PNTCD: Victor Ciorbea la Suceava şi Botoşani

După întâlnirea de PNŢCD Piatra Neamţ, Victor Ciorbea s-a deplasat vineri după-amiază la Suceava şi Botoşani, unde a fost primit, pe rând, de conducerile organizaţiilor judeţene şi de un număr însemnat de simpatizanţi.

La Suceava, întâlnirea a avut loc la sala mare a Casei de Cultură, unde gazdele i-au primit pe membrii delegaţiei cu un mic spectacol folcloric, apoi urmând dezbaterile. La Botoşani, delegaţia a fost întâmpinată de preşedintele Cornel Furtună la intrarea în municipiu, apoi deplasându-se la sediul organizaţiei PNŢCD din centrul oraşului.

Şi într-un loc, şi în celălalt, după discuţii care au vizat aspecte ale situaţiei actuale a partidului, cu întregul cortegiu de conflicte, fostul prim ministru şi-a afirmat dorinţa fermă de a contribui la o reală reunificare a ţărăniştilor.

La discuţiile privitoare la organizarea apropiatului congres din 18 iunie de la Palatul Parlamentului reprezentanţii ambelor organizaţii şi-au exprimat întregul concurs votând deschis participarea la acesta.

Anunțuri

Etichete: ,

5 răspunsuri to “PNTCD: Victor Ciorbea la Suceava şi Botoşani”

 1. Maria Ratiu Says:

  Splendid!!! Doamne ajuta!

 2. marian Says:

  Taranistii incep sa se trezeasca la viata.Este nevoie de PNTCD.Pentru partid 18 iunie 2011 poate reprezenta un moment de referinta,trebuie fructificat.

 3. popanul Says:

  Revigorarea PNTCD va insemna decesul PDL. Victor Ciorbea are sprijinul majoritatii taranistilor pentru presedentia PNTCD.

 4. Victor Negara Says:

  Eu va propun sa fiti mai realisti si nu va imbatati cu apa rece. Eu va sfatuiesc sa fiti mai bine informati inainte de a deveni iarasi „dezamagiti”.

 5. dragos Says:

  victor ciorbea face intalniri cu copii de gradinita,isi pregateste o portita pt alegerile din 2024

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: