Congresul PNȚCD din 12 martie a fost amânat

Congresul PNȚCD din 12 martie a fost amânat. Membrii acestui partid au o serie de planuri și dezbateri și fac sondaje pentru a vedea unde se clasează în acest moment, având în vedere că se tot vehiculează că politica își schimbă jocurile din mers și poate mâine poimâine, cei care au prag de 3% ajung în Parlament.

Anunțuri

Etichete: , , ,

2 răspunsuri to “Congresul PNȚCD din 12 martie a fost amânat”

  1. Negrescu Radu Ioan Says:

    De suparare(„aducatorului de vesti proaste i se taie capul”) ii spun d-lui Catrinoiu sa nu ma spuna prostii adica „asa cum scontam cu toii” ci „asa cum contam cu totii”. Operatiunea de „scontare” este specifica mediului bancar si nu are ABSOLUT nici o legatura cu sperantele desarte de reunificare ale taranistilor.
    Deci scontarea este o operatiune prin care banca crediteaza posesorul unei polite nescadente cu valoarea neta a acesteia, prelevand dobanda si comisionul (taxa scontului) aferente transferului creantei. In urma acestui act, banca respectiva devine beneficiarul cambiei.

  2. Grigore Muru Says:

    Ecce homo! Cu numărul 10 pe tricoul moţiunii Moiescu, despre care impresarul său, don Livio („noi nu vrem nimic!”), spune că ar putea fi transferat la fosta sa echipă Pavelescu; şi el a fost la Sighet! Reţineţi-l! O altă postare pe acest blog în 03.02.2011 despre sediul veşnic închis (ziua) al partidului, cîteodată deschis noaptea. În clipul acela vorbeşte paznicul partidului, recent reactivat în această postură, după ce a activat o perioadă într-o divizie inferioară, la PDL, delegat desemnat prin telefon, ca şi ceilalţi delegaţi la congresele Miluţ, Pavelescu şi Moiescu. Va urma.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: