Aurelian Pavelescu: informare către liderii judeţeni şi membri partidului

PRESEDINTE PNTCD – CIRCULARA

Informez liderii judeteni si membri partidului asupra urmatoarelor:
1) Congresul Extraordinar al PNTCD a fost convocat pentru data de 09.07.2011 de catre organismele statutare ale partidului. Aceste organisme sunt reprezentate exclusiv de Presedinte Aurelian Pavelescu, singurul recunoscut de Autoritatea Electorala Permanenta, indiferent de procesele aflate pe rol. Aceste procese au avut si au un rol sicanator.

 
2) Dl. Victor Ciorbea a inceput o ampla actiune de destabilizare a partidului in teritoriu, manipuland membrii si mass-media, pretinzand ca a fost convocat un alt Congres al partidului, in data de 18.06.2011. Aceasta actiune a esuat, organizatiile judetene statutare respingand demersul d-lui Ciorbea, asa-zisul Congres din 18.06.2011 neputand a fi organizat in conditii legale.
3) In fapt, acest asa-zis Congres a fost convocat de dl. Victor Ciorbea ca succesor fictiv al dl. Radu Sarbu, care nu a indeplinit niciodata functia de Presedinte PNTCD, organismele pe care le-a girat, CNC si BNC fiind nelegale si nestatutare, nevalidate nicioadata de instante si nerecunoscute de Autoritatea Electorala Permanenta. Asa incat, dl. Ciorbea cunoaste ca nu poate organiza un Congres al partidului, neavand calitate, ci doreste numai recunoasterea lui ca sef al dizidentei Radu Sarbu. Actiunea dl. Ciorbea este motivata de faptul ca in cadrul grupului fost Radu Sarbu se confrunta cu puternice contestari, mai multe asa-zise filiale din gruparea Sarbu luptand impotriva d-lui in mod deschis.
4) Actiunea dl. Victor Ciorbea nu are nici o legatura cu incercarile de reconciliere interna a partidului, ci reprezinta numai orgoliul acestuia de a conduce nestingherit “aripa Sarbu” a partidului, pozitie din care, considera, ca isi poate negocia mai departe functia de Presedinte la partidului, pe care si-o doreste obsesiv si exclusiv. Asa-zisul Congres din 18.06.2011, daca va avea loc, se va face numai pentru persoana dl. Ciorbea si a celor care, impingandu-l inainte, vor sa preia integral controlul partidului si sa inlature ulterior toate organizatiile potrivnice, fiind plantati adeptii d-lui Ciorbea, multi dintre ei adusi in partid dupa 7 ani de absenta.
5) Actiunile d-lui Ciorbea si asa-zisul Congres din 18.06.2011 nu vor avea niciodata eficienta juridica, in calitatea pe care o detin avand obligatia de a apara ordinea statutara si continuitatea partidului. Solicit tuturor liderilor si membrilor PNTCD sa ignore aceste actiuni si manipulari, care au ca singur scop santajul asupra partidului si ruperea lui.
6) Actiunile mai vechi ale d-lui Ciorbea, care au contribuit decisiv la distrugerea partidului, de la infiintarea ANCD, refuzul de a candida in 2000 pe listele PNTCD si scoaterea partidului din Parlament prin ridicarea pragului electoral in urma asocierii fortate a PNTCD cu ANCD, conducerea dezastruoasa dintre 2001 – 2004 cu excluderi in masa a unor organizatii sau inglodarea partidului in datorii financiare uriase sunt dovezi ale comportamentului politic iresponsabil al d-lui Ciorbea. De asemenea, faptul ca in ultimii 7 ani dl. Ciorbea a stat in afara partidului, asteptand numai preluarea acestuia intr-o situatie de vulnerabilitate, tradeaza aceeasi nepasare pentru partid si interese personale. In aceste conditii, actiunea de destabilizare prin organizarea unui fals Congres in 18.06.2011, numai din ratiuni de manipulare a opiniei publice, nu reprezinta decat o recidivare a d-lui Ciorbea.

 
7) Cer organizatiilor judetene si membrilor partidului sa ignore actiunile iresponsabile ale d-lui Victor Ciorbea si acolitilor sai, persoane care au primit totul de la partid si au inteles sa-l distruga pentru propriile orgolii, blocand intinerirea si modernizarea partidului, principalele obiective ale Seniorului Corneliu Coposu. Participarea la un Congres nelegal si nestatutar reprezinta o grava incalcare a statutului. Congresul legal si statutar al partidului va avea loc in data de 09.07.2011, urmand a fi propusa o noua echipa de conducere, pentru functia de Presedinte urmand a candida dl. Radu Vasile, fostul premier al Romaniei.
Aurelian  Pavelescu

Anunțuri

Etichete: ,

16 răspunsuri to “Aurelian Pavelescu: informare către liderii judeţeni şi membri partidului”

 1. taranist optimist Says:

  cretinisme pavelesciene

 2. Marius Says:

  da Pavelescu cand va fi scos din sediul central , din cate am inteles justitia a validat congresul lui Moescu nu?…cine poate sa imi dea un raspuns.

 3. c. neagoe Says:

  Cat tupeu ; mai Pavelescule , tradatorul Radu Vasile , nu va fi niciodata presedintele PNT-ului . Tu si Milut ati aratat ce urmariti : vanzarea partisului . Nu veti reusii.

 4. Victor Negara Says:

  Asa se pare ? Dar pana in prezent vad ca nu se misca nimic ? Se4 pare ca se mai asteapta ceva formalitati ?

 5. Marius Says:

  pai in mai putin de un an vin alegeriile locale si echipa Moescu inca nu a intrat in sediu , ar trebui sa se grabeasca aceste formalitati , deoarece timpul nu iarta si mai ales , vad ca partidele serioase au deja pregatiti candidati pt alegeriile locale de la anul viitor.

 6. marian Says:

  Domnul Victor Ciorbea este adevaratul lider PNTCD.

 7. marian Says:

  Pavelescule,nu mai ai pe nimeni linga tine.

 8. Ioan Balan Says:

  Ce poate fi mai scabros decat impostura unui individ precum Aurelian Pavelescu recunoscut traseist politic, care-si vede „misia” compromisa si reactioneaza pe masura caracterului sau infect, uitand subit ca a semnat un acord semnat cu propriile-i manute.
  Fiecare e liber sa aiba incredere in cine vrea, fiecare e liber sa urmeze un lider in care crede, insa niciodata sa nu uitati proverbul: „spune cu cine te asociezi, ca sa-ti spun cine esti?!”…
  In judetele din Moldova dl. Victor Ciorbea e sustinut de toate organizatiile si de toti taranistii, avem deci cele mai bune premise ale realizarii unificarii PNTCD, sansa ce nu are cum sa mai fie ratata!
  Doar cei de rea credinta sau naivii – foarte putini, de altfel nesemnificativi – vor mai rataci cautand idol in acest parazit politic traseist notoriu, dar si acestora suntem datori a le arata calea cea dreapta!

 9. redivivus Says:

  Din punct de vedere piramidal pntcd este terminat.Nu inteleg de ce va mai agitati cand sunteti fractionati,faramati,descentralizati.saraci cu duhul,sunteti slab cotati.umea nu va maivrea.In fond ce a oferit pntcd poporului?Ce a mai ramas din pntcd ? Doar cativa care convoaca congrese la care nu o sa vina nimeni decat cei care au tras foloase.In rest numai amarati si cativa care mai scriu pe site si agramat.Hai la congrese astia care au masina si benzina adica hotii din pntcd.Restul au plecat la alte partide serioase……..

 10. agricultor Says:

  Cred ca astia au mancat castraveti infectati din Spania!

 11. PNTCD Bacau Says:

  Multa rautate emana sufletele jigarite si jegarite! Deci cei cu masina si benzina sunt hoti, iar ceilalti plecati la alte partide sunt „baietii” buni!
  Ia mai imprastiati-va „baieti”, ca prea faceti CO2 de pomana! Nu v-a cerut nimeni nimic si ne intereseaza prea putin opiniile si optiunile voastre politice.
  PNTCD va iesi invingator, chiar de crapa fierea-n voi!

 12. Dobrai Zsolt Says:

  Cine ţi-a scris mizeria asta Pavelescule??!! Secretara din PNG sau unul din tenticulele FSN-ului? E de necalificat ce faci tu şi „băieţii” tăi – cel puţin ăia care au mai rămas lângă tine piciule! Ai pierdut! România va avea un PNT puternic, o lege a lustraţiei, regiuni economico-politico-istorice funcţionale şi un Rege! Ave!

 13. Calin Oancea Says:

  Sa speram ca sunt ultimele „zbateri” ale micului avocat, inainte de iesirea pe usa din dos a politicii. UNPR il asteapta cu portile deschise alaturi de ceilalti tradatori si dezertori din alte partide

 14. ani vrinceanu Says:

  dar nici dan diaconescu nu-l mai primeste in partid pe pavbocul acesta? trei oameni mai are langa el si aia pana la urma o sa- tradeze simte ca e incoltit si se agita degeaba, fara spor! sa auzim de bine!!!!!!!

 15. marian Says:

  Taranisti ,terminati odata cu dezbinarea.Haide sa-l sprijnim pe domnul Ciorbea pentru functia de presedinte.Eu personal merg pe mana domnului Ciorbea.

 16. taranist pragmatic Says:

  Nu-mi vine sa cred ce comentarii citesc.Taranistii nu pot avea in vocabular astfel de cuvinte:
  <>. Daca nu abandonati gandirea viscerala in favoarea gandirii rationale, sunteti in mare impas!Daca nu faceti deosebirea intre institutie si individ(indivizi) sunteti in si mai mare impas!Politica este si arta compromisului dar nu-i reconciliaza pe cei care se pun in afara ei.Acestia din urma vor forma eterna echipa de chibiti, care intre doua meciuri vor injura atat pe antrenor cat si pe jucatori iar cand acestia nu le vor da motive vor gasi vinovati, arbitrul,clubul,FIFA,UEFA,etc…

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: