Ciuhandu: „Cred că domnul Pavelescu doarme cu ştampila în gură”

La începutul lunii februarie, reprezentanţii celor trei facţiuni din PNŢCD s-au întâlnit la Sighet şi părea că s-a ajuns la un consens privind reunificarea partidului, sub conducerea lui Victor Ciorbea. A fost stabilită chiar şi data unui congres de reunificare – 12 martie. Între timp, Pavelescu s-a răzgândit. Aflat într-o poziţie de uşor avantaj, având ştampila şi sediul partidului, Pavelescu joacă tare şi nu mai respectă ce s-a stabilit la Sighet, cerând să se procedeze invers – să se organizeze alegeri la nivel de judeţ şi apoi congresul pentru conducerea naţională.

„Se doreşte o tergiversare”, spun ţărăniştii timişeni din „Aripa Sârbu-Ciuhandu”, explicând că, weekendul trecut, la Alba-Iulia a avut loc o întâlnire zonală, iar la începutul lunii mai ar urma să fie convocat Biroul Naţional de Conducere şi Comitetul Naţional de Conducere şi se va stabili şi data clară a congresului de reunificare. Şi „Aripa Pavelescu” va fi invitată la aceste discuţii, însă deocamdată nu se ştie dacă va participa. „Din păcate, în România este posibil aşa ceva. Domnul Pavelescu are tupeu şi ţine ştampila şi sediul. Cred că, aşa cum unii dorm cu tabloul Elenei Udrea sub cap, domnul Pavelescu doarme cu ştampila în gură”, a declarat primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, preşedintele CNC PNŢCD „Aripa Sârbu-Ciuhandu”.
Anunțuri

Etichete: , , ,

Un răspuns to “Ciuhandu: „Cred că domnul Pavelescu doarme cu ştampila în gură””

  1. Grigore Muru Says:

    Domnul Pavelescu nu ar mai fi dormit „cu ştampila în gură” dacă domnul Ciuhandu, răspunzând reporterei TV care-l întrebase despre intenţia lui P de a se înscrie în PNTCD, de fapt PPCD atunci, „m-aş simţi onorat”, nu l-ar fi promovat imediat, fiind şi deputat. Ca şi pe deputaţii foşti PRM, lotul Dan Mocănescu. Ca şi prin judeţe, excluşi din alte partide, aduşi cu mare pompă la PPCD, crezându-se că l-am prins pe Dumnezeu de picior, distrugându-se bruma de organizaţie existentă. Au venit, au încurcat(candidat), au plecat. Nu s-a semnalat până acum nici o undă de regret! Ba, la Congresul din ian 2007, stimabilul declară senin că nu s-a amestecat în nici o org. jud.! Aşa că, vrei, nu vrei, bea Grigore(Gh) agheazmă! Eu am băut-o!

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: