Marian Petre Miluţ şi Aurelian Pavelescu, propun un proiect de alianţă cu UNPR

”In urma participarii pe 19 martie 2011, la Sediul PNTCD Sector 3 si, apoi, la Sediul central putem spune ca nu mai exista grupari sau aripi in partid ci doua coloane ale PNTCD si un partid nou, Partidul National Taranist (care rimeaza cu turist).

Surpriza de la sediul central s-a dorit a fi prezenta domnului Marian Petre Milut ca sustinator al partidului. Domnia sa nu mai este nici macar membru PNTCD. Asa ca afirmatiile despre resuscitarea sau dorinta de a reveni in partid, dupa cate au inteles alti colegi, nu sunt adevarate. Problema nu a fost venirea domniei sale in sediul central la a carui reabilitare si intretinere a contribuit din plin, ci proiectul pe care il propune. Argumentele despre sustinerea lui Traian Basescu in campania prezidentiala nu m-au convins. Acesta a fost un esec al politicii domniei sale. A fost o eroare. A gresi este omeneste, dar a persista in eroare este cu totul altceva. Sa ma explic. Propunerea domnului Milut de ieri a fost sa mergem in alianta cu UNPR la alegerile din 2012. Pentru PNTCD este sinucidere curata un asemenea proiect. Este ca si cum am sari din lac in put. Chiar daca ar aduce beneficii pe termen scurt, desi eu ma indoiesc si de acest lucru, pe termen mediu si lung PNTCD ar avea de suferit. Aceasta este de fapt COLOANA V-a din PNTCD, mana invizibila a sefului de la Cotroceni.

La o asemenea propunere au existat destule obiectii indreptatite. La fel s-au pus in discutie problemele recente ale partidului – Acordul Ciorbea-Pavelescu hotararile de la Sighet etc – dar cel mai important lucru, Congresul de reunificare. Pornind de la intelegeri scrise de la tot ceea ce ar fi mai bine pentru partid – convocarea statutara a unui congres – o parte din cei prezenti si in primul rand seniorii partidului am sustinut congresul de unificare, convocarea CNC-urilor reunite in 2 -3 saptamani (la propunerea domnului Victor Ciorbea). Cei care au fost de acord cu aceste lucruri consider ca reprezinta COLOANA VERTEBRALA A PNTCD.

Daca este sa discutam despre presedintii PNTCD, strict juridic nu mai avem nici unul. Si din acest motiv se impune un congres de reunificare. Avem insa un presedinte moral al partidului – Victor Ciorbea. Pana nu demult a fost bun si pentru altii. Acum a cazut in dizgratie. Oare de ce?”

Dan Obersterescu
presedinte PNTCD Caras Severin

Reclame

Etichete: , ,

5 răspunsuri to “Marian Petre Miluţ şi Aurelian Pavelescu, propun un proiect de alianţă cu UNPR”

 1. Manist Says:

  Alianta cu „Miky Spaga”? Asta ne mai lipsea!…

 2. Manist Says:

  Mai intai trebuie lamurit clar: CE INSEAMNA PNTCD pentru voi, cei din „coloana vertebrala” ?

 3. eliza andra stanciu Says:

  daca faceti alianta cu unpr veti avea sub 1%sanse sa va fereasca dumnezeu asa ceva nu este posibil cu un partid de travestiti

 4. lucian ioan Says:

  stati linistit….d-nul Milut are proiecte imobiliare la schimb cu PNT-CD..numai ca ca l-am mirosit repede…si s-a cam dus timpul proiectelor coapte doar de unii lideri ..la una mica si ..ascunsa de ochi indiscreti….ce sa-i faci? ne-am cam desteptat si noi…unii….nu zic toti…mai sant care mai pun botul….la investitori si conducatori providentiali ai PNT-CD..cu idei salvatoare prin metode numai de ei stiute .
  …….si asa ca parere personala…m-am cam saturat de idioti din astia ,si cred ca si voi.,….care nu stiu macar sa ambaleze mai frumos o idee ,sau sa ne minta frumos,ca la unii ne mai place asa din cand in cand…asa ca ia mai lasati-ne cu proiectele voastre politice…si cantati in alta parte…..vom reusi ..poate ..sa facem un proiect comun si noi ..astia prostii, pentru autoderminarea si relansarea PNT-ului asa cum si-au dorit inaitasii nostrii…iar daca nu…rusinea noastra sa fie…

 5. Ovidiu-Adrian Marinescu Says:

  Niciodată cu psd sau unpr! Dobitocu’ăla de miluţ zis dobinzi mai vrea să mai fie preşedinte? Să conducă cu aura, ciorbea startrek şi pavelică?

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: