Congresul PNȚCD 29 ianuarie 2011

Preluare de pe siteul http://www.alfanews.ro/2011/congresul-pn%C8%9Bcd.html

În scurt timp înregistrările video ale zilei, făcute de reporterii alfa news

UPDATE 15.18: Moţiunea SOS a fost adoptată cu 355 de voturi, 5 împotrivă, 8 voturi nule şi 10 abţineri. Noul preşedinte al PNŢCD este Eugen Moiescu

UPDATE 15.13: Se alege Juriul de Onoare şi Disciplină.

UPDATE 15.10: S-a respins propunerea de demitere a lui Aurelian Pavelescu din PNŢCD.

UPDATE 14.50: Se votează şi rezoluţia privind perioada de desfăşurare (martie-aprilie) a Congresului de unificare.

UPDATE 14.48: S-a încheiat votul, se începe numărătoarea.

UPDATE 14.29: Începe votul pentru Moţiunea SOS, în care Moiescu e propus preşedinte.

UPDATE 14.26: Eugen Moiescu: De 20 de ani oscilăm între socialism şi liberalism , a venit timpul creştin-democraţiei, aşa să ne ajute Dumnezeu!

UPDATE 14.17: Eugen Moiescu: România actuală este în colaps, schimbarea este imperativă şi principiile ţărăniştilor sunt cele mai indicate pentru aceasta.

UPDATE 14.15: Eugen Moiescu: În primul rând trebuie să reunim partidul nostru!

UPDATE 14.14: Eugen Moiescu: Refacerea integrităţii teritoriale este una din priorităţile PNŢCD-ului.

UPDATE 14.12: Eugen Moiescu: Omul politic trebuie să aibă calitate umană.

UPDATE 14.11: Eugen Moiescu: Ar fi mai indicat să ne concentrăm pe criza morală. Istoria a dovedit că suntem capabil de a forma feţe politice puternice.

UPDATE 14.09: Eugen Moiescu: Poporul român este sătul de războaie politice mediatizate. Noi vrem să ne concentrăm pe rezultate.

UPDATE 14.05: Eugen Moiescu prezintă moţiunea SOS (Şansa Optimei Schimbări): Problema este la rădăcină, românul nu respectă România. Această echipă va munci realmente pentru viitorul ţării.

UPDATE 14.02: Liviu Iane: Vreau să anulăm actuala ştampilă a partidului care este tinută ascunsă de Aurelian Pavelescu. Propunerea a fost votată în unanimitate.

UPDATE 13.57: Grigoriu – reprezentant aripa Sârbu: Domnul Sârbu a salutat această întâlnire. România are nevoie în acest moment de un PNŢCD unit.

UPDATE 13.55: Liviu Iane: Sediul din Rosetti e aproape pierdut din cauza proastei administrări a lui PAvelescu.

UPDATE 13.52: Eugen Moiescu: V-aş ruga să mă împuterniciţi a organiza următorul Congres a întregirii PNŢCD. Moţiunea a fost votată cu un singur vot împotrivă.

UPDATE 13.50: Liviu Iane: Congresul de azi are semnătura lui Pavelescu, el a fost de acord cu acest Congres. Nu se poate spune că nu e statutar. Acolo, la sediul de partid, nu sunt decât 4-5 reprezentaţi.

UPDATE 13.42: Daniel Vereş: Un consilier de-al nostru din Făgăraş a fost demis din funcţie printr-o hârtie semnată de Pavelescu pentru că nu mă recunoaşte ca preşedinte PNŢCD Braşov. Dar cel mai dureros este că noi nu am făcut în tot acest timp absolut nimic.

UPDATE 13.36: Tudorel Chesoi: Aurel Pavelescu a început bine, a făcut publicitate partidului, dar a sfârşit rău pentru că nu a respectat ceea ce a promis fiind preocupat de vânzarea sediului din strada Clemenceau.

UPDATE 13.32: Doru Braia: M-am fript atât de tare cu Aurelian Pavelescu încât suflu şi în Congres!

UPDATE 13.10: Congresul PNTCD a inceput prin intonarea imnului Desteapta-te Romane si spunerea unei rugaciuni.

UPDATE 12.31: La sediu central al PNŢCD a avut loc o bătaie generală, membrii aripii Moiescu fiind excluşi din discuţii. Presa a fost evacuată din sediu.

UPDATE 12.20: Congresul s-a amânat cu două ore, membrii BNC-ului prezenţi la Palatul Parlamentului mergând la sediul PNŢCD din Piaţa Rosetti, unde preşedintele Pavelescu a convocat un Consiliu Naţional. Pavelescu, unii membrii BNC şi câţiva lideri de filială nu recunosc convocarea Congresului Extraordinar.

Reclame

Etichete: , ,

2 răspunsuri to “Congresul PNȚCD 29 ianuarie 2011”

 1. alfa news Says:

  Am scris si articolul de fond privitor la evenimentele de azi, poate fi citit la
  http://www.alfanews.ro/2011/m-am-fript-atat-de-tare-cu-pavelescu-incat-suflu-%C8%99i-in-congres.html

  Mulțumim de citare, felicitari pentru realizarea acestui blog, o reală sursă de informare privind realitățile politicii țărăniste.

 2. Manist Says:

  SCRISOARE DESCHISA A UNUI MEMBRU AL PNTCD
  adresata NOII CONDUCERI ORGANIZATORICE A PNTCD____________
  Subsemnatul, Nicolescu Sorin-Ioan, membru permanent, de peste 21 de ani, in cadrul PNTCD Prahova, va rog sa-mi admiteti prezenta SCRISOARE DESCHISA prin care imi prezint CONTESTATIA fata de modul de organizare si desfasurare a numitului “congres extraordinar al PNTCD” de la Bucuresti, din data de 29 ianuarie 2011, in temeiul urmatoarelor motive:
  1- Participarea la aceasta adunare si a unor delegati nelegitimi si nereprezentativi, (fara a avea drept de vot statutar).
  2- Neparticiparea, ca delegati, a unor personalitati legitime din cadrul PNTCD, precum: Seniorii, veteranii, fruntasii PNT, alesii local-teritoriali ai PNTCD (primari, consilieri judeteni, consilieri locali), reprezentantii organizatiilor speciale (Tineret, Femei, Organizatii profesionale ca “Asociatia Inginerilor din PNTCD”, s.a.).
  3- Nediscutarea Bilantului Financiar-Contabil al PNTCD si nesanctionarea celor care se fac raspunzatori de proasta gestionare si de managementul defectuos, care au adus mari prejudicii materiale si financiare PNTCD, precum si adoptarea cailor de recuperare a prejudiciilor.
  4- Alegerea nedemna a Juriului de Onoare si Disciplina a PNTCD, la propuneri de grup, fara discutarea calitatii, vechimii, pregatirii, moralitatii si reprezentativitatii in PNTCD si in LIPSA unor Seniori, eminamente compatibili la acest Juriu.
  5- Neluarea unor masuri imperative fata de deciziile nelegale si fata de sanctiunile nestatutare si distructive ale “CONDUCERII PNTCD” impotriva unor ALESI AI PNTCD la nivel local-teritorial (numeroase exemple: cazul consilierului local Lucia Baki –PNTCD Fagaras, cazul consilierului local G. Constantin din PNTCD Prahova, si multe alte cazuri).
  6- Favorizarea in continuare a unui climat de (re)organizare nestatutar, favorabil unor compromisuri fortate, meschine, mercantile, dolosive, cu amenintari distructive la linia politica, onoarea si unitatea PNTCD.
  7- Evidentierea prin documentele video-audio (acesibile pe net) a unui comportament nedemn, rusinos din partea unor (multor) participanti la acest “congres”, a caror “delegatie” trebuie verificata sau revalidata, care nu mai au ce cauta la astfel de manifestari decizionale, intrucat au adus mari prejudicii onoarei si demnitatii istorice–responsabile a PNTCD.
  Fata de cele mentionate, in spiritul dreptatii si legitimitatii in cadrul PNTCD, va rog sa dispuneti luarea masurilor de urgenta in cazurile critice mai sus mentionate, pentru REFACEREA ADEVARATULUI PNTCD, pe linia sa demna: Maniu-Mihalache-Coposu-Ratiu-Ion Alexandru-Ion Diaconescu…
  Ploiesti-31 ianuarie 2011 Semnat: Nicolescu Sorin-Ioan (Manist)

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: