Întâlnire a Comitetului Județean de Conducere al PNȚCD Vrancea

Comitetul Judetean de Coducere al PNTCD Vrancea, intrunit la Focsani in data de 18.02.2011, la care au participat reprezentanti ai organizatiilor locale, a decis sprijinirea Acordului de unificare semnat de dnii Victor Ciorbea si Aurelian Pavelescu, care prevede organizarea unui congres la care sa participe reprezentanti ai celor doua aripim R. Sarbu si A. Pavelescu.

De asemenea PNTCD Vrancea sprijina organizarea Cogresului de Unificare din luna martie si in acest sens au fost alesi cei 7 delegati, Organizatia Vrancea are dreptul la 7 delegati alesi si unul de drept, Presedintele organizatiei.

Printre acestia se regasesc Ovidiu Chiscop, Carmina Corbeanu, Petrica Porojnicu, Lilian Ilie, Toder Cruceanu, Dorin Paraipan, Petre Ittu, Ion Taras.

La alt punct pe ordinea de zi, Adunarea Comitetului de Conducere a luat act de demisia dnei Carmina Corbeanu din functia de presedinte interimar, din motive personale si a desemnat prin vot un nou Presedinte interimar al PNTCD Vrancea, in persoana lui Lilian Ilie.

Din Biroul Judetean de Conducere, mai fac parte Ovidiu Chiscop, Primvicepresedinte, Iulian Mocanu, Dorin Paraipan, Petre Ittu, Carmina Corbeanu, Ion Taras.

PNTCD Vrancea a realizat unificarea celor doua aripi si isi doreste ca acest lucru sa se intample si in celelalte judete si la nivel central prin organizarea acestui congres.

Conducerea interimara desemnata prin votul comitetului judetean de conducre, va avea si rolul de a organiza in perioada urmatoare Conferinta Judeteana de alegeri.

PNTCD Vrancea cere liderilor Victor Ciorbea, Aurelian Pavelescu, Radu Sarbu, Gheorghe Ciuhandu, Vasile Lupu sa realizeze unificarea pe care o dorim si care sa duca la revenirea partidului in viata politica si participarea cu sanse la alegerile locale si parlamentare de anul viitor.

Preluat din: Politica locală

Anunțuri

Etichete: ,


%d blogeri au apreciat asta: