Reunificarea PNȚCD prinde contur în Ardeal

Saptamana trecuta dl Victor Ciorbea s-a intalnit cu reprezentanti ai organizatiilor PNTCD din Transilvania si Banat in vederea pregatirii Congresului extraordinar din 18 iunie. Primul judet vizitat a fost Timisul unde organizatia condusa de dl Ciuhandu si-a reafirmat decizia de a participa la congres primarul nostru declarand ca isi va asuma o functie in viitoarea echipa de conducere. In dupa amiaza aceleiasi zile a avut loc o intalnire cu membrii conducerii organizatiei judetene Arad, convocati de presedintele Virgil Florea ocazie cu care au avut discutii referitoare la desfasurarea congresului si actiunea politica viitoare.

A doua zi s-a reusit, la Baia Mare, ca reprezentantii gruparilor conduse de domnii Siman si Morar sa cada de acord asupra participarii la congres si la reunificarea din Maramures. Au fost prezenti si lideri ai organizatiilor din Satu Mare si Salaj care s-au exprimat in acelasi sens.

Un rezultat bun l-a constituit si intalnirea cu conducerea organizatiei Bistrita Nasaud, convocati de dl Chira, care au votat in cadrul intalnirii decizia de a participa la congres, urmand ca in zilele urmatoare sa treaca la desemnarea delegatilor.
In Cluj domnul Ciorbea s-a intalnit cu reprezentanti ai Universitatii Babes Bolyai care au decis sa isi reia activitatea politica in cadrul PNTCD, domnii profesori Ioan Vida Simiti si Doru Radoslav insotindu-l pe dl Ciorbea la intalnirea cu taranistii clujeni.

Cele trei grupari conduse de domnii Feraru, Horea Dan si Romulus Luca au hotarat, in cadrul acestei intalniri, participarea comuna la lucrarile congresului.

Vizita transilvana a prim-ministrului taranist s-a incheiat in judetul Alba unde s-au organizat intalniri la Alba Iulia si Ocna Mures.
La sfasitul acestei saptamani dl Victor Ciorbea a programat intalniri cu organizatiile PNTCD din judetele Moldovei, urmand ca saptamana viitoare sa fie dedicata intalnirilor cu taranistii din Dobrogea, Muntenia si Oltenia.

Radu Rizescu

Reclame

Etichete: ,

7 răspunsuri to “Reunificarea PNȚCD prinde contur în Ardeal”

 1. marian Says:

  Lucrurile au inceput sa se miste in directia buna,PNTCD INCEPE SA RENASCA.Domnul Ciorbea face in aceste zile o buna propaganda PNTCD.Trebuie sprijinit in continuare in activitatile legate de partid.

 2. marian Says:

  Tot mai multi romani vor ca PNTCD sa se reorganizeze si sa revina in Parlament,iar Partidul dezastrului(PDL) sa se desfiinteze.Succes PNTCD.

 3. eliza andra stanciu Says:

  MARIANE tot respectul pentru cele spuse de tine si pentru EFORTUL deosebit pe care il face domnul VICTOR CIORBEA EL merita sa fie PRESEDINTEL PARTIDULUI dar ce sa faci cind te manjesti cu un MIC o BERE si o MANEA mai vrei DEMOCRATIE!?

 4. marian Says:

  Victor Ciorbea ESTE DUSMANUL Partidului dezastrului (PDL),ceea ce pentru multi asa zisi „taranisti” este inacceptabil,pdl se duce la vale,PNTCD ii poate lua locul in parlament.

 5. Greta Says:

  uitandu-ma la poza de la intalnirea de la Bistrita , il vad pe Ciorbea alaturi de Chira , un fost presedinte de CAP pana in 89 si membru in Comitetul Judetean al PCR si medaliat cu Ordinul Munci Clasa a 3-a .Iar altul este Aldrofan , de care mai toti membrii PNTCD de acolo spun ca, Aldrofan ar fi lucrat la baietii cu ochi albastri si trimis cu dedicatie in PNTCD dupa 89 , deci cu astia vrea Ciorbea sa relanseze partidul , vai de capul lui ca deja imi face greata vazand cu cine se intalneste pt relansearea PNTCD-ul.

 6. marian Says:

  Mult succes in turneul prin tara domnule Victor Ciorbea.

 7. ani vrinceanu Says:

  greta, regret ca am citit mesajul tau

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: