Comunicat de presă – PNŢCD Vrancea

PNTCD Vrancea, prin reprezentantii sai, a paticipat la Zonala Muntenia, Dobrogea, Oltenia, de la Bucuresti, sambata 19 martie 2011, la Sediul PNTCD Sector 3 si apoi, la Sediul central, dupa ce cu o saptamana inainte a participat la Iasi la intalnirea cu corganizatiile din Zona Moldova. Printre delegati s-au regasit Lilian Ilie, Chiscop Ovidiu, fostii detinuti politici Toader Cruceanu si Andone Popa, Costica Patrascu, Ion Taras, Neculai Belciuganu.

La intalnirea cu Victor Ciorbea, acesta a prezentat punctul sau de vedere in ceea ce priveste unificarea factiunilor existente in PNTCD, ce s-a intamplat in PNTCD de la intalnirea de la Sighet si pana in acest moment, negocierile si discutiile avute in aceasta perioada.

PNTCD Vrancea a transmis dorinta de reconciliere si unificare a celor trei factiuni, Sarbu – Ciorbea, Pavelescu si Moiescu, cat mai repede posibil.

Punctul de vedere transmis partcipantilor de catre PNTCD Vrancea in ceea ce priveste politica de aliante in vederea participarii la alegerile din 2011, a fost acela ca este important mai intai sa se rezolve unificarea, iar conducerea aleasa dupa congres sa negocieze eventuale aliante electorale.

Victor Ciorbea ne-a informat ca a avut discutii cu diversi lideri de patid in vederea unor viitoare aliante electorale.

La Sediul Central ne-am intalnit cu Aurelian Pavelescu si Marian Milut, acesta din urma a prezentat celor prezenti un proiect, dar si cu criticul literar Alex Stefanescu si istoricul Maius Oprea.

Cei prezenti au cerut respectarea Acordului Ciorbea – Pavelescu semnat la SIGHET, a deciziilor luate si organizarea in luna mai a congresului de reunificare si au insistat ca Ciorbea si Pavelescu sa-si dea mana si impreuna sa realizeze aceste dorinte.

Aurelian Pavelescu a sus ca in cursul saptamanii viitoare se va intalni cu Victor Ciorbea, iar deciziile luate le vor face cunoscute.

De asemenea Victor Ciorbea a propus convocarea CNC-urilor reunite in 2 -3 saptamani.

Din punctul nostru de vedere consideram ca intalnirile avute au fost benefice, iar cei prezenti indiferent de factiune, au cerut liderilor reconciliere si congres de unificare.

Lilian Ilie

Presedinte PNTCD Vrancea

Reclame

Etichete: , ,

2 răspunsuri to “Comunicat de presă – PNŢCD Vrancea”

  1. Grigore Muru Says:

    Felicit organizaţia PNTCD Vrancea pentru acţiunile sale şi pentru echilibrul poziţiilor avute. Adevăraţi ţărănişti!

  2. eliza andra stanciu Says:

    ADEVARATI URMASI AI *VRANCIOAIEI***

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: