Comunicat PNȚCD: Eugen Moiescu, noul Președinte al PNȚCD, cheamă țărăniștii la relansarea partidului

În urma validării de către Tribunalul București a Congresului PNȚCD din 29 ianuarie 2011, Eugen Moiescu, președintele ales al partidului, a adresat în data de 18 aprilie  o scrisoare tuturor național-țărăniștilor prin care-i cheamă la “cooperare” în vederea înfăptuirii unității partidului și plasării acestuia “la locul pe care îl merită în ecuația politică a României”.

În data de 29 ianuarie 2011, Eugen Moiescu, împreună cu o întreagă echipă, a fost ales președinte al PNȚCD, având ca prim scop unirea partidului. Unele persoane au încercat să conteste în justiție acest Congres, contestații care însă au fost respinse de tribunal.

Prin acest câștig în justiție, “astăzi putem spune că s-a realizat un prim pas spre normalitate”, a spus Eugen Moiescu în scrisoarea sa. “Profit de această ocazie pentru a lansa un mesaj de conciliere, apelând la grupările care încă nu înțeleg că publicitatea negativă, rezultată în urma unor acțiuni în justiție, nu este în interesul partidului.”

“Sper, de asemenea”, și-a continuat Eugen Moiescu scrisoarea sa, “ca prin acest gest de conciliere vom da un exemplu de responsabilitate civică și eleganță politică, contribuind la o curățire a imaginii partidului”.

“Așteptăm în aceste zile o regrupare a membrilor partidului în jurul noii conduceri, ștergerea oricărui conflict vechi și cooperarea în acțiuni menite să dovedească adevărata valoare a creștin-democrației în România”, și-a concluzionat Eugen Moiescu scrisoarea adresată membrilor PNȚCD.

Eugen Moiescu este un om de afaceri româno-american, care a emigrat în Statele Unite în anul 1991.

Întrebarile din partea mass-mediei pot să fie trimise pe adresa: pntcd.presa@gmail.com

Anunțuri

Etichete: ,


%d blogeri au apreciat asta: