie, presedintele organizatiei judetene. De altfel, filiala locala a fost prima organizatie care si-a desemnat delegatii la alegerile de luna viitoare. Fostul premier Victor Ciorbea a sustinut ca are sprijinul celei mari parti a partidului pentru a prelua conducerea si a mentionat ca toate discutiile cu reprezentantii celorlalte tabere au esuat. „Din nefericire nu am reusit in ultimele sase luni, desi am facut eforturi deosebite, sa realizam reconcilierea. Unii dintre acesti lideri sint de un orgoliu incomensurabil, unii sint cu misiune si au fost parasutati in partid desi nu au legatura cu acesta, altii au incercat sa faca din PNTCD o afacere”, a declarat Victor Ciorbea. Fostul premier din perioada guvernarii CDR a afirmat ca se bucura de sprijinul asociatiilor fostilor detinuti politici, precum si al oamenilor reprezentativi pentru partid, cum sint Ion Diaconescu si surorile Coposu. Planurile lui Victor Ciorbea dupa obtinerea conducerii PNTCD constau in realizarea unei platforme politico – civice, cu care taranistii sa se prezinte la alegerile locale si parlamentare de anul viitor. „Obiectivul nostru este sa le propunem romanilor, care au fost obligati in ultimii 21 de ani sa aleaga intre FSN 1 si FSN 2, posibilitatea sa aleaga o a treia optiune”, a spus la Focsani Victor Ciorbea. Liderul taranist se afla intr-un turneu de promovare in zona Moldovei, de la Focsani plecind spre intilnirea cu organizatia taranista din Bacau. (Mihai BOICU)

Preluat din: Ziarul de Vrancea

Anunțuri

Etichete: ,

6 răspunsuri to “Victor Ciorbea: „Românii sunt obligați să aleagă de 21 de ani între FSN 1 și FSN 2””

 1. marian Says:

  Cu domnul Victor Ciorbea PNTCD are viitor.

 2. marian Says:

  Peste 65% din membrii si simpatizantii PNTCD il vor presedinte pe domnul Victor Ciorbea.

 3. Victor Ciorbea Says:

  Ar fi bine ca d-l Victor Ciorbea sa nu faca astfel de afirmatii cu FSN1 si FSN2. Daca este vorba pe asa ? Apropo ! Dansul pe unde era in 1990 ? Ar fi bine sa nu se mai erijeze in „taranist” autentic. Un sfat: sa-si ia „baietii” care-l sustin si sa-si faca din nou ANCD-ul lui. Ar fi mai cinstit asa !

 4. dragos Says:

  ciorbea e expirat!un tradator care a rupt partidul,acum a revenit pentru a-l distruge definitiv

 5. Gheorghe Siman Says:

  Cei care cred in PNTCD sunt asteptati la congresul din 18 iunie 2011.Nu cred ca diversiunile unor „bine voitori” mai pot avea efect asupra vreunui taranist. Cine crede in VICTOR CIORBEA este asteptat sa puna suflet in reunificarea PARTIDULUI. Patidul este acolo unde sunt seniorii, unde sunt adevaratele valori ale CRESTN -DEMOCRATIEI. A sosit momentul sa scapm de toti neavenitii, de toti intrusii care au avut si au sarcina de a distruge PARTIDUL. VA ASTEPTAM LA CONGRES !

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: