PNȚCD – discuții și decizii

Joi, 7 aprilie în jurul orelor 14 l-am însoțit pe dl Victor Ciorbea împreună cu colegii mei din București la o întâlnire cu dl. Pavelescu și susținătorii dânsului desfășurată la sediul central. Ne-am prezentat cu dorinta de a stabili impreuna o data de desfasurare a forurilor conducatoare(BNC, CNC) care sa pregateasca congresul reunificator si care sa puna in practica acordul validat la Sighet semnat de cei doi lideri si aprobat de dl Diaconescu.

Din pacate, orice discutie referitoare la stabilirea unei proceduri de convocare a congresului au fost evitate, transmitandu-ni-se o decizie unilaterala de convocare a unor conferinte judetene fara a asigura in vreun fel participarea echitabila a tuturor partilor. Eu nu am detectat nici o dorinta reala de reunificare in desfasurarea acestor evenimente ci doar nevoia de refacere sau de constituire a unor structuri judetene in numele carora Aurelian Pavelescu sa se poata exprima. Despre stabilirea unei date de convocare a unui congres reunificator nici nu a mai fost vorba, preocuparea pentru aceste reorganizari judetene avand probabil si rolul de a ocupa intreg anul curent.

In cursul dupa amiezii a avut loc insa o intalnire intre dl Victor Ciorbea si dl Gh Ciuhandu in timpul careia au avut loc mai multe consultari cu colegii nostri, lideri ai gruparii Moiescu.

Acestia au manifestat dorinta de reunificare si au acceptat participarea la un CNC comun care sa hotarasca congresul de reunificare. Pentru a asigura o prezenta cat mai consistenta s-a agreat data de 7 mai pentru convocarea acestui for.

Pentru pregatirea lucrarilor Comitetului National va avea loc la inceputul saptamanii viitoare o sedinta comuna a Birourilor Nationale de Conducere.

Participarea la aceste intruniri ramane deschisa pentru Aurelian Pavelescu si cei care fac parte din gruparea respectiva: speram ca vom avea cu totii intelepciunea de a pune interesul major al partidului in fata intereselor de grup , a agendelor ascunse sau a maruntelor orgolii individuale.

Radu Rizescu

Reclame

Etichete: , ,

Un răspuns to “PNȚCD – discuții și decizii”

  1. marian Says:

    Domnul Rizescu, felicitari pentru ceea ce intreprindeti.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: