Apele țărăniste, agitate din nou

ARAD – Conform unor zvonuri, PNŢCD şi UNPR ar negocia o alianţă electorală pentru locale.

Conform unor informaţii din presa centrală, „preşedintele” PNTCD, Aurelian Pavelescu, ar fi negociat cu UNPR a alianţă electorală la locale, numai că Pavelescu nu mai este preşedintele partidului, congresul- pe care Tribunalul l-a validat- alegândul pe Eugen Moiescu, aşa că Pavelescu nu mai reprezintă nimic şi pe nimeni. Cel puţin din acest punct de vedere, liderii celor două grupări taraniste din Arad- Marcel Chişcan – preşedinte PNTCD şi Virgil Florea- liderul grupării Radu Sârbu- sunt de acord.

Aberaţii

”Domnul Pavelescu a fost înlocuit dintr-o funcţie pe care, oricum, în mod legal nu a dobândit-o, de un Congres convocat de domnia sa, la care a ales să nu participe. Politica de alianţe sau fuziuni se dezbate în forurile de conducere, respectiv in CNC.Cel puţin pentru viitorul imediat, discuţii la nivel de conducere cu formaţiunile UNPR şi PDL sunt excluse”, se arată în Comunicatul remis de Virgil Florea, care este şi vicepreşedinte în BNC-ul grupării Sârbu.

La rândul său, Marcel Chişcan spune că „unii se cred Ştefan cel Mare sau Mihai Viteazul. Pavelescu nu înseamnă nimic, iar UNPR, prin felul în care s-a format, este ruşinea politicii româneşti. La Arad nici măcar nu ştiu dacă există”.

Reclame

Etichete: ,

3 răspunsuri to “Apele țărăniste, agitate din nou”

 1. Roxana Iordache Says:

  Dragilor, voi faceţi ca muierile cele cu drobul de sare. Luaţi-l, Dumnezeului, pe Pavelescu şi daţi-l jos! De facto, mai ales că aţi făcut-o de jure. Ce face Victor Ciorbea, profesor de Drept şi avocat strălucit? Daţi afară impostorii din sediul central, intraţi frumos acolo şi organizaţi ca la carte o conferinţă de presă. Dacă vă hotărâţi să faceţi toate astea, vă garantez că vor veni toate televiziunile importante şi se va transmite live. Condiţia: organizare perfectă, mesaj ţintit şi de maxim interes. Exclusă ţigănia.

  Sincer, nu înţeleg ce faceţi, de nu faceţi nimic ca să ieşiţi din situaţia-asta?!

 2. Dr. Cristina Coldea Says:

  Roxana, e mult mai greu decat pare. Eu am incercat la Cluj un an. Decat sa ma bat cu Luca (efectiv, la modul fizic), mai bine am lasat-o balta. Insa pe undeva ai dreptate. Lipseste juridicul – executorul – mâna forte. Disciplina. 😦

 3. cristi Says:

  Din pacate,doamna R.Iordache.la taranisti s-au cuibarit multi scandalagii si oameni ingusti la creier care inafara de a se certa si de a face panarama nu se mai pricep la nimic.Acestia sunt constienti ca daca apele se limpezesc in partid atunci ei vor trebui sa participe in mod serios la luptele politice,ori ei nu sunt in stare sa duca aceste batalii.Nefiind in stare sa duca o campanie electorala cum trebuie acesti scandalagii isi dau seama ca partidul ii va expulza ,odata cu reunificarea,si de aceea ei cauta sa intretina o atmosfera de panarama.Acestia nu vor reunificarea iar ei se regasesc in fiecare grupare a PNTCD-ului.Cand acestia vor fi eliminati atunci partidul va creste.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: