PNȚCD: Continuă turneul în ţară al lui Victor Ciorbea

După ce s-a întâlnit joi, 26 mai a.c., cu reprezentanţii organizaţiilor din Cluj Napoca, Târgu Mureş şi Jidvei, Victor Ciorbea, însoţit de o delegaţie din care face parte şi Eugen Urs, a început un turneu prin Moldova, care a debutat cu o întâlnire în Bacău, unde a fost întâmpinat de preşedintele Ioan Bălan şi reprezentanţii organizaţiei judeţene. Anterior, Ciorbea vizitase Banatul şi Maramureşul, unde a reuşit să obţină sprijinul organizaţiilor judeţene vizitate. Vineri dimineaţă, la 10:00, la sediul PNŢCD Piatra Neamţ, a avut loc reuniunea conducerii organizaţiei judeţene din Neamţ cu fostul premier. Discuţiile au vizat aspecte ale istoriei recente a partidului, conflictele de la vârful partidului, respectiv manevrele unor personaje ca Miluţ, Moiescu sau Pavelescu, fiecare cu propriul său CNC, care au ţinut pe loc până acum o reală reunificare a ţărăniştilor, în spiritul tradiţiilor reprezentate de acţiunea politică a lui Maniu, Mihalache şi Coposu.

Discuţiile au vizat organizarea apropiatului congres din 18 iunie de la Palatul Parlamentului, în condiţii de totală deschidere şi transparenţă, în manieră totalmente democratică, cu participarea tuturor facţiunilor existente, într-o competiţie deschisă şi onestă, cu scopul de a putea depăşi şi problemele juridice legate de înregistrarea noii conduceri. Intenţia este de a aduce alături şi partenerii tradiţionali ca Alianţa Civică, AFDPR, asociaţiile de revoluţionari, asociaţiile monarhiste, organizaţiile sindicale, care împărtăşesc aceleaşi concepţii, pe o platformă comună.

Ca şi în Transilvania, organizaţiile în discuţie: Bacău şi Neamţ au exprimat susţinerea pentru Victor Ciorbea şi mandatul imperativ pe care acesta îl va avea, dacă va obţine învestitura la congeres, de înregistrare în Registrul Partidelor Politice a unui singur partid şi statut, unificarea tuturor celor care cred în valorile creştin democrate sub un singur standard, indiferent de opţiunile din trecut, însă, fără ură şi părtinire. Şi, pentru că o imagine face cât 1 000 de cuvinte, postăm câteva fotografii de la întâlnirea de la Neamţ.

Anunțuri

Etichete: ,

10 răspunsuri to “PNȚCD: Continuă turneul în ţară al lui Victor Ciorbea”

 1. marian Says:

  Initiativa buna.Mult succes in continuare.

 2. Vlad M. Says:

  Neamțul, poate cea mai stabilă organizație județeană din Moldova, sprijină eforturile de unificare a triburilor rebele, pentru a juca ultima carte, la alegerile de anul viitor.
  Neamțul vrea unitate!

 3. Bogdan Says:

  Pacat ca domnul Ciorbea se insoteste cu un nemernic precum Eugen Urs care a lasat partidului datorii de 18.000 de RON si care nici macar nu si-a platit secretara dupa zece ani de activitate la sediul PNTCD Brasov. Intrebati-l domnule Ciorbea cum isi trateaza Geni Urs oamenii cu care isi face propaganda politica. Tineti distanta cat mai mare de acest om de nimic fara caracter si fara coloana vertebrala.

 4. Horea DAN Says:

  La Cluj intalnirea a fost doar cu o parte din membrii si simpatizanti PNTCD si NU cu organizatia in integralitatea ei ori liderii statutar alesi. Atunci si acum cerut alegeri comune… Sa fie clar: Congresul din 18 iunie nu este realizat in comun. ATENTIE la a 4-a aripa!!!

 5. ioana bacau Says:

  ciorbea nu va mai conduce niciodata pntcd este depasit controlat in totalitate de neocomunostii din apnl,psd si pdl noi taranisti cei multi vrem lideri noi adevarati luptatori anticomunisti chiar si din adfara pntcd

 6. ani vrinceanu Says:

  a fost secretara PNTCD-ului nu secretara firmei lui Eugen Urs! acea secretara ii multumeste lui Bogdan ca si-a mai amintit de ea!
  si-a pus suflet in tot ceia ce facea, dar important e ca a tinut usa deschisa si lumina aprinsa………sa auzim si de bine ca de rau ne-am saturat!

 7. eliza andra stanciu Says:

  DACA stiti niste dedesupturi tinetile cit de cit DEPARTE pina vom realiza si vom aduce PARTIDUL intrun singur **PNTCD*nu in mai multe FACTIUNI ASA sa NE ajute BUNUL DUMNEZEU**UNIRE si la ANU in PARLAMENT in locul PORTOCALILOR

 8. GOGU Says:

  D-le Victor Ciorbea PNTCD are Presedinte ales pe d-l EUGEN MOIESCU.Ceea ce faceti acum nu este unire ci dezbinare. V-a placut prim-ministru? Pentru noi cei de rand ce a-ti facut? Cireada este acum mai isteata un pic pentru ca foamea trece prin burta si nu mai crede orice.Ceea ce face-ti acum este apa de ploaie.Deocamdata sunte-ti o „aripioara”aPNTCD si trebuie sa mai mancati pita multa pana o sa ajunge-ti prezident.Si lui Petre Roman i-a placut dar i-a trecut.La fel si lui Pavelescu>Ce face-ti cu poetul Mischie?Asta a promis ca-si rade mustata daca nu iese presedinte.Bine,pe asta nu-l crede nimebi du ce atatia ani a fost senator pdl dar si lui i-a placut si acum vrea iar dar nu mai tine.La fel si dumneata dar gogosile pe care le spui sau acrit si te rugam sa ne lasi in pace.Ai vorbit cu doi trei oameni si gata congres.Poetul vrea si el alt congres.La care sa merem dom-le?Da o plimbare nu strica>Pa si sa ne vedem in Spania.Era sa uit, ai ceva obligatii fata de psd?

 9. ani vrinceanu Says:

  imi place mai eliza mai… daca tu nu aveai „motivele personale” si te implicai in „viata politica” era totul OK! e bine si acum , mai ales ca politica la noi se face „IN FORMAT ELECTRONIC!”

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: