Convocare Congres extraordinar pentru reunificarea PNȚCD în data de 09.07.2011

In data de 07.05.2011 a avut loc la sediul central al PNTCD sedinta Biroului National de Conducere, avand ca Ordine de zi convocarea Congresului Extraordinar pentru Reunificarea PNTCD.

La invitatia Presedintelui PNTCD, Aurelian Pavelescu, au participat dl. Radu Vasile, fost Prim-ministru PNTCD al Romaniei, si  dl. Marian Petre Milut, fost Presedinte al partidului. Presedintele PNTCD a informat ca, in vederea  revenirii in partid a d-lui Radu Vasile, s-au purtat discutii inca din luna octombrie 2010. Unificarea partidului trebuie sa  se realizeze cu participarea liderilor marcanti ai PNTCD, dl. Radu Vasile si dl. Marian Petre Milut numarandu-se printre acestia.

Presedintele partidului a propus convocarea Congresului Extraordinar pentru data de 09.07.2011 la Bucuresti – Parlamentul Romaniei, propunere votata de BNC in unanimitate. In vederea organizarii legale si statutare a Congresului au fost convocate CNC al PNTCD si BNC al PNTCD, pentru data de 21.05.2011.

Fata de cele mentionate mai sus, BNC al PNTCD din 07.05.2011, in temeiul art. 46 lit. k) din Statutul partidului, a hotarat:

I.                  CONVOCAREA CONGRESULUI EXTRAORDINAR AL PNTCD, in vederea reunificarii partidului, pentru data de 09.07.2011.

II.               CONVOCAREA CNC si BNC ALE PNTCD, in vederea organizarii Congresului Extraordinar din 09.07.2011 pentru data de 21.05.2011.

BNC al PNTCD declara nule si neavenite orice alte hotarari ale unor organisme nestatutare si nelegale in cadrul partidului.

PRESEDINTE PNTCD,

AURELIAN PAVELESCU

Reclame

Etichete: , ,

7 răspunsuri to “Convocare Congres extraordinar pentru reunificarea PNȚCD în data de 09.07.2011”

 1. doru sandru Says:

  Sunt vicepresedinte al organizatiei PNTCD Sibiu, va rog sa ma informati ce se intampla na nivel national,noi la Sibiu nu suntem informati absolut deloc,nu sustinem nici-o factiune ,dar avem nevoie de informatie ca sa nu fim manipulati.
  Jr. Doru SANDRU

 2. Dragos Says:

  da Pavelescu asta de unde a mai aparut , am crezut ca e fugit pe la alt partid.

 3. marian Says:

  Singurlul congres este cel convocat pe 18 iunie 2011.

 4. ani vrinceanu Says:

  BRAVO!!!!!!!!REVENIREA LUI RADU VASILE E SINUCIDERE CURATA! PROBABIL CA S-A UITAT DE PUCIUL DIN POIANA! SA SE INTOARCA SI LEPSA SI TOATA TRUPA CA NUMAI ASA POT CU ADEVARAT SA-L TERMINE DEFINITIV!

 5. Dr.George Calalb Says:

  Sa vina si Lepsa si Radu Vasile si toata trupa . . .Ce sa-l mai termine ca-i de mult terminat definitiv ! Asa ca merita incercat

 6. ani vrinceanu Says:

  se pare ca partidul va ramane doar o amintire …pacat! doamne fereste de mai rau….dar mai mult de atat nici ca se poate……

 7. ani vrinceanu Says:

  potoliti-va! alegerile locale bat la usa!!!!!!!!!!!!

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: