Interviu Ioan Lucian – președinte PNȚCD Zalău

Reclame

Etichete: , ,

5 răspunsuri to “Interviu Ioan Lucian – președinte PNȚCD Zalău”

 1. Roxana Iordache Says:

  Pavelescu se vrea un fel de Băsescu pentru PNŢCD. Dacă ridicolul ar durea! În loc să daţi imaginea că pregătiţi unificarea, consolidaţi impresia că între PNŢCD şi ideea de unitate este o incompatibilitate. Elementar: ca să fie unitate, trebuie eliminaţi factorii de dezbinare. Cum să te uneşti cu dezbinarea?!

  Dragă domnule Ciorbea, reveniţi-vă! Dacă Pavelescu vă e drag de nu mai puteţi, luaţi-l asistent la cabinetul de avocatură şi daţi-i o preocupare ca să nu se mai bage unde nu-i fierbe oala: în politică. Oricum, nu în PNŢCD. Sincer, e prea multă istorie. Şi veche, şi recentă. Cea recentă e mai mult isterie, decât istorie. Şi nu trebuie repetată. Ştiţi prea bine!

 2. Roxana Iordache Says:

  P.S. Dacă e Zalău, e părintele Ghiurco! Sărut-mâna, părinte! 🙂

 3. Grigore Muru Says:

  E mai bun, pentru PNTCD, Moiescu decît Pavelescu? din această dilemă nu puteţi ieşi! Văd-comentariu la apelul Năsui- că îl sfătuiţi şi pe Moie să dea în judecată PNTCD, la fel ca Pave!

 4. gheorghe Says:

  Ar trebui sa terminati cu prostiile si sa respectati intelegerea de la SIGHET toate fractiunile (SIRBU,PAVELESU,MOIESCU) ca ORG. JUDETENE sau saturat de orgolii si vin alegerile locale si parlamentare. NU VI SE PARE CA AVEM ALTCEVA DE FACUT ?

 5. andrastanciu Says:

  na pavelescule mai stai la rind mai ai multe de invatat din morala crestina le ai cu base

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: