Doi preşedinţi pe un scaun. Război intern la PNŢCD Galaţi

Războiul în PNŢCD continuă la Galaţi cu o nouă dispută între Constantin Telegan (FOTO) şi Marian Popa. În timp ce primul anunţă că este noul preşedinte al filialei, cel de-al doilea declară că „doar peste cadavrul lui” va intra altcineva în posesia sediilor şi a ştampilei partidului.

Constantin Telegan este noul preşedinte al PNŢCD Galaţi. Cel puţin aşa reiese dintr-un document trimis de conducerea centrală a ţărăniştilor, semnat de preşedintele Aurelian Pavelescu, prin care Marian Popa este suspendat din funcţie.

Mai mult, noua conducere locală a PNŢCD a hotărât marţi seară excluderea lui Marian Popa. „Marian Popa a supărat întreaga conducere a PNŢCD, aşa că s-a decis suspendarea lui pe şase luni.

Preşedintele Aurelian Pavelescu a semnat hotărârea de destituire a domnului Marian Popa şi de numire a unui nou Birou Judeţean, condus interimar de mine”, a declarat, ieri, Constantin Telegan, în cadrul unei conferinţe de presă.

Conferinţa nu a fost ţinută în sediul PNŢCD întrucât, potrivit lui Telegan, Marian Popa refuză să predea cheile şi ştampila. „Vom face toate demersurile legale, inclusiv penale pentru a recupera ştampila şi sediile de la Galaţi şi Tecuci”, a mai spus Constantin Telegan.

La rândul său, contactat telefonic, Marian Popa a declarat că hotărârea semnată de Aurelian Pavelescu este nulă întrucât nu are avizul forurilor centrale ale partidului.

„Acest act este nul. Eu sunt în continuare preşedinte al PNŢCD Galaţi, aşa că nu am niciun motiv să predau sediile şi ştampilele. Mai mult, vom face plângere penală împotriva lui Aurelian Pavelescu pentru abuz”, susţine Marian Popa.

Alianţa dintre PSD şi PNL îl încântă pe Constantin Telegan, cel care se află în război de preluare a şefiei PNŢCD Galaţi. Nu numai că se visează candidatul acestei formaţiuni politice la primărie, ci, mai mult, îşi acordă şanse mari de reuşită.

„Prin apariţia Uniunii Social Liberale (USL), am scăpat de doi contracandidaţi puternici. De la USL va candida o singură persoană, eu sper să fie vorba despre Eugen Durbacă”, a declarat Constantin Telegan.

Apărut în http://www.viata-libera.ro/articol-Razboi_intern_la_PNTCD_Galati_2.html

Anunțuri

Etichete: , , ,

2 răspunsuri to “Doi preşedinţi pe un scaun. Război intern la PNŢCD Galaţi”

  1. Catalin Says:

    Asta e unitatea despre care vorbesc domnii Pavelescu si Ciorbea? Nu cred ca partidul mai suporta un nou val de excluderi asa cum se prefigureaza in cazul in care motiunea celor doi castiga.

  2. Damian Says:

    pai in statutul PNTCD nu se prevede ca Presedintele PNTCD , poate singur ca sa demita o conducere judeteana , acest lucru o poate face numai BNC sau CNC , nu el singur …si in alt doilea rand el nu mai este Presedintele PNTCD ca este dl Moinescu , asa ca poate sta linistit dl Popa

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: