PNȚCD Constanța nu mai are loc de-atâția șefi

Ţărăniştii din toate zările şi „aripile” au decis să se unească, în speranţa că vor putea deveni o alternativă la actualele alianţe politice. Cealaltă variantă este să fie invitaţi alături de o uniune politică puternică, aşa încât la viitoarele alegeri să prindă şi ei ceva, sătui de-acum de veşnicul 1% din sondaje. Departe de a înţelege cum au putut ţărăniştii să se rupă în bucăţi până acum, vestea şi şedinţele din ultimele zile pe tema reîntregirii PNŢCD cu PNŢCD-aripa Sârbu au adus şi zvonurile de rigoare în privinţa Organizaţiei de la Constanţa, unde, dintr-o dată, se găsesc mai mulţi şefi decât procentele întregului partid. „Ne vom reorganiza, ne pregătim de Congres pe data de 12 martie.

La Constanţa, varianta este să renunţăm la Tudorel Chesoi (n.r-preşedinte al organizaţiei judeţene) şi la Corneliu Neagoe”, ne-a declarat un ţărănist, care a adăugat că preşedinte la Constanţa ar urma să fie instalat Mihai Pop, fost consilier şi fost director în cadrul Mamaia SA. „Nu pot să comentez acum nimic”, a fost declaraţia făcută, în această privinţă, de chiar Mihai Pop. Mult mai generos în declaraţii a fost însă Tudorel Chesoi, actualul preşedinte al PNŢCD Constanţa: „Evident că după această unificare a tuturor ţărăniştilor sunt zbateri, convulsii în partid, dar sunt şi zbateri şi la adversarii politici care formează acum tot felul de alianţe.

Pe acest fond al zbaterilor adversarilor politici PNŢCD are şansa să culeagă voturi şi, de aceea, este normal să apară şi tot felul de zvonuri. Avem simţ al umorului. Dar preşedinte sunt eu”, a declarat Tudorel Chesoi. Şi tot Chesoi mai spune că, momentan, Pop este simplu membru de partid, fost vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, dar care…. „ar trebui să-şi mai plătească şi cotizaţia la zi”, a comentat ţărănistul. Atenţionat că „simplul membru de partid” Pop are funcţie în Senatul PNŢCD, Chesoi a replicat: „A, da? Nu ştiam. Se poate”.
Vom reveni.

Reclame

Etichete: , ,

2 răspunsuri to “PNȚCD Constanța nu mai are loc de-atâția șefi”

  1. Roxana Iordache Says:

    Cum adică, „PNŢCD-Aripa Sârbu” ?! Adică doamnele Coposu sunt într-o aripă? 😯

  2. Roxana Iordache Says:

    De ce nu se citesc Ţ-urile în titlul vostru? Apar nişte pătrăţele. În text se văd toate diacriticele. Voi vedeţi diacriticele din titlurile de pe blogul meu?

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: