PNȚCD Timiș îl vrea pe Rege înapoi!

Intoarcerea la monarhie este solutia, cred taranistii timiseni, aripa Ciuhandu! Referendum pentru modificarea Constitutiei Romaniei si revenirea la monarhia constitutionala! Acest lucru il propun liderii PNTCD. Demersurile vor fi demarate abia dupa ce partidul se va unifica.

Cel mai probabil in luna martie a acestui an, dupa ce cele doua aripi ale PNTCD se vor unifica, va porni o campanie de adunare de semnaturi pentru modificarea Constitutiei Romaniei in sensul revenirii la monarhie, a anuntat Adrian Orza, presedintele PNTCD Timis.

„Monarhia a fost interzisa cu senila, in Romania, in 1947. PNTCD initiaza procedurile de revenire la monarhia constitutionala. Unii probabil ca vor spune ca este tardiva aceasta actiune, ca nu mai e cazul, dar noi credem ca actuala clasa politica nu mai poate face o reforma reala in Romania, iar in aceste conditii, argumentul nostru sta in picioare. Democratia nu se construieste intr-un stat cu taieri contabile”, a declarat Adrian Orza.

Potrivit lui Orza, dupa unificarea PNTCD, toate filialele partidului din tara vor incepe sa adune semnaturi pentru referendum, aceasta fiind, dealtfel, o rezolutie a Consiliului National de Conducere al partidului.

Articol din: http://www.opiniatimisoarei.ro/pntcd-timis-il-vrea-pe-rege-inapoi-propune-un-referendum-pentru-modificarea-legii-fundamentale-si-revenirea-la-monarhie-constitutionala/16/02/2011

Reclame

Etichete: , ,

2 răspunsuri to “PNȚCD Timiș îl vrea pe Rege înapoi!”

  1. Radu Humor Says:

    Doamne Ajuta !

  2. Roxana Iordache Says:

    Domnul Orza mai are barbă?

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: