„Emil Danci este un model politic”

Preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat (PNŢCD), Radu Sârbu şi vicepreşedintele Victor Ciorbea au fost prezenţi marţi, la Deva. Aceştia au dorit să transmită alegătorilor din Colegiul nr. 3 Haţeg un mesaj de susţinere pentru Emil Danci, candidatul PNŢCD la postul de deputat pentru această zonă.

 

Într-o conferinţă de presă susţinută la Deva, preşedintele PNŢCD, Radu Sârbu a declarat că Emil Danci reprezintă candidatul ideal pentru postul de deputat în acest colegiu. „Am venit în judeţul Hunedoara pentru a transmite din partea conducerii acestui partid un semnal de susţinere al candidatului PNŢCD, Emil Danci. Sunt sigur că această candidatură ne va aduce un rezultat pozitiv în Colegiul 3”, a precizat Radu Sârbu.

La rândul său Victor Ciorbea a avut numai cuvinte de laudă la adresa candidatului PNŢCD. „Emil Danci m-a surprins într-un mod plăcut atunci când am avut ocazia să îl cunosc pentru prima dată. Este un om responsabil, cinstit şi onest. Este ceea ce, în opinia mea, reprezintă un model politic pe care ar fi bine să îl întâlnim tot mai des pe scena politică românească”, a spus Ciorbea.

Din: http://www.servuspress.ro/hd/articol.php?id=20096

Reclame

Etichete: ,


%d blogeri au apreciat asta: